Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

Неговите даже не са и верни. Разменил е местата на ID-тата.

Spoiler

SHA256 "<MAC>" = device_ID1
SHA256 "<SNCUT>" = device_ID2
SHA256 "<SNCUT>+<MAC>" =Signature 

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Ките,от човешко любопитство се интересувам дали още гледаш оттук/http://proxy.siptv.se/stalker_portal/c/. И ако отговора е  ;да; - ако може шот на диемаспорт 4к. При мен от известно време не се получава. Ама аз  и не искам

да се уча--нема за кога😃

А знаеш ли,че повечето канали по iptv имат закъснение между 30секунди и 2 минути и повече в сравнение със сателитните/ и там  има разлики,но не са такива както при иптв и подобни./.  Аз гледам на 1тв. от сателит а на друг тв. от сталкер ..... и вече гледам повторението на гола по сателит --- когато дават ,че е вкаран гол по сталкера/ независимо как съм го конвертирал за да се гледа на различни устройства/.

преди 42 минути, Вальо Кита написа:

Затвори скритото съдържание

Къде е грешката тук?

Web capture_15-1-2024_16128_emn178.github.io.jpeg

Web capture_15-1-2024_161221_softinfo.org.jpeg

juli_75 ---- Този портал не струва според мен.Знам го от години.Често го пускат румънците. За нас бг.---този портал е мн.добър/.....http://2gb1.tvcdn/; липсват някои канали ама не е болка за умиране --могат да се намерят от други места. Има диемите 2,3  в  4к /е верно с по-нисък битрейт/.... ама аз както съм обяснявал преди години - то образа не зависи само от битрейта ,,,,а  от други неща....кодеци и тем подобни акулов😃и неща.

Ама ходи обясни на Вальо Кита,че не е важно какво и колко знаеш ---- а как гледаш!

преди 1 час, juli_75 написа:

Къде е грешката тук?

Web capture_15-1-2024_16128_emn178.github.io.jpeg

Web capture_15-1-2024_161221_softinfo.org.jpeg

При тебе няма грешка. Подписа е без значение. Повечето скриптове/програмки работят на тоя принцип, който ти казах. Само stb emu има подобна ''екстра'', която никой не използва, защото порталите не изискват подпис. Безполезни шаршафи са тия подписи и цели SN. Също така не съм срещал портали от тоя тип да изискват допълнителни данни за вход. ID-тата и SN се вкарват най-вече при тези портали, които завършват така /stalker_portal/c/ и то под андроид приложения, защото SF VIP си ги генерира сам, ако са по подразбиране ID1=ID2. 

преди 2 часа, 888red написа:

Ките,от човешко любопитство се интересувам дали още гледаш оттук/http://proxy.siptv.se/stalker_portal/c/. И ако отговора е  ;да; - ако може шот на диемаспорт 4к. При мен от известно време не се получава. Ама аз  и не искам

да се уча--нема за кога😃

А знаеш ли,че повечето канали по iptv имат закъснение между 30секунди и 2 минути и повече в сравнение със сателитните/ и там  има разлики,но не са такива както при иптв и подобни./.  Аз гледам на 1тв. от сателит а на друг тв. от сталкер ..... и вече гледам повторението на гола по сателит --- когато дават ,че е вкаран гол по сталкера/ независимо как съм го конвертирал за да се гледа на различни устройства/.

Защо не питаш тоя, който ти е дал МАК-а, ами питаш мен ? ;)  Казах ти, че го гледам от извора. Тоя найлон го гледай ти, ама първо научи какво трябва да направиш, за да не ядеш дървото. Тия излъчват със закъснение ДА, но други български сталкери са едно към едно с доставчика ми А1. ;) 

Здравейте!Може ли да ми споделите портал на  който може да се гледа телевизия БГ+?До сега гледах на -http://dinka-iptv.live/c, но нещо се прецака..Може и на лично..

преди 27 минути, karata123 написа:

Здравейте!Може ли да ми споделите портал на  който може да се гледа телевизия БГ+?До сега гледах на -http://dinka-iptv.live/c, но нещо се прецака..Може и на лично..

Ако Кита не ти даде аз ще ти дам---ама утре !...И ще видиме на кой е по-стабилно ! Аз обичам да помагам на хората и искам  задължително да ми благодарят ако останат доволни!   Но благодарности --само  ако са доволни!

преди 5 часа, Вальо Кита написа:

Те тук съм турил нещо по въпроса

Здравей !

Знам,че не се обичаме-ама няма да се жениме в края на краищата😃

Благодарен съм за програмките!  Вършат работа.Но понякога трябва  да изчакам около десетина минути за да приключи  завършването/което е много/...и ако минимизирам програмчето в повечето случаи не е активно  след това/. Не се сърди---това забелязах. Говоря за --- create list for  mak  address   ---win 7 -64.   Искам да  кажа,че  понякога става бавно.

преди 4 часа, Вальо Кита написа:

защото SF VIP си ги генерира сам, ако са по подразбиране ID1=ID2. 

SF-Vip си генерира правилните ID1,2 по гореописаната формула.

Проблемите започват, когато сталкер/xcodes порталът си изчислява ID-та и сигнатури НЕ по тези формули и ти гризваш дръвцето, ако щеш на задни лапи да се изправиш и да виеш срещу луната...

преди 1 час, 888red написа:

Здравей !

Благодарен съм за програмките!  Вършат работа.Но понякога трябва  да изчакам около десетина минути за да приключи  завършването/което е много/...и ако минимизирам програмчето в повечето случаи не е активно  след това/. Не се сърди---това забелязах. Говоря за --- create list for  mak  address   ---win 7 -64.   Искам да  кажа,че  понякога става бавно.

Не знам само защо вкарваш моя ник в друг цитат, ама да качем, че е от ракията.. :)

преди 2 часа, 888red написа:

Здравей !

Когато имаш около 20 000 канала и трябва да ти генерира плейлист за тях, разделен по категории и да добави ХХХ категориите, ако намериш по-бърз начин от моя, за този тип плейлисти, с  МАК адрес в стрийма, ми кажи и ще коригирам тулсчето.

На този етап по-бързо не мога да го направя!

преди 8 часа, Вальо Кита написа:

Повечето ID-та са по default. Device_id1=Device_id2. 

Тулсчето е за генериране на данните, а не за сканиране, че да проверява, какво къде е равно. Просто му даваш МАК и то генерира данните по стандартния начин, който може да се намери на много места в нета, пък кой, както иска да си ги използва.

преди 7 часа, Вальо Кита написа:

Не е вярно!

Spoiler

device_id = sha256(sn), device_id2 = sha256(mac), signature = sha256(sn + mac)

Нещо леймър ми се виждаш, а те мислех за малко по в час. juli_75, кое не е вярно ? :) 

Spoiler

85.11.144.8
MAC: 26:D9:8A:FF:91:65
SN: F9D4B8F7EA227
DEVICE ID1 0EE2877197809B03BC0E00F78FF1175C51DBF26AA3550842C456EBF1F86D9132
DEVICE ID2 B30103E7BC55D54C587B3BCB3C02272965F13E950908FA75EA032AF190A92A68

преди 45 минути, Вальо Кита написа:

Нещо леймър ми се виждаш, а те мислех за малко по в час. juli_75, кое не е вярно ? :) 

85.11.144.8

Пообъркал си реда на Device-ите, но на всеки може да се случи. ;) 

Ако не си убеден, отвори кода на сталкер портала и виж, как ги проверява и генерира. Ако не можеш да го намерш в GitHub, защото е там, пиши да ти го пратя :) 

П.П. Айде да не те мъча, че да не спамиш излишно:

https://github.com/esxbr/plugin.video.stalker/blob/master/load_channels.py

Колкото и да се хилиш, няма да промениш алгоритмите на генериране. Ето ти и на немски, ако не разбираш другото: https://www.python-forum.de/viewtopic.php?t=53125

;) 

преди 12 минути, Вальо Кита написа:

Ако беше си направил труда да тестваш дали върви това, което давам нямаше да спамиш излишно. ;) 

Ако си беше направил труда да прочетеш това, което съм ти пратил, нямаше да спамим излишно ;) Това, че си набарал МАК адрес, за който са завъртяли Device-ите, не означава, че така се генерират по подразбиране. Мисля, че съм написал доста софтуери и конфигурации за сканиране и много добре знам, кое как се генерира, иначе нямаше да работят ;) Или не го помисли това? Даже съм дал за свободно ползване тулсче, което проверява МАК адресите и можеш сам да се убедиш, кой крив и кой прав :) 

Приключвам дискусията до тук!

Лека вечер!

преди 7 часа, Вальо Кита написа:

85.11.144.8

Аз по-горе питах къде е грешката, защото ми излиза различна signature като се опитам да я изчисля. SN, ID, ID2 ги изкарва както са дадени, signature e различна, както се вижда от снимките. Това на черната снимка го взех от другия форум като пример, да видя ако ги сметна ръчно дали ще получа същия резултат, а на бялата снимка слагам SN cut, до него мака, давам му да изчисли SHA256 и излиза нещо различно от примера в черната снимка. Та за това питах къде е грешката. 

Webcapture_15-1-2024_16128_emn178.github_io.jpeg.b84601d295890325deec4c9a8029ff1d.jpeg

Webcapture_15-1-2024_161221_softinfo_org.jpeg.b79bb83c52d7445d0ce1ce71c1be9c53.jpeg

преди 8 часа, Вальо Кита написа:

Еми дай и по твоя начин по който не са завъртяни и да си стиснем ръцете тогава. ;) 

Ти понеже веднага даде твоя начин да bypass-нем Cloudflare...

преди 7 минути, moni2 написа:

и ,mstrream ако може :D

преди 40 минути, moni2 написа:

Не знам какво общо има едното с другото ?  Казвам му да даде работещ МАК, който аз съм дал, ама по неговия начин на изчисляване. Хайде стига вече от пишман разбирачи... Ония ден ми се молише ти за МАК, а сега нещо заядлив ми се виждаш... Не може всичко да ти се дава на готово. ;) 

преди 11 часа, moni2 написа:

SF-Vip си генерира правилните ID1,2 по гореописаната формула.

Проблемите започват, когато сталкер/xcodes порталът си изчислява ID-та и сигнатури НЕ по тези формули и ти гризваш дръвцето, ако щеш на задни лапи да се изправиш и да виеш срещу луната...

Ми не... Просто се изисква специфичен фърмуер, ама е по-лесно да си правиш свободни съчинения. 

преди 1 час, Izabelle написа:

и ,mstrream ако може :D

Ма сте се разцепили да казвате, признай :)

А просто навремето фейзо и огорелица ви наляха 1-2-3 експлойта в serbianforum и kajgana и сега сте хванали Бога за шлифера :)

преди 1 час, Вальо Кита написа:

НМи не... Просто се изисква специфичен фърмуер, ама е по-лесно да си правиш свободни съчинения. 

Ами проблемът е, че си измисляш и се правиш на много по-велик, отколкото си... Триковете да се борят хакерите са много повече. Алгоритмите за изчисляване на ID1+ID2+Signature  ги има описани в сорсовете на сталкер (а на мене ми ги пращат на свежи версии от Инфомир), и тези, които са действително разбирачи, са ги променили така, че да се убиеш, няма да ги отгатнеш... 

Иначе за специфичния фирмуеър, прав си - с MAG666, Firmware 2.0.666 revision 0.666 става навсякъде :) Няма нужда да въвеждаш и мак и сериен номер - само слагаш тоя фирмуеър и влизаш... :)

преди 42 минути, juli_75 написа:

isv.net / 85.11.144.8  работи ли при вас, или само мен са ме баннали нещо?

Ми вие продължавайте да им разнасяте айпитата и маковете по форумите и накрая на Димитър Маринов (шефа им) ще му писне, ще наеме някой действително разбирач и ще увехнете всичките като със случая с portal.coresnet.bg.

преди 2 часа, juli_75 написа:

Аз по-горе питах къде е грешката, защото ми излиза различна signature като се опитам да я изчисля. SN, ID, ID2 ги изкарва както са дадени, signature e различна, както се вижда от снимките. Това на черната снимка го взех от другия форум като пример, да видя ако ги сметна ръчно дали ще получа същия резултат, а на бялата снимка слагам SN cut, до него мака, давам му да изчисли SHA256 и излиза нещо различно от примера в черната снимка. Та за това питах къде е грешката. 

Webcapture_15-1-2024_16128_emn178.github_io.jpeg.b84601d295890325deec4c9a8029ff1d.jpeg

Webcapture_15-1-2024_161221_softinfo_org.jpeg.b79bb83c52d7445d0ce1ce71c1be9c53.jpeg

Да, в github и в програмката на martinstz   за Signature дава стринга = 14010c4fb9... , получено от sha256(sn + mac). Това Signature на черната снимка е генерирано с програмката, за която дадох линк - myiptvforum.com/resources/generator-stalker-id-1-id-2.3445/ (с нея ID1 i 2 са по твърдението на Вальо Кита ), не знам как го получават в тази програмка ?

Другото, което не знаех, при генериране на SN, ID1/2 i Signature, MAC адресът трябва да се въвежда с Главни букви (горен регистър), защото с малки букви дава коренно различни ст-сти.

преди 16 минути, moni2 написа:

е. Алгоритъмите за изчисляване на ID1+ID2+Signature  ги има описани в сорсовете на сталкер (а на мене ми ги пращат на свежи версии от Инфомир), и тези, които са действително разбирачи, са ги променили така, че да се убиеш, няма да ги отгатнеш... 

Иначе за специфичния фирмуеър, прав си - с MAG666, Firmware 2.0.666 revision 0.666 става навсякъде :) Няма нужда да въвеждаш и мак и сериен номер - само слагаш тоя фирмуеър и влизаш... :)

И да ти ги пращат файда никаква. Не знаеш кое, къде влиза, та поне един елементарен скрипт да си направиш. Някои неща зависят от хардуерните характеристики на устройството, в случая MAGXXX, та свободните съчинения си ги прави в час по трудово с генерирането. За custom генерирани данни се ползват други неща за гледане, а не масово използваните устройства/приемници.  Един елементарен въпрос, ще споделиш в България масово какви устройства се използват за българсите сталкери и на кои са аналози ?   :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 9

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.