Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

на 24.10.2025 г. в 15:06, smokey275 написа:

ми да беше посочил един поне по твой вкус

Ако слагаш ключовете в айлюк....уан.Спяно .Иначе листите си работят.Е не знам тия кодове дето споменаваш дали имаш предвид ключовете

Поздрави!

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 1 час, ixat написа:

Ако слагаш ключовете в айлюк....уан.Спяно .Иначе листите си работят.Е не знам тия кодове дето споменаваш дали имаш предвид ключовете

Поздрави!

Там ги поставях и си работеха до сега. Кой е новият адрес?

• Автор
преди 1 час, maninger написа:

преди 20 минути, Pifi Pedolino написа:
  Затвори скритото съдържание

Нищо не схванах Това ли е адреса и ако е къде се поставя ключа.

преди 2 часа, maninger написа:

Поради много оплаквания от платили потребители айлюк е спряно.Не знам да има нов адрес.Гледат с изваден ключ от листа в приложения братушките за сега.

преди 15 минути, ixat написа:

Поради много оплаквания от платили потребители айлюк е спряно.Не знам да има нов адрес.Гледат с изваден ключ от листа в приложения братушките за сега.

Би ли споделил кои приложения могат да се ползват и как се поставя ключа.

преди 4 минути, maninger написа:

Би ли споделил кои приложения могат да се ползват и как се поставя ключа.

image.png.e52428c52eabc7900c87d3acef62e960.png

преди 2 минути, ixat написа:

image.png.e52428c52eabc7900c87d3acef62e960.png

image.png.acbe8fc28e8fa257be3a942f6ca12b3e.png

преди 13 минути, maninger написа:

Кой е плеъра DRM ли

Да.Снимките са от моя емулатор.

Spoiler

http://milka67.site:80/c/
00:1A:79:35:73:B9
September 19, 2026

Sᴇʀɪᴀʟ➤ 708749F087DA99F4F81901BD9AF0EF72 
Sᴇʀɪᴀʟ cut➤ 708749F087DA9
ID1➤ 5F45100BF6201C91EBAEF54EEE2018A0ACAD7AEAECCFCE2E90FD51BC85B342A8
 ID2➤ 2D84BEED7B517965AEDB7AD4D3CE955812FD06DBBA6DECBA0245638BC92D9F76

на 24.10.2025 г. в 19:30, IPTVfen написа:
  Затвори скритото съдържание

https://martinstz.com/

Някой може ли да направи клип на някакъв портал без значение как работи Create playlist from MAC address - v.23.12.31.01 ?

Не ми излиза никакъв изходноден файл. 

При мен колеги не работи тази програма и това си е.

При  опцията с име и парола, ми излиза надпис Че този портал е с име и парола , натискам Ок и нищо.

А трябва по описанието да ми излезе изходен файл с адрес, който да видя плейлистата. 

Предполагам, че можеш да четеш. След като изтеглиш тулсчето и го разархивираш има указание за работа с него и на български и на английски. Там ясно е описано за кои портали генерира плейлист и за кои ти дава линк за сваляне на плейлист.

преди 9 часа, maninger написа:

Забравих да отбележа че можеш също да свалиш листа през браузъра и да замениш ключа във м3у8 файла

със текстов редактор.

преди 21 минути, martinstz написа:

Предполагам, че можеш да четеш. След като изтеглиш тулсчето и го разархивираш има указание за работа с него и на български и на английски. Там ясно е описано за кои портали генерира плейлист и за кои ти дава линк за сваляне на плейлист.

A аз как да ти го нарисувам, че не получвам никакъв изход файл. Иначе програмката изгледжа топ. 

преди 1 минута, IPTVfen написа:

A аз как да ти го нарисувам, че не получвам никакъв изход файл.

Пусни клипче да видим кое не става!

преди 9 минути, IPTVfen написа:

A аз как да ти го нарисувам, че не получвам никакъв изход файл. Иначе програмката изгледжа топ. 

Не знам, на какъв език да го напиша, че да го разбереш. Сам казваш, че ти дава линк с парола и потребител. Ами щракни на линка и си изтегли плейлиста. Така е описано в указанието. Генерира ти плейлист само за портали, които не са с парола и потребител в адресите на каналите, а има МАК адрес.
Не знам, как по-ясно да го обясня. Така е написано и в указанието.

преди 27 минути, martinstz написа:

Не знам, на какъв език да го напиша, че да го разбереш. Сам казваш, че ти дава линк с парола и потребител. Ами щракни на линка и си изтегли плейлиста. Така е описано в указанието. Генерира ти плейлист само за портали, които не са с парола и потребител в адресите на каналите, а има МАК адрес.
Не знам, как по-ясно да го обясня. Така е написано и в указанието.

"Сам казваш, че ти дава линк с парола и потребител. " - нищо не дава! Излиза едно съобщение в прозорче с единсвена опция : ОК. И това е. Никъде не излиза изходен файл. А при мак адрес, забива програмата , пише програмата не отговораря и това е. С часове. Не работи при мен. Затова помолих за едно късометражно клипче, при което се вижда нормалната работа на програмата.  Просто симулация.  Ама освен хилене нищо друго на среща. 

Нека спрем тук, че  пак на R0mm3l75  ще му замирише на кенеф. 

преди 10 часа, IPTVfen написа:

Нека спрем тук, че  пак на R0mm3l75  ще му замирише на кенеф. 

Сто поста и нищо -празни неща хората ти казват ,че програмчето работи на Мартин аз ти постнах линк за друг и преди това ти постнаха линк за друго програмче и ти все си неразбрал ,недоволен и сърдит на всички че неможеш да се справиш с програмчето -дават ти насоки кое как става стъпка по стъпка също така ти казват при кое какво става и ти пак се цупиш но ние вина нямаме , че си крив .

PS: БЯГАМ ,че замириса пак🤭

В интерес на истината.... IPTVfen-чо е прав. Не бях тествал с по-голема листа. Сега пуснах една около 40МВ и програмката заби.

image.png.eadea5fc0c234dff2b01a173c5582669.png

Как пък един подяволите не направи едно клипче а само философи. Тегава работа..... Наистина, 100 поста и нищо..

преди 52 минути, kk13 написа:

В интерес на истината.... IPTVfen-чо е прав. Не бях тествал с по-голема листа. Сега пуснах една около 40МВ и програмката заби.

image.png.eadea5fc0c234dff2b01a173c5582669.png

Пробвай и когато е с име и парола, да видиш каде ти се появява подяволите тоя изходен файл с тоя шиб.н адрес за сваляне!

Пробвай и портал с мак в който има много канали и погледни резултата.

..............................

R0mm3l75, втората програма ми се изтрива веднага от компа, нямам антивирусна освен тая на самия уиндоус.

А твоята все още не съм я погледнал по определени причини. Има ли някъде клипче а не снимки за разяснение? 

Много се надявам на човек на който най много вярвам да направи нещо по моя въпрос тази седмица. Ако стане, всичко в боклука и ще ви пожелая приятно ползване на споделените от вас програми.

PS: БЯГАМ ,че замириса пак🤭

Кой иска да ми даде blackstariptv m3u, Mac или User.

Моля, пишете само в лично съобщение. Не го публикувайте тук.

преди 10 минути, bojannds написа:

Кой иска да ми даде blackstariptv m3u, Mac или User.

Моля, пишете само в лично съобщение. Не го публикувайте тук.

BlackStarTV Subscription
Annual - $40 / year
Monthly - $3.99 / month

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 12

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.