Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съдбата на един вишист……

Featured Replies

Днес бях в болницата и викам да източа бойлера тамън излизам от кенефа и на среща познато лице. Мой познат от преди 5 години, който беше около 7-8 години студент някакъв международен мениджмънт и търговия учеше, беше хванал количката за обслужване на хигиената по тоалетните и таман я позиционираше пред кенефите. И с подра стъпка започна да лъска тоалетните чинии. Викам му оо Ян! (Така се казва въпросния вишист) Как е ве мойка? Да не се преквалифицира? Той вика абе трябва да се яде няма начин. Аз му викам абе аз ти казах на времето, да се захващаш директно с работа, ако искаш да направиш нещо, ти лежа по-гръб и учеше, харчише готови чужди пари, сега лъскаш кенефите и ти си къса з@дника от бачкане.  На другия ден го засичам на един светофар. Той на едно колело го брулеше дъжда в главата, аз двойкаджията от прогимназията си седях в колата бях си пуснал Тони Стораро и се сетих за старата мъдра приказка Учи мамо да не работиш.

преди 14 минути, Коркодила написа:

аз двойкаджията от прогимназията си седях в колата бях си пуснал Тони Стораро и се сетих за старата мъдра приказка Учи мамо да не работиш.

И какъв е извода?

преди 4 минути, bioid написа:

И какъв е извода?

Че Корки може да не е виШист, ама е завършен ИДИОТ!

преди 18 минути, Коркодила написа:

аз двойкаджията от прогимназията

И си ти личи - останала ти е една голяма уста. А тя знаеш как се пълни...

преди 20 минути, Коркодила написа:

си седях в колата

Гоуем просперитет ша знаш.

преди 21 минути, Коркодила написа:

бях си пуснал Тони Стораро

Какъв вкус....чалга до зори.

преди 2 минути, bioid написа:

Грешка. Хем е висшист, хем е завършен идиот... :)

Прави разлика, между „виШист“ и „висшист“!

• Автор
преди 3 минути, цър-вул написа:

И си ти личи - останала ти е една голяма уста. А тя знаеш как се пълни...

Гоуем просперитет ша знаш.

Какъв вкус....чалга до зори.

Нали знаеш, че от кожата дет са прави цървул чепик не може да стане.

преди 7 минути, bioid написа:

Не знам за вас, но аз съм против такива определения. Че музиката определя човека...

Ами определя го, не е само тя де!

преди 37 минути, Коркодила написа:

Днес бях в болницата

преди 38 минути, Коркодила написа:

На другия ден го засичам на един светофар. Той на едно колело го брулеше дъжда в главата

Личи си, че си бил двойкаджия, особено по литература. 

• Автор
преди 12 минути, N1K17Y написа:

Личи си, че си бил двойкаджия, особено по литература. 

Само математиката и физическото ми вървяха. 

Нямал е късмет човека, това, че е висшист нищо не означава. И аз, като теб, нямам висше и бях двойкаджия в училище... само с Тони Стораро се разминаваме ^^

преди 2 часа, Коркодила написа:

Нали знаеш, че от кожата дет са прави цървул чепик не може да стане.

Нищо, че ти не знаеш, че всяко нещо си има специфика - от прасе не можеш да направиш стек рибай, но можеш да направиш страхотна вратна пържола, каквато не става от телешко.
И к'во е чепикът пред мокасин от бизонска кожа?...
Ей ти едни некосмати цървулки:
5651-22-500x500-product_thumb.jpg

преди 3 часа, Коркодила написа:

Днес бях в болницата и викам да източа бойлера тамън излизам от кенефа и на среща познато лице. Мой познат от преди 5 години, който беше около 7-8 години студент някакъв международен мениджмънт и търговия учеше, беше хванал количката за обслужване на хигиената по тоалетните и таман я позиционираше пред кенефите. И с подра стъпка започна да лъска тоалетните чинии. Викам му оо Ян! (Така се казва въпросния вишист) Как е ве мойка? Да не се преквалифицира? Той вика абе трябва да се яде няма начин. Аз му викам абе аз ти казах на времето, да се захващаш директно с работа, ако искаш да направиш нещо, ти лежа по-гръб и учеше, харчише готови чужди пари, сега лъскаш кенефите и ти си къса з@дника от бачкане.  На другия ден го засичам на един светофар. Той на едно колело го брулеше дъжда в главата, аз двойкаджията от прогимназията си седях в колата бях си пуснал Тони Стораро и се сетих за старата мъдра приказка Учи мамо да не работиш.

Пфф, Стораро. Дай го малко по-елитарно. Пу̀сни си Наско Ментата, че Шушана се изпренада̀.

Е аз като ги улучих, да не мислиш, че от тоя заек изскочи храст? Само дето... много мислих (то почти не спах, но т'ва предполагам от жегата)... След като има вишо, начи има и нишо... по аналогия, след като има полувишо, би треело да има и полунишо. И с аналогиите дотук... Шото, примерно, знае се, че две полувиши не правят ено вишо, но две полуниши, според мен, като математик, си праят едно цяло (и голямо) нишо, като стой та гледай!

преди 4 часа, lebel написа:

Пфф, Стораро. Дай го малко по-елитарно. Пу̀сни си Наско Ментата, че Шушана се изпренада̀.

sobstvenik-na-zavedenie-v-sofia-zabrani-shushana-i-zaplashi-s-mnogo-boi-snimka-2.thumb.jpg.a8d324842d6509575b56ad12354344f0.jpg

Да не би да си тръгнал ба пишиш песен???

преди 7 часа, Коркодила написа:

Днес бях в болницата ...

На другия ден ...

Кроки, що не се гръмнеш, а?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.