Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 2 минути, newBlood__ написа:

I will read tonight the whole code and see what kind of checks he is running on the clients to let them in the portal. It's a bit complicated 

if you are banned, you are banned. No access, no kurec. If kurec - you are not banned...yet :)

• Отговори 9,1k
  • Прегледи 3,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

8 minutes ago, 5636 wrote:

if you are banned, you are banned. No access, no cure. If kurec - you are not banned...yet :)

You are wrong, it checks if your IP is blacklisted in the database, if it is blacklisted you get the KUREC message

преди 4 минути, newBlood__ написа:

You are wrong, it checks if your IP is blacklisted in the database, if it is blacklisted you get the KUREC message

you and my wife know better, just a reminder ... https://research.checkpoint.com/2019/we-decide-what-you-see-remote-code-execution-on-a-major-iptv-platform/ 
Good night

преди 24 минути, 5636 написа:

Вие и жена ми знаете по-добре, само да ви напомня...  https://research.checkpoint.com/2019/we-decide-what-you-see-remote-code-execution-on-a-major-iptv-platform/ 
Лека нощ

Ти успяваш ли да го достъпиш по твоя метод -знаеш за какво говоря.

преди 11 минути, R0mm3l75 написа:

Ти успяваш ли да го достъпиш по твоя метод -знаеш за какво говоря.

ъхъм.

Content-Type: application/octet-stream
[]
Set header: Content-Type: application/octet-stream
Set header: Server: IPACCT urs 3.35
Set header: Buffer: 1347584

Spoiler

преди 40 минути, 5636 написа:

ъхъм.

Content-Type: application/octet-stream
[]
Set header: Content-Type: application/octet-stream
Set header: Server: IPACCT urs 3.35
Set header: Buffer: 1347584

Spoiler

VOD_

преди 27 минути, R0mm3l75 написа:
  Покажи скритото съдържание

Затвори скритото съдържание

VOD_

e, ще се обиждаме....не е вод...някакъв канал пробвах...

Сървърът не е интересен. Четох темата, стана ми интересно...прост сталкер..
има си стандартните 4к...защитата му е стандартна -  курец... блоква когато го нариташ...
и пак казвам, четете "онази" статия :)

И да допълня, отдавна свърши времето на безплатната ТВ. Всички които ви дават макове, адреси...ми..лъжат ви. Много трудно се гледа вече ТВ без пари.
Плащайте си на доставчика. Всичко друго е за спорта.

Ще намерите МАК и..ще сте хепи, но не искате като дойде тъщата и да покажете къФ готин зет има и ТВ-то да блокне :)

Както виждате от форума изчезнаха мн хора..и Ахил и доктора..и мн мн други...
ехх...защо ли!? Само Пифи е стандарт тук...защо ли !? ;)

преди 2 часа, 5636 написа:

Както виждате от форума изчезнаха мн хора..и Ахил и доктора..и мн мн други...

Ми щото си плащам за ИПТВ

:)

Поздрави на всички ентусиасти :)

преди 7 часа, mcmlxx написа:

Ми щото си плащам за ИПТВ

:)

От  самото начало си плащам за ИПТВ  и никога не съм чакал да гледам на аванта -поне при мен е за спорта а и  вече не ми е толкова интересно както в самото  началото.

И аз пожелавам успех на всички дето все още сканират и ли чакат да се порадват на малко аванта тв.

Момчета, аз даже и не си плащам! Аз я предлагам и монтирам. Така че, съм с една крачка напред, но не е това целта. И не знам какъв курец ще е като дойде тъщата. Най-много ще е курец , ако иска да върне някакво предаване. Е за това си трябва IPTV, за нищо друго. Иначе даже и безплатната хубава телевизия с карта(ка модул) през коаксиала, която и най-хубавата IPTV телевизия не може да стъпи и на малкото пръстче заради компресията, не я включвам. Гледам си точно е онази телевизия, която казвате че спира. Спира ама нананай си! А ако спре, като всяка една и Iptv-я за която се плаща, включително и нашата се е случвало, си има и "Б" и "C" и т.н варианти. Няма да умре тъщата, спокойно. 😂

А за ентусиастите: НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ! Вие държите тази тема жива, 👍

Добре дошъл, Докторе!

Живи и здрави,

преди 1 час, IPTVfen написа:

Момчета, аз даже и не си плащам! Аз я предлагам и монтирам. Така че, съм с една крачка напред, но не е това целта. И не знам какъв курец ще е като дойде тъщата. Най-много ще е курец , ако иска да върне някакво предаване. Е за това си трябва IPTV, за нищо друго. Иначе даже и безплатната хубава телевизия с карта(ка модул) през коаксиала, която и най-хубавата IPTV телевизия не може да стъпи и на малкото пръстче заради компресията, не я включвам. Гледам си точно е онази телевизия, която казвате че спира. Спира ама нананай си! А ако спре, като всяка една и Iptv-я за която се плаща, включително и нашата се е случвало, си има и "Б" и "C" и т.н варианти. Няма да умре тъщата, спокойно. 😂

А за ентусиастите: НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ! Вие държите тази тема жива, 👍

Добре дошъл, Докторе!

Живи и здрави,

Е ти като предлагаш тв не знаеш ли ,че дори и с КА модул можеш да връщаш назад с до седмица -аз лично 13 години бях авариен техник в една от големите тв доставчици по черноморието. И дори и сега имам коаксиален кабел по който върви тв но него ползвам и мога да не плащам нищо но предпочитам да си плащам, а и в момента съм доста далеч от България.

преди 12 минути, bencho33 написа:

А може би IPTVfen е монтирал телевизията на R0mm3l75 и си трае. 

Може би малко на дали -хаха

преди 2 часа, R0mm3l75 написа:

в една от големите тв доставчици по черноморието

Ромче :) comnet?

преди 2 часа, R0mm3l75 написа:

Е ти като предлагаш тв не знаеш ли ,че дори и с КА модул можеш да връщаш назад с до седмица -аз лично 13 години бях авариен техник в една от големите тв доставчици по черноморието. И дори и сега имам коаксиален кабел по който върви тв но него ползвам и мога да не плащам нищо но предпочитам да си плащам, а и в момента съм доста далеч от България.

Да връщаш с ка модул? Колега, айде всеки да си е в областа 😂;)

преди 29 минути, R0mm3l75 написа:

Може би малко на дали -хаха

Като се замисля едва ли е той, щом твоята телевизия спира. Неговата няма такива проблеми.Е няма таймшифт ,ама свекървата да се оправя.

П.С. За едно е прав обаче (не вярвах че ще го напиша някога) спокойно може да се гледа телевизия и без да плащаш. Астри ,сталкери ,кварти и какво ли още не ,със и без таймшифт колкото искаш.Неудобството е ,да обясняваш на всички които искат да гледат телевизия ,какво точно трябва да натиснат за да тръгне.Времето е ценно и затова повчето тук се плащаме телевизията , а другото е за спорта.

Айде почва се, сулио и пулио да се изказват и да дават акъл 😀

Лека вечер.

преди 17 минути, IPTVfen написа:

Лека вечер.

Имат, дават...Дай и ти нещо...Колегите са се доказали, докажи се и ти...

Лека вечер

Дойдох, видях, рабрах, научих, изградих, съборих, пак изградих и всичко това за спорта. В крайна сметка се научих - плати си за да е сигурно. Особено за PPV. Благодаря на всички, който ме научиха. На тези който не ми помогнаха. И на всчики легенди у форума, от който порстотиии излязоха доста неща. Хубаво е че идват нови ентусиасти. който искат да се научат, но и много който просто просто търсят макче за два дена. Учете се , помагайте си и не забравяйте че  има и друг свят освен форума. сталкера и интернет. 
Успех на всички. Благодаря!

преди 17 часа, IPTVfen написа:

Лека вечер.

...Каза човека, който не знае как се пише "сульо" и "пульо"...

преди 37 минути, fitterman написа:

...Каза човека, който не знае как се пише "сульо" и "пульо"...

... той на испански де...

преди 8 часа, Izabelle написа:

..... В крайна сметка се научих - плати си за да е сигурно. .....

То ако някой тук твърди, че не плаща... не бих му повярвал :не мога да повярвам:Това с маковете е ден до пладне... тамЪн се наточиш да глрдаш мача и ..... оооо дръвце

Проблема е, че и да си платиш... не винаги получаваш добра услуга... визирам ЕОН и отврат качеството им .... особено на САТ телевизията им - дори БНТ1 няма HD.

Но си прав...  "ако имаш кило брашно, дай го на майстор да ти направи хляб" 👍

преди 8 часа, Izabelle написа:

Дойдох, видях, рабрах, научих, изградих, съборих, пак изградих и всичко това за спорта. В крайна сметка се научих - плати си за да е сигурно. Особено за PPV. Благодаря на всички, който ме научиха. На тези който не ми помогнаха. И на всчики легенди у форума, от който порстотиии излязоха доста неща. Хубаво е че идват нови ентусиасти. който искат да се научат, но и много който просто просто търсят макче за два дена. Учете се , помагайте си и не забравяйте че  има и друг свят освен форума. сталкера и интернет. 
Успех на всички. Благодаря!

Бая си неграмотен,Изабелчо!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 9

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.