Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 30 минути, juli_75 написа:

Добре. Нищо по различно от това което правя и аз . Може би компа ми е малко по слаб и ще го оставя като трябва цяла нощ. Направи и клипче с портал с име и парола.

Благодатя ти, juli_75.

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 1 час, IPTVfen написа:

Как пък един подяволите не направи едно клипче а само философи. Тегава работа..... Наистина, 100 поста и нищо..

Пробвай и когато е с име и парола, да видиш каде ти се появява подяволите тоя изходен файл с тоя шиб.н адрес за сваляне!

Пробвай и портал с мак в който има много канали и погледни резултата.

..............................

R0mm3l75, втората програма ми се изтрива веднага от компа, нямам антивирусна освен тая на самия уиндоус.

А твоята все още не съм я погледнал по определени причини. Има ли някъде клипче а не снимки за разяснение? 

Много се надявам на човек на който най много вярвам да направи нещо по моя въпрос тази седмица. Ако стане, всичко в боклука и ще ви пожелая приятно ползване на споделените от вас програми.

PS: БЯГАМ ,че замириса пак🤭

Гледам, че вече са ти направили клипче как става с мак адрес Понякога, когато листата е голяма се налага доста повече търпение. Може да се наложи и над 5 мин. Туулчето работи и трябва да се чака. По въпросът ти как става когато е с user i pass - ами става по същият начин! Вкарваш адреса на сървъра и мак адреса. Туулчето на Марто разбира, че за този сървър се иска user и pass и ти го казва, като ти дава възмочност да запишеш файла. Файла се записва в папката където си записал и откъдето си стартирал програмата. Неприятното тук е че се записва с един допълнителен ред и не може да се плейва директно. получава се така:

image.png.7151b8f28f00e61fa0f24d14cb7a6a1b.pngimage.png.7151b8f28f00e61fa0f24d14cb7a6a1b.png

и трябва да го отвориш с текстов редактор и да си копираш адреса само. Това е положението! Туулчето на Марто бачка!!! Понякога се изисква доста търпение обаче! За без пари - толкова. Който може по-бързо да го направи и сподели! 

п.с. - никойне ти е длъжен да ти прави клипче (макар, че ти го направиха)!

Разбира се, че никой не ми е длъжен. Но за да помоля имам защо. Другата информация е за начинаещ, стига, не сериозно :) . 

Моляте juli_75направи още едно клипче за име и парола за да видя къде е разликата и да приключим с тая тема, че ми писна на философията, която продължава да се лее.

Вече много замириса!

В тоя тон, се сещам за един виц: Бай Гошо тежка ли е праднята? - Не, бай Иване. - Бахмама му, явно съм се насрал!

преди 2 минути, juli_75 написа:

За кой портал искаш? Ама дай и мак за него.

Няма абсолютно никакво значение, колега. Който и да е.

преди 1 час, IPTVfen написа:

Няма абсолютно никакво значение, колега. Който и да е.

https://youtu.be/4tsnOST-9pA

Но с програмката на Марто Check MAC Address - директно ти дава плейлиста ако е с user:pass

image.thumb.png.779dc75e20bc5e8cb9f63c375ab48e81.png

преди 19 часа, kk13 написа:

Но с програмката на Марто Check MAC Address - директно ти дава плейлиста ако е с user:pass

Ще ми дадеш ли на лично мак , без значение какъв, само да работи, за да видя как ще излезе при мен същия портал. Този мак не работи. Не мога да сравня.

преди 4 часа, IPTVfen написа:

Ще ми дадеш ли на лично мак , без значение какъв, само да работи, за да видя как ще излезе при мен същия портал. Този мак не работи. Не мога да сравня.

Къф е тоя ве!? Влизам и гледам...нЕкакъФ се бори с компютъра си и занимава всички. 
А в предишни си постове, е мноу велик...

Голяма олигофрения станала тук :(

или е нарочно...!?

преди 4 часа, IPTVfen написа:

Дай си адреса да ти дойда на гости и да ти покажа как става. Три станици изписа, за това че си малоумен и не искаш да прочетеш какво ти е написал Мартин в приложението му. А и мака си работи... да ти направя ли клипче :)

• Автор
преди 12 часа, 5636 написа:

Къф е тоя ве!? Влизам и гледам...нЕкакъФ се бори с компютъра си и занимава всички. 
А в предишни си постове, е мноу велик...

Голяма олигофрения станала тук :(

или е нарочно...!?

Това е Тъпото на времето мъкнеше кабелите в една кабеларка сега си е въобразил че е иптв специалист.

преди 10 часа, Pifi Pedolino написа:

Това е Тъпото на времето мъкнеше кабелите в една кабеларка сега си е въобразил че е иптв специалист.

Да, кабели, пробивни машини, стълби, туби с вода, туби без водя, и накрая иптв специалист. Аман, педоЛинска му работа 😂

100 поста на боклука и нищо.😂 1 пакче на лично, ама не.... Плямпайте си, не ми пречите, от кол и въже, знайни и не знайни войни. Важното че Николайчо е тук с един от много си профили и се хили на воля.

Давай смехоранчо, ти си. 😂;)

преди 5 часа, IPTVfen написа:

Да, кабели, пробивни машини, стълби, туби с вода, туби без водя, и накрая иптв специалист. Аман, педоЛинска му работа 😂

100 поста на боклука и нищо.😂 1 пакче на лично, ама не.... Плямпайте си, не ми пречите, от кол и въже, знайни и не знайни войни. Важното че Николайчо е тук с един от много си профили и се хили на воля.

Давай смехоранчо, ти си. 😂;)

Дайте да прекръсти темата с "размисли и страсти на Петкова" Разбрахме , че тайно има фет...ш към Ники, а Той го няма...Сериозно вече...Ебати и кенефа, верно... Админи блокирайте го тоя вече...Лека...

Няма причина да ме маха. Поне съм с един профил. И айде пак още един безмислени пост, само и само да се изкажем. 

Мирише ми, да не си се насрал? 

на 29.10.2025 г. в 23:07, kk13 написа:

Все още нямам мак който да работи за да сравня, ако някой сподели, може би ще спрем тази безумица...

Благодаря!

преди 13 часа, IPTVfen написа:

Няма причина да ме маха. Поне съм с един профил. И айде пак още един безмислени пост, само и само да се изкажем. 

Мирише ми, да не си се насрал? 

Все още нямам мак който да работи за да сравня, ако някой сподели, може би ще спрем тази безумица...

И на мен ми мирише... мирише ми на един стар олигофрен от тук..също ми мирише и на алкохол.

ето мак

Spoiler
68923db316fd2325

ето картинкаimage.png.9b2d62c67d31a681d7d79fafc09f573e.png

а...портала е wisp

Spoiler

{"end_date":"11.08.2025 (7 days)"

Това не го разбирам и не ми върши работа. Продължавам да питам за обикновен портал, който е с име и парола, включително и мак, който да тествам. Най-добре да е от 

Защото на клипа е той и може реално да видя какава е разлика. Всичко друга е алабала и празни постове да се търсим на писаници. Цяла седмица глупости, ама глупост до глупост. Като нещеш да даваш , игнолирай поста ми и продължи на следващия. Това е. Толкова ли е сложно, подяволите?

преди 2 минути, IPTVfen написа:

Това не го разбирам и не ми върши работа.

ходи да четеш книжки, или пиши на Пифи, срещу една сума, ще ти го обясни...

image.png.9b53a69fcf8bc05c0f43e47dcc842c37.png

Ха, ама ти си един пубер...преди време си писахме..ооохх....беше..на колко беше тогава...12..13...

охх.... забравям те...

преди 5 минути, IPTVfen написа:

Не ме занимавай с глупости.. аре бегай да си лягаш.

оо не не :) ще си гледам sky на UHD, лЕгай си ти, щом Евроспорт, скай и още много в 4К са глупости
Пак си взел на мама компа..тцтцтц :( не се прави така

Spoiler

0000702ed973bed6

преди 51 минути, 5636 написа:

оо не не :) ще си гледам sky на UHD, лЕгай си ти, щом Евроспорт, скай и още много в 4К са глупости
Пак си взел на мама компа..тцтцтц :( не се прави така

Затвори скритото съдържание

0000702ed973bed6

Не че нещо, ама  как да ти го кажа по така: дреме ми на ...,какво гледаш, 5636.  Аз съм си доволен на това което имам и гледам. С други си мерите компресията на IPTV-то.  😎 Виж, ако имаш иформация за EPG на регионалите телевизии, вече е друга работа.

P.C Пробвах с маc, но за разлика от друг път го оставих само това да работи на компа и стана. Много бавно, но стана. Нормално, старо PC.

Явно товари, но няма значение. Благодаря, juli_75когато получа помощ за това което търся точно, нещата се получават, всичко друго е Комплекс! 

Лека, отивам да си лЕгам! 😂😋;)

преди 3 минути, IPTVfen написа:

Не че нещо, ама  как да ти го кажа по така: дреме ми на какво гледаш, 5636.  Аз съм си доволен на това което имам и гледам. С други си мерите компресията на IPTV-то.  😎 Виж, ако имаш иформация за EPG на регионалите телевизии, вече е друга работа.

P.C Пробвах с маc, но за разлика от друг път го оставих само това да работи на компа и стана. Много бавно, но стана. Нормално, старо PC.

Явно товари, но няма значение. Благодаря, juli_75когато получа помощ за  това което търся точно, нещата се получават.

Алилуя бейби!! Детето успяло най-после!! След като 10 човека му казваха какво да направи, то най-после намерило копчето...

Айде, няма да спами повече... 

Дете :) гледай си регионалните.. 

и да не е празен поста...

Spoiler

8357164F91872259C70F843BC09D104F

на 28.10.2025 г. в 13:48, maninger написа:

Там ги поставях и си работеха до сега. Кой е новият адрес?

Ай люк отново работи.Добро утро!

преди 18 часа, 5636 написа:

И на мен ми мирише... мирише ми на един стар олигофрен от тук..също ми мирише и на алкохол.

ето мак

68923db316fd2325

ето картинкаimage.png.9b2d62c67d31a681d7d79fafc09f573e.png

а...портала е wisp

{"end_date":"11.08.2025 (7 days)"

Здравей, 5636!

Това с wisp портала ми е интересно от известно време. Може ли някакви насоки от къде да прочете човек нещо за това и тези фиксирани безжични услуги как се предлагат? Би ли посочил даден доставчик?

Spoiler

image.png.fbb1b62cf1e78c777c1b225ba9fd7597.png

┃𝐑𝐞𝐚𝐥 ➤ http://tv-centreduquebec.info:80/c/
┃𝐏𝐨𝐫𝐭𝐚𝐥 ➤ http://tv-centreduquebec.info/c/
┃𝐌𝐚𝐜 ➤ 00:1A:79:BD:67:D9
┃𝐄𝐧𝐝𝐬 ➤ May 4, 2026, 12:00 am

🔑𝐒𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥 ➤ 3a6fa4dc9c117fa1d3d95fc99fe64531   
🔑𝐒𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐂𝐮𝐭 ➤ 3A6FA4DC9C117
🆔𝐃𝐞𝐯𝐢𝐜𝐞𝐈𝐃𝟏 ➤ 7FDB3C7A017D9C91EE5C003497F189D4841654CB00A4C07C3C26246A6C83F7FC
🆔𝐃𝐞𝐯𝐢𝐜𝐞𝐈𝐃𝟐 ➤ B6E956A2549234CC5C2C57DDA21288ADDA00F6A167E1E276B8DC7C0E0823FB8F
📝𝐒𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ➤ 2546A6294BCFD2E3B543D29867E3E4DF8690F384A9A0F3B9AB378B8A4B7D0006

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.