Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 1 час, R0mm3l написа:

Ако го изакаш тук ще ядеш дървото тоя път

Предвид с какво сканира не е нужно да го качва, за да го съсипе.  Използва руски тул, който вероятно е със задна вратичка (backdoor). :bye1:

• Отговори 9,1k
  • Прегледи 3,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Специално за Ахилеса ще му пусна - каквото си избере.,/той изобщо не е в час/но той да ми пусне шот на канала... и след това аз ще пусна шот на същият канал.ю

Това се казва л.....нар

преди 17 минути, Achillеs написа:

Ако го изакаш тук ще ядеш дървото тоя път

Чул си нещо от Доктора..............ама дали е така и за какво става въпрос ...

преди 1 час, 888red написа:

Не ме подценявай- като кажа 20канала- значи имам 200канала😃

И какво ще смени-- пак ще го хванеме....рано или късно.

Ама не съм гледал да гледал - някой друг и stat си стои без никакви филми. Е може да има некакви - гледат аз какво сканирам. Значи това не е споделено и не се знае.

Гледайте сега как се смеят- и утре като пусна нещата -как ще бъдат като насрани😃

Good morning, on what programs/channels can you watch the Champions League in Poland, e.g. canal+extra 1 - 7, and in Bulgaria

преди 43 минути, 888red написа:

Ахиле- оставам с впечатлението,че не си от ;класа; а аз редко греша.

Ами освен да се смееш не съм видял да си пуснал нещо- освен да се заяждаш с мен. Засега те търпя,но може би ще дойде момент в който ще видиш ; колко добре владея/ бг.език ,без да обиждам/.

преди 1 час, Achillеs написа:

Предвид с какво сканира не е нужно да го качва, за да го съсипе.  Използва руски тул, който вероятно е със задна вратичка (backdoor). :bye1:

Мда

преди 1 минута, R0mm3l написа:

Как ще имаш 200 като са 130 +- 10 тина дето и да се самоубиеш няма ги извадиш но това е друг въпрос .

Айде давай чакам да те видим какво г***о ще пуснеш тук. 

Майсторе с теб имах закачка преди време и ти казах,че не виждам смисъл да споря,защото знаеш много повече от мен. Каквото,както и защото- няма значение. Да си жив и здрав!

преди 7 минути, 888red написа:

Майсторе с теб имах закачка преди време и ти казах,че не виждам смисъл да споря,защото знаеш много повече от мен. Каквото,както и защото- няма значение. Да си жив и здрав!

А аз казах ,че няма смисъл да разбутваш неща дето не трябва да се знаят -щом си намерил нещо трай си и гледай без да биеш тъпана какво ,защо и как.

Как да гледам канал Diema Sports с 2 аудио записи? моля помогнете ми

Ảnh chụp màn hình (812).png

Ромчоо :)

успокой малко, радиста не може да направи нищо. Няма толкоз акъл.

А плодчето е пробито отдавна, отвсякъде...

няма как вече ...колко...> 5 години да държиш пробит софтуер и да не те хакнат!?

Помниш ли статията..май така се казваше we decide what you watch...или нещо такова?

Е, не може да те изтипосат във всички новини и да не вземеш мерки!

Плодчето от години е на командно дишане

преди 7 минути, 888red написа:

Използвам бг.тухла и имам повече неща от теб... ако искаш може да се пробваме. Какво може да предложиш ти и съответно аз?

ей ей...:) айде успокой малко, познаваме се :) знаем колко можем

току-що, 888red написа:

Що бе - жента ли ти казва ,колко мога!

не, майка ти..не помниш ли? Подписът ми е специално за теб, от няколко години :)

Хайде успокой се.

Благодаря за съболезнованията,но майка ми не  е починала още.... аз казвах,какво ще бъде като почине😃

преди 27 минути, 5636 написа:

Хайде успокой се

Не ми  се верва- Майка ми беше старша акушерка на операционната  в аг. И съм водил неколко  моми за оправяне.

преди 20 минути, 888red написа:

Благодаря за съболезнованията,но майка ми не  е починала още.... аз казвах,какво ще бъде като почине😃

Не ми  се верва- Майка ми беше старша акушерка на операционната  в аг. И съм водил неколко  моми за оправяне.

знам знам...виж ми подписа и замълчи

който иска да се учи, ето....

https://research.checkpoint.com/2019/we-decide-what-you-see-remote-code-execution-on-a-major-iptv-platform/

И Яворе, това е от нета, както и всичко друго...

преди 5 минути, 5636 написа:

знам знам...виж ми подписа и замълчи

който иска да се учи, ето....

https://research.checkpoint.com/2019/we-decide-what-you-see-remote-code-execution-on-a-major-iptv-platform/

И Яворе, това е от нета, както и всичко друго...

Както бяхме говорили преди точно от тук и повече четене от скрити места та стана едно скриптче за търсене на дупки ти знаеш за какво говоря.

преди 1 минута, 888red написа:

Ето  ги майсторите;

Незнам защо ме намесваш в неща дето нямам нищо общо между вашия спор казах ти нещо по нагоре и съм спрял с темата ти продължаваш -накрая пак няма да можеш да пишеш в темата.

PS:мълчанието е злато!!!

По темата съм ти дал ---нъл тъй?  така,че не можеш да си безучастен. Ако аз съм сгрешил- ще си понеся вината. Къде сгреших?

на 21.11.2024 г. в 9:11, R0mm3l написа:

Ти с лист не можеш да ги гледаш пък с мак абсурд.

PS:ако сам си извадиш работещ мак то тогава и ще знаеш как се гледат .

По принцип никой  на никого не е длъжен за нищо още повече пък тук в тоя умрял форум.

Както казах по горе само минавам да видя как е форумната простотията която упорито се  въди тук

преди 11 часа, 888red написа:

reex-ще ми обясниш ли за какво ми се смееш на мен? - че ми е интересно.

1-во: смеенето не винаги е негативна/подигравателна реакция под поста ти, често е одобрителна! Ти май по навик го приемаш като негативно отношение към теб?

2-ро: Сега люсни литър зелева чорба и няколко алка-зелцер, та белким вече фокусираш добре, и пак погледни на кого се е смял reexx :giggle1:

• Автор

Достатъчно това не е чат тука за да не идва модератор и ви изчегърта всички.

преди 1 час, Pifi Pedolino написа:

Най-добре е танковете да дойдат

oodidu-abarnathy.gif.2c336ecca2995d84a8feb983fcfa2a4f.gif

преди 4 часа, Pifi Pedolino написа:

Направо прави нова тема -пък тая е затваряш

Айде да не се плашим

Гледам пак сте избухнали :) ...   и ОПТИМУС ПРАЙМ ПАК Е НА ПЪРВА СТРАНИЦА. Да не изслиза следваща серия? 😀

• Автор
преди 5 часа, R0mm3l написа:

Направо прави нова тема -пък тая е затваряш

Айде да не се плашим

Като се направи санитарен кордон около 888red и подобни няма нужда да се затваря темата.Просто не се разправяйте с него и това е .Оставете го да се наскача докато не се надене  на някой кол.😁

Това е лошото на форумите, че само се караме и си разваляме удоволствието от боя.

преди 5 часа, Pifi Pedolino написа:

Като се направи санитарен кордон около 888red и подобни няма нужда да се затваря темата.Просто не се разправяйте с него и това е .Оставете го да се наскача докато не се надене  на някой кол.😁

Блокирайте го, ШЕФЕ...

Но ще загубите клоуна на форума и затова не смеете...

на 20.11.2024 г. в 21:01, Veni1972 написа:

Здравейте можели стъбилен плейлист !Благодаря!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.