Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 2 часа, kk13 написа:

Здравей, 5636!

Това с wisp портала ми е интересно от известно време. Може ли някакви насоки от къде да прочете човек нещо за това и тези фиксирани безжични услуги как се предлагат? Би ли посочил даден доставчик?

Здравей,

извинявай, не те разбрах, "..фиксирани безжични услуги.." !?

Spoiler

a портала е сталкер:

http://portal.wisp.cat

или питаш за това:
https://research.checkpoint.com/2019/we-decide-what-you-see-remote-code-execution-on-a-major-iptv-platform/#:~:text=While it is impossible to know how,of those exposed could be very high.

оффф :) ти питаш за WISP...сори :) темата е за iptv 

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 34 минути, 5636 написа:

Здравей,

извинявай, не те разбрах, "..фиксирани безжични услуги.." !?

Покажи скритото съдържание

a портала е сталкер:

http://portal.wisp.cat

или питаш за това:
https://research.checkpoint.com/2019/we-decide-what-you-see-remote-code-execution-on-a-major-iptv-platform/#:~:text=While it is impossible to know how,of those exposed could be very high.

Благодаря, :) това го знам.

Питам за вариант когато доставчик на безжичен интернет предоставя и услугата телевизия. Не можах да разбера това за малки затворени мрежи ли е или за глобсален оператор.

A....  сега разбрах, че портала е wisp :)

Помислих, че говориш за технологията.

преди 6 минути, kk13 написа:

това за малки затворени мрежи ли е или за глобален оператор.

Съжалявам :( не знам. 

на 29.10.2025 г. в 19:17, kk13 написа:

В интерес на истината.... IPTVfen-чо е прав. Не бях тествал с по-голема листа. Сега пуснах една около 40МВ и програмката заби.

image.png.eadea5fc0c234dff2b01a173c5582669.png

В интерес на истината, не е прав. Програмата НЕ забива. Тя просто заема цялата налична свободна памет. Известно време се изчаква и листата се генерира без проблем, дори да е много голяма. Аз чаках половин час на 8 ядрен комп/16 треда за листа с 80 000 канала. Не всичко става на секундата при домашните компютри.

преди 36 минути, moni2 написа:

Аз чаках половин час на 8 ядрен комп/16 треда за листа с 80 000 канала. Не всичко става на секундата при домашните компютри.

не разбирам какво плюете!? имате програмче, безплатно.  

Не я познавам програмата, не знам и откъде извади 80К канали, аз имам в гениптв 13К.. :(

моето програмче прави листата за 4 сек...

всичко зависи от уменията, и тука е ..ако искате...и не само тук..всичко е според възможностите на програмиста.

И пак казвам..ако искате...ако не ви харесва..ми не я ползвайте, ако ви харесва..мии...ще чакате

И на колегата, направил програмчето ...много негативи се събраха, огледай си кода. Явно има проблеми, иначе..евала но все пак..огледай го :) не може да работи 30 мин :( за 80К канали, ако е вярно.

50 канала за секунда..ми бавничко е

И пак, кой портал дава 80К канали? Интересно, не съм попадал на такъв

преди 20 минути, 5636 написа:

Не я познавам програмата, не знам и откъде извади 80К канали, аз имам в гениптв 13К.. :(

моето програмче прави листата за 4 сек...

всичко зависи от уменията, и тука е ..ако искате...и не само тук..всичко е според възможностите на програмиста.

И пак казвам..ако искате...ако не ви харесва..ми не я ползвайте, ако ви харесва..мии...ще чакате

И на колегата, направил програмчето ...много негативи се събраха, огледай си кода. Явно има проблеми, иначе..евала но все пак..огледай го :) не може да работи 30 мин :( за 80К канали, ако е вярно.

50 канала за секунда..ми бавничко е

И пак, кой портал дава 80К канали? Интересно, не съм попадал на такъв

Няма значение, кода, мода. Програмата си е добра. Просто трябваше да видя проблема при мен и да намеря решение. Оставете програмата и човека. Имал желание споделил е. Дано сега като прочете постовете ви д ане съжелява, че го е направил. Българина угодия няма. Евала на човека. При мен програмата явно повече товари. Ако искаш сподели твоята щом е по-бърза. Но и да не го направиш, няма значение. За да реша проблема с портал на който излиза име и  парола ми трябва да направя няколко опита. Ясно е, че проблема не е в програмата, но за да реша проблема при мен ми трябва пример като този, който даде kk13Видях поста му 15 часа след качването и мака беше вече мъртав. Получавам съобщение различно от това, което е на клипа. Затова напирам за споделяне, да видя проблема дали е в портала или някаде друдане в компа ми.

"И пак, кой портал дава 80К канали? Интересно, не съм попадал на такъв" - Предполагам някой от големите рестрийми. Н На първи прочит ми идват 2 портала, стари кучета.

moni2брато, ти си един от първите хора които ме вкара в тази материя за което винаги ще ти бъда благодарен.

Удари едно рамо!

преди 7 минути, IPTVfen написа:

Няма значение, кода, мода. Програмата си е добра. Просто трябваше да видя проблема при мен и да намеря решение. Оставете програмата и човека. Имал желание споделил е. Евал на човека. При мен програмата явно повече товари. Ако искаш сподели твоята щом е по-бърза. Но и да не го направиш, няма значение. За да реша проблема с портал н акойто излиза име и   паролата ми трябва да направя няколко опита. Ясно е, че проблема не е в програмата, но за да реша проблема при мен ми трябва пример като този, който даде kk13Видях поста му 15 часа след качването  и мака беше вече мъртав. Получавам съобщение различно от това, което е на клипа. Затова напирам за споделяне, да видя проблема дали е в портала или някаде друдане в компа ми. 

охх, пак ли ти..скрий се. 

Да кажем, знанията са ти малко, затова, не се обаждай.  Опитвам се да съм учтив

ако искаш да тестваш програмчето на момчето, ми свържи се с него и си обсъждай проблемите директно.

за без пари толкоз, просто...не плюй тук и ..аве...скрий се. Макът му умрял...ама ако не можеш да си намериш мак, ко прайш тук!?

И ... да споделя моята!? От къФ зор!?

Ти не разбра ли, че никане няма да ходя. 
"И ... да споделя моята!? От къФ зор!?" - От никав :)

току-що, IPTVfen написа:

Ти не разбра ли, че никане няма да ходя. 

е да, това е проблема :( Не знам как ще те изтърпя тук...и не знам откъде се пръкна...но жалко за форума

и като се заговорихме за програмчета,
сигурно го знаете, за мен това е по-добро от stb-emu..с малки модификации, иначе не става
и дори по-добро от "официалния" плъгин...
https://github.com/esxbr/plugin.video.stalker

лесно се модифицира, лесно се инсталира...аве..работи си, ако му разбираш

"е да, това е проблема :( Не знам как ще те изтърпя тук..." - Еми съдба. 

Сега да се върнем към темата с нормален тон.

на 2.11.2025 г. в 23:35, 5636 написа:

Аз в никакъв случай не я плюя. Просто обяснявам на kk13 и iptvfan къде точно не са прави и че повредата им е в задклавиатурното устройство.

Жив и здрав да е Мартин!

Spoiler

Portal : http://globalgnet2.live

MAC Addr: 00:1A:79:D4:7C:11

Exp date: November 14, 2025, 12:00 am

Channels: 3497

MAC Addr: 00:1A:79:B6:25:8B

Exp date: January 28, 2027, 12:00 am

Channels: 47644

MAC Addr: 00:1A:79:50:56:80

Exp date: March 12, 2027, 1:00 am

Channels: 47301

MAC Addr: 00:1A:79:C2:06:AB

Exp date: January 28, 2026, 12:00 am

Channels: 11427

MAC Addr: 00:1A:79:C0:72:A6

Exp date: April 10, 2026, 12:00 am

Channels: 34346

MAC Addr: 00:1A:79:55:16:DB

Exp date: December 4, 2025, 1:00 am

Channels: 32458

преди 2 часа, moni2 написа:

Аз в никакъв случай не я плюя. Просто обяснявам на kk13 и iptvfan къде точно не са прави и че повредата им е в задклавиатурното устройство.

Жив и здрав да е Мартин!

Като си прав... прав си :)

преди 9 часа, moni2 написа:

Жив и здрав да е Мартин!

Хипотетично.... имаш машина за n..K пари.... с n,,, брой ядра, с n,, RAM.... SSD... и т.н.... по подразбиране си благославяш Майкрософт за поредния бъг и не очкваш, че едно тулче...

на пръв поглед.. минимално.. ще те хвърли в размисъл... (грешката е моя, че не погледнах процеса какви ресурси взема).

А колкото до Марто... ЕВАЛА, следвам го още от първото му репо за Коди... не помня вече кое беше :) . Сигурно тук 80% ползвате неговите програмки и никога не бих се изказал неподготвен към него.

Колкото до "задКЛАВИ..Рното устройство"... какво да кажа, ИЗКУСТВО... не всеки го разбира :)

• Автор
преди 2 часа, kk13 написа:
  Покажи скритото съдържание

Някой да знае на isp-то как е описан макс спорт?

Spoiler

Съчетание от големи и малки букви плътно прилепнали един до друг.

преди 2 минути, Pifi Pedolino написа:
  Затвори скритото съдържание

Съчетание от големи и малки букви плътно прилепнали един до друг.

HD!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.