Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

Поредния такират, опитващ се 3 дни да "сканира" - тук вече му "зависва" проксито. Нито има вход нито изход, до следващия рестарт - само че на него му е лесно, бие рестарт на рутера и шиваком и те му дават друго ип с което влиза и вижда че не може да гледа. Очаквам до дни да го плюсне с оправданието че е вече някой го е продънил и видиш ли не става за гледене.

Spoiler

image.png.bd683f4eee05b7cef7cbb0308c202852.png

ПП: няма нищо на тоя рейндж

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Нямаше никой на това прокси от 2 години.... дано да свърши скоро безрезултатното търсене.

преди 3 часа, Izabelle написа:

Затвори скритото съдържание

image.png.bd683f4eee05b7cef7cbb0308c202852.png

ПП: няма нищо на тоя рейндж

свършиха му мъките май

преди 16 часа, VatMan написа:

Ако не беше разкрит от руснаците нямаше, да го споделя. Нямам си идея за какво са им нашите тв и непрекъснато да сканират. Идеята беше да споделя главно за сайта и подсказка в листата на Ecoplast, ако се сканира кои адреси да ползват.

Беше разкрит от руснаците, ама си беше жив, защо ли,а?! С поста си, а и с последващото обяснение от vanood, само за няколко часа успяхте да убиете и това, бравос!

преди 4 минути, VatMan написа:

Беше полужив, ту беше онлайн ту офлайн и все се сканираше, румънски и руски адреси бяха закачени не за всичко което умира има българска следа. Чудесният плейлист на CETIN Bulgaria EAD 149.62.228.3:44022 с бикс листа, като беше разкрит от руснаците и той умря без да се споделя в български сайт. Миналата година на udpxy.ru имаше страхотен плейлист се изкарваше с ТВ Запад, Първа програма, диемите в 4к и него убиха без да се качва в калдата. Колко хубави български астра плейлисти заминаха разкрити от руснаците и споделяни и тук. Затова никога няма да кача и споделя с никой страхотните плейлисти, които имам защото знам, разкрие ли се рано или късно умира. И както се забелязва в нито един мой плейлист, който качвам няма българска тв и никога няма да има. Болно ми е като видя български листи по руските сайтове и телеграм групи защото съдбата им е ясна. Главната ми идея беше, като никой не иска да помогне, човек сам да се справи насочвайки се към https://udpxy.ru/ сваляйки Simple TV и гледайки видео в ютуб как се сканира, като се учи главно на руски рилейки.

Жив или полужив, няма значение, няма значение и от къде се е почнало. Не трябваше да го довършваш с поста си. Каквито и доводи да вадиш, ФАКТ е, че точно след твоя пост, а и на ванууд, го убихте/довършихте - това е факт, другото е философстване. Боляло те  като видиш БГ листи, ама не те заболя да убиеш друго БГ!? Не знам колко пъти трябва да се каже тук да не се пляскат такива неща ???

Предлагам тука 5-6 човека да си затворите само за себе си форума и да се свършва тая мъка. Навсякъде хората си помагат и благодарят, само ние не. А и най-много умеем да се правим на велики без да сме показали или помогнали. Тая тема за какво е? Да се хвалим че правим големи работи, ама няма да ги показваме и да се оплюят другите.  И тук и в Телеграм едно и също. Не е лошо да си пазиш нещата, но е и хубаво да научиш друг как да си намери нещо. Иначе е безмислено да има такива форуми.

преди 1 минута, BaYor написа:

Жив или полужив, няма значение, няма значение и от къде се е почнало. Не трябваше да го довършваш с поста си. Каквито и доводи да вадиш, ФАКТ е, че точно след твоя пост, а и на ванууд, го убихте/довършихте - това е факт, другото е философстване. Боляло те  като видиш БГ листи, ама не те заболя да убиеш друго БГ!? Не знам колко пъти трябва да се каже тук да не се пляскат такива неща ???

Четеш ли всичко което пиша или само избирателно? За CETIN и другата рилейка разкрити от руснаците убити без да се споделят в бг сайт ? Не можеш да убиеш нещо което умира стига вече с тази тема банално е, ако ме видиш да кача нещо което сам съм сканирал или ми е дадено и го няма никъде тогава можеш да ме виниш. Аз мои бг листи не качвам и няма да кача. Всеки бг астра плейлист разбит от руснаците и качен тук, като умре има тишина никой нищо не казва. Повече няма да коментирам въпроса. Исках да помогна и който реши да опита да се научи да сканира и има нужда от помощ съм насреща. 

преди 7 минути, VatMan написа:

Четеш ли всичко което пиша или само избирателно? За CETIN и другата рилейка разкрити от руснаците убити без да се споделят в бг сайт ? Не можеш да убиеш нещо което умира стига вече с тази тема банално е, ако ме видиш да кача нещо което сам съм сканирал или ми е дадено и го няма никъде тогава можеш да ме виниш. Аз мои бг листи не качвам и няма да кача. Всеки бг астра плейлист разбит от руснаците и качен тук, като умре има тишина никой нищо не казва. Повече няма да коментирам въпроса. Исках да помогна и който реши да опита да се научи да сканира и има нужда от помощ съм насреща. 

Чета аз, а ти престани да повтаряш за цетин и т.н. Ти уби работещо БГ прокси, точка по въпроса. И да коментираш повече въпроса, с нищо няма да промениш стореното от теб. 

Като си искал да помогнеш, да беше помогнал ве, начини много да го обясниш как става принципно. 

Най-трагичното в смехотворните ти опити да оправдаеш, обясниш, изкривиш стореното, е че или не осъзнаваш какво направи, или нямаш достойнството да го признаеш.

Я кажи - как, аджеба, помогна да се научат как се сканира, като изпляска пълен лист?? 

преди 49 минути, BaYor написа:

Чета аз, а ти престани да повтаряш за цетин и т.н. Ти уби работещо БГ прокси, точка по въпроса. И да коментираш повече въпроса, с нищо няма да промениш стореното от теб. 

Като си искал да помогнеш, да беше помогнал ве, начини много да го обясниш как става принципно. 

Най-трагичното в смехотворните ти опити да оправдаеш, обясниш, изкривиш стореното, е че или не осъзнаваш какво направи, или нямаш достойнството да го признаеш.

Я кажи - как, аджеба, помогна да се научат как се сканира, като изпляска пълен лист?? 

Не ме интересува мнението ти задръж си го за себе си. Нищо не съм убивал, то умираше не разбираш ли или се правиш, че не разбираш? Като развален грамофон, едно си знаеш и това е. Всичко което докопат руснаците умира, дори доста от техните рилейки загиват бързо. След като я пробиха я наблюдавах листата, започна да блокира, ту е онлайн ту офлайн, нямаше да живее дълго. Споменавaм CETIN като явен пример, че умря хубава рилейка разбита от руснаците без да се споделя в бг сайт. За пореден път се убеждавам, че хората, които най-често пишат с нищо не помагат и споделят само се хвалят какво имат и си чешат езиците и само един единствен човек във форума помага и той пише рядко. Иначе един човек научих да сканира от вчера до днес, стига да има желание лесно е. Нормалните посетители на форума трябва да знаят, че тук много рядко се споделя нещо работещо дълго и ако искат да се насочат към професионалистите от Румъния и Русия. https://www.roforum.net/   https://vip-tv.online/forum/67 

преди 14 минути, VatMan написа:

Не ме интересува мнението ти задръж си го за себе си. Нищо не съм убивал, то умираше не разбираш ли или се правиш, че не разбираш? Като развален грамофон, едно си знаеш и това е. Всичко което докопат руснаците умира, дори доста от техните рилейки загиват бързо. След като я пробиха я наблюдавах листата, започна да блокира, ту е онлайн ту офлайн, нямаше да живее дълго. Споменавaм CETIN като явен пример, че умря хубава рилейка разбита от руснаците без да се споделя в бг сайт. За пореден път се убеждавам, че хората, които най-често пишат с нищо не помагат и споделят само се хвалят какво имат и си чешат езиците и само един единствен човек във форума помага и той пише рядко. Иначе един човек научих да сканира от вчера до днес, стига да има желание лесно е. Нормалните посетители на форума трябва да знаят, че тук много рядко се споделя нещо работещо дълго и ако искат да се насочат към професионалистите от Румъния и Русия. https://www.roforum.net/   https://vip-tv.online/forum/67 

Че умирало и със сигурност скоро ще умре си е твое мнение, а не нещо сигурно ! Сигурното е само, че ти го уби, доуби, или както и да го наричаш, след твоя пост умря - факт ! 

Ти май не осъзнаваш и че казваш неща за другите, пък ти се оказа същия малоумник: "с нищо не помагат и споделят само се хвалят какво имат и си чешат езиците" ? Е, похвали се вече, уби проксито, как е душевната ти чекия след хваленето, а ?

Изтърка си клавиатурата да пишеш и бришеш едно и също, ама що ли не ми отговори на въпроса ? Я да ти го задам пак, че може от нервички да си го пропуснал: Я кажи - как, аджеба, помогна да се научат как се сканира, като изпляска пълен лист?? 

• Автор
преди 57 минути, VatMan написа:

преди 14 минути, BaYor написа:

Че умирало и със сигурност скоро ще умре си е твое мнение, а не нещо сигурно ! Сигурното е само, че ти го уби, доуби, или както и да го наричаш, след твоя пост умря - факт ! 

Ти май не осъзнаваш и че казваш неща за другите, пък ти се оказа същия малоумник: "с нищо не помагат и споделят само се хвалят какво имат и си чешат езиците" ? Е, похвали се вече, уби проксито, как е душевната ти чекия след хваленето, а ?

Изтърка си клавиатурата да пишеш и бришеш едно и също, ама що ли не ми отговори на въпроса ? Я да ти го задам пак, че може от нервички да си го пропуснал: Я кажи - как, аджеба, помогна да се научат как се сканира, като изпляска пълен лист?? 

Все едно си пиша сам със себе си или си говоря с радиото. Защо продължаваш да ровиш темата, нямаш ли друга работа? Пределно ясно съм написал нещата и явно ти нещо не си наред и не разбираш. Аз ако имам за цел да убивам проксита е лесна работа имам саморъчно сканирани 4 и подарени 2. Тези подарените никога няма да споделя, но какво ми пречеше ако мислех, както ти си мислиш и да ги изтряскам 4 те проксита със солидно количество бг канали? Видял ли си някога да качвам бг канали? Аз споделям само музикална и филмова плейлиста и евентуално детска листа. Сам се научих да сканирам и всеки ден уча и който иска ще му помогна. Има ли досега живо прокси попаднало в руски ръце??? Наблюдавах, как няколко умряха, споделих едното и имам наблюдение ти ако си сляп си е твой проблем. Можех да сложа само статуса и там ги има адресите от които се гледат и пак може човек да си сканира или да пита как  се сканира има видеоклипове лесно се учи човек и същата работа. Никога няма да споделя прокситата които имам.

преди 2 минути, VatMan написа:

Все едно си пиша сам със себе си или си говоря с радиото. Защо продължаваш да ровиш темата, нямаш ли друга работа? Пределно ясно съм написал нещата и явно ти нещо не си наред и не разбираш. Аз ако имам за цел да убивам проксита е лесна работа имам саморъчно сканирани 4 и подарени 2. Тези подарените никога няма да споделя, но какво ми пречеше ако мислех, както ти си мислиш и да ги изтряскам 4 те проксита със солидно количество бг канали? Видял ли си някога да качвам бг канали? Аз споделям само музикална и филмова плейлиста и евентуално детска листа. Сам се научих да сканирам и всеки ден уча и който иска ще му помогна. Има ли досега живо прокси попаднало в руски ръце??? Наблюдавах, как няколко умряха, споделих едното и имам наблюдение ти ако си сляп си е твой проблем. Можех да сложа само статуса и там ги има адресите от които се гледат и пак може човек да си сканира или да пита как  се сканира има видеоклипове лесно се учи човек и същата работа. Никога няма да споделя прокситата които имам.

Е, най-накрая да напишеш нещичко вярно ! Да, пишеш сам със себе си, добре, че поне това признаваш:giggle1: За 3-ти път ли ти е вече да дъвчеш едно и също, а ? 

Два пъти задавам един и същ простичък и лесен въпрос, но мълчиш като пръднал в асансьора - що така ве, ПОМОЩНИКО СВИДЕН?

Пожали си клавиатурката вече, пожали и четящите те.

Аз казах и повторих ФАКТА - ТИ УБИ ПРОКСИТО.

Аз отлитам от тоя "спор", причината я има в подписа ми долу ;) 

преди 24 минути, BaYor написа:

Е, най-накрая да напишеш нещичко вярно ! Да, пишеш сам със себе си, добре, че поне това признаваш:giggle1: За 3-ти път ли ти е вече да дъвчеш едно и също, а ? 

Два пъти задавам един и същ простичък и лесен въпрос, но мълчиш като пръднал в асансьора - що така ве, ПОМОЩНИКО СВИДЕН?

Защото явно си бавен и не разбираш или си просто злобен и гледаш да се заяждаш. Обяснявам, като на малоумен човек и пак не разбираш. Точно и ясно съм споделил, пък ти си мисли каквото искаш. Мислех, че ще спреш да пишеш, но инатливо едно и също. Безсмислен разговор с човек, който не разбира, какво му се казва. Опитах се да спра отдавна писането, но трудно се спори с глупаци. Баста. Хубаво би било модератор да премахне целият спам между мен й Бахура, нищо интересно няма по темата.

Не разбирам защо толкова се палите по един жив труп... то това си беше полу-живо и преди месец!

Всичко публикувано тук

е вече тотално загубено. Дали ще е днес или утре е само въпрос на време. Само преди месец стопихте лагерите на 2 сървара способни да издаржат целия форум без проблем сега пълните форума с глупава полемика за прокси с 3 слота.

Ако на всеки който пита за телевизия му се изпращаше съобщение на лично не в някакви спойлери още щяха да са живи.

Но има и доста " Майстори" с явна завизимост към спиртните напитки които не мислят за последствията като се спиртосат и подкарват всичко наред само да се покажат какви дребни душици са.

преди 3 часа, BaYor написа:

УБИТ СИ ПО РОЖДЕНИЕ, РАЗЧИТАШ НА ЕДНО ПРОКСИ,ДА СИ ЧУВАЛ ЗА m3u exploit

преди 6 часа, VatMan написа:

Остави ги тези нещастници

преди 3 минути, mediah написа:

УБИТ СИ ПО РОЖДЕНИЕ, РАЗЧИТАШ НА ЕДНО ПРОКСИ,ДА СИ ЧУВАЛ ЗА m3u exploit

Въййй, кви факири имало тук ве:no-no: Смени си ник-а на Медиум, щом знаеш на какво разчитам аз:giggle1:

преди 10 часа, VatMan написа:

Беше полужив, ту беше онлайн ту офлайн и все се сканираше, румънски и руски адреси бяха закачени не за всичко което умира има българска следа. Чудесният плейлист на CETIN Bulgaria EAD 149.62.228.3:44022 с бикс листа, като беше разкрит от руснаците и той умря без да се споделя в български сайт. Миналата година на udpxy.ru имаше страхотен плейлист се изкарваше с ТВ Запад, Първа програма, диемите в 4к и него убиха без да се качва в калдата. Колко хубави български астра плейлисти заминаха разкрити от руснаците и споделяни и тук. Затова никога няма да кача и споделя с никой страхотните плейлисти, които имам защото знам, разкрие ли се рано или късно умира. И както се забелязва в нито един мой плейлист, който качвам няма българска тв и никога няма да има. Болно ми е като видя български листи по руските сайтове и телеграм групи защото съдбата им е ясна. Главната ми идея беше, като никой не иска да помогне, човек сам да се справи насочвайки се към https://udpxy.ru/ сваляйки Simple TV и гледайки видео в ютуб как се сканира, като се учи главно на руски рилейки.

Не знам кой пост да ти цитирам за това се хващам за този че ми писна от глупости . Cetin - което не е Cetin, а ипозлва Cetin за доствка на мултикаст  

https://bg.wikipedia.org/wiki/IGMP

спря не защото руснаците го налазиха, а поради други проблеми свързани с права и свързаност. И това ти го казвам, защото пак ти казвам защото не четеш и защото обичат повечето да се повтарят, ти повтарям, че тук влизат и хора където аджеба го работят това. 
Та проблема не е в "точенето" от руснаците. Понякога тези проксита работят идеално във вътрешна мрежа 

Spoiler

И това че на теб ти насича и го наричаш полуумряло, не го прави такова.
Предните 10 теми бяха закрити след подаване на сигнали и натиск от едни хора  точно след споделяне на няколко плейлисти БЪЛГАРСКИ. 
За това е препоръчително да не се споделят такива Български листи точно в тази тема. На ЛС също не е желателно да има комуникация с директни линкове. 
По темата е изписано много .. ама няма кой да чете .. писали сме и какви са мултикастите на всички БГ Оператори .. файда никаква ... Писали сме как се сканира правилно, Първо за да не те хванат и второ за да не убиеш сървъра от зявки .. Файда никаква .. 

Имаше един период в който се тестваше P2P гледането на телевизия .. ДА има и такъв начин, на принципа на торентите, Така всеки допринасяше, ама някой хора се дразнеха и пускаха публичните проксита и публичното ИП, което водеше до множество сканиране и атака към съответното ИП или по скоро домашен потребител. С две думи му спираше нета и всичко отиваше подяволите ... 

Ето малко литература как се прави p2p стрийм:
https://github.com/SCP002/m3u-gen-acestream

ето и пример за F1
така 10 маймуни си разпределяте трафика и първо източника се товари с една кънекция, а не с 10 

ПП: не ми е за проксито. Плащам на 3 места и гледам доста неща. Да не говорим че ги имам локано от оператора на който ползвам. 
Помагал съм на хора и хора са ми помагали. Благодарен съм им. 
На всички други им пожелавам светли празници - за едни байрам за други велик ден - за треди поредния ден в PornHub

Spoiler

d65257bb934b73647374224fd62d836815804be2

Ей що за тъпотии са се изписали пак тука....Ми те прокситата умрели, бе - още с пускането си - като се без филтър е така. А с филтър така - 7 човека (и аз):

image.png.4c626bc37db8a2ab0622419a11c180c6.png

Ето от тази филтрирана астричка два стрийма за тест - ристриймвам ги от друг сървър, не знам колко ще издържи. Взимам стрийма от един, ползвам ipvt-то на друг, за да го дам на вас. Абе всичко е алабала :)

преди 23 часа, VatMan написа:

Чета и се смея 🤣

Младежи това е тестова машина която беше отворена за риболов и спря точно на Иванов ден което не е случайно.

Не е спряна защото няма права а просто защото си свърши работата.

Подобни потребители е добре леко да се пускат по пързалката с бан.

преди 52 минути, diditko написа:

Чета и се смея 🤣

Младежи това е тестова машина която беше отворена за риболов и спря точно на Иванов ден което не е случайно.

Не е спряна защото няма права а просто защото си свърши работата.

Подобни потребители е добре леко да се пускат по пързалката с бан.

Хубаво подигравайте се, смейте се, съвсем нормална българска черта. Няма да ви слизам на нивото, а специално дадох този пример защото видях при руснаците качен и после умря без да се споделя в бг сайт, явно вие сте по просветен. Това също ли умря по тази причина без да се качва в бг сайт
Чудесният плейлист от ITNS GLOBAL http://185.118.240.17:5000/имаше диема спорт 4к и тези канали:
#EXTINF:-1,ТВ Запад
http://185.118.240.17:5000/udp/224.100.1.8:56000
#EXTINF:-1,Първа Програма ТВ
http://185.118.240.17:5000/udp/224.100.0.120:6000
Вероятно господин Дидитко, не сте забелязал, но съм от малкото останали, които споделят работещи плейлисти с музика, филми и детски тв и винаги съм се старал всичко което качвам да работи и съм се притеснявал, като изгасват тв и съм гледал да намирам алтернативи. Обикалям буквално навсякъде, изтеглям от официални страници стабилно работещи тв. В момента се готвех да направя ъпдейт на музикалната листа и да добавя още близо 50 тв, някой завръщайки се на нови стабилни стриймове, попълване на даден пакет, например Bridge Fresh яко стабилен стрийм, мислех да добавя десетина канали от бивша Югославия, които имат стабилен стрийм и нямат умиране. Но започвам да се чудя дали да продължа да качвам плейлисти. А вие искате да ме пускат по пързалката с бан. Като изключим последните събития и нападението към мен, аз коментирам само с качване на плейлисти и инфо какво слагам ново, нямам нито един безсмислен пост.
И вместо да се смеете и да съветвате да ме баннат, вземете качвайте полезни неща за хората и помагайте. И за да завърша, както рядко се случва в българската действителност... Да си жив и здрав! 

Чудесният плейлист

Multicast UltraNet:

Spoiler

#EXTM3U
#EXTINF:-1,1va Programa ʰᵈ
udp/224.100.1.251:56000
#EXTINF:-1,24 Kitchen
udp/224.100.1.30:56000
#EXTINF:-1,24 Kitchen ʰᵈ
udp/224.100.1.53:56000
#EXTINF:-1,Agro Tv
udp/224.100.1.42:56000
#EXTINF:-1,ALFA Tv
udp/224.100.1.46:56000
#EXTINF:-1,Animal Planet
udp/224.100.1.104:56000
#EXTINF:-1,Animal Planet ʰᵈ
udp/224.100.1.124:56000
#EXTINF:-1,Auto Motor Sport
udp/224.100.1.49:56000
#EXTINF:-1,Auto Motor Sport Channel ʰᵈ
udp/224.100.1.219:56000
#EXTINF:-1,AXN
udp/224.100.1.19:56000
#EXTINF:-1,AXN Black
udp/224.100.1.21:56000
#EXTINF:-1,AXN White
udp/224.100.1.20:56000
#EXTINF:-1,B1B Action
udp/224.100.1.148:56000
#EXTINF:-1,B1B Action ʰᵈ
udp/224.100.1.149:56000
#EXTINF:-1,Balkanika ʰᵈ
udp/224.100.1.222:56000
#EXTINF:-1,Balkanika Music
udp/224.100.1.73:56000
#EXTINF:-1,BG Music Channel
udp/224.100.1.101:56000
#EXTINF:-1,BG Music Channel ʰᵈ
udp/224.100.1.220:56000
#EXTINF:-1,BG+
udp/224.100.1.39:56000
#EXTINF:-1,BG+ ʰᵈ
udp/224.100.1.57:56000
#EXTINF:-1,BG-DNES
udp/224.100.1.79:56000
#EXTINF:-1,BHTv ʰᵈ
udp/224.100.1.213:56000
#EXTINF:-1,Bloomberg Tv Bulgaria
udp/224.100.1.37:56000
#EXTINF:-1,Bloomberg Tv Bulgaria ʰᵈ
udp/224.100.1.63:56000
#EXTINF:-1,BN Music
udp/224.100.1.74:56000
#EXTINF:-1,BN Music ʰᵈ
udp/224.100.1.254:56000
#EXTINF:-1,BNT 1
udp/224.100.1.1:56000
#EXTINF:-1,BNT 1 ʰᵈ
udp/224.100.1.59:56000
#EXTINF:-1,BNT 2
udp/224.100.1.34:56000
#EXTINF:-1,BNT 2 ʰᵈ
udp/224.100.1.54:56000
#EXTINF:-1,BNT 3
udp/224.100.1.61:56000
#EXTINF:-1,BNT 3 ʰᵈ
udp/224.100.1.60:56000
#EXTINF:-1,BNT 4
udp/224.100.1.33:56000
#EXTINF:-1,BNT 4 ʰᵈ
udp/224.100.1.55:56000
#EXTINF:-1,BSTv
udp/224.100.1.4:56000
#EXTINF:-1,bTv
udp/224.100.1.2:56000
#EXTINF:-1,bTv Action
udp/224.100.1.9:56000
#EXTINF:-1,bTv Action ʰᵈ
udp/224.100.1.203:56000
#EXTINF:-1,bTv Cinema
udp/224.100.1.11:56000
#EXTINF:-1,bTv Comedy
udp/224.100.1.10:56000
#EXTINF:-1,bTv ʰᵈ
udp/224.100.1.205:56000
#EXTINF:-1,bTv Lady
udp/224.100.1.15:56000
#EXTINF:-1,Bulgaria 24
udp/224.100.1.44:56000
#EXTINF:-1,Bulgaria 24 ʰᵈ
udp/224.100.1.56:56000
#EXTINF:-1,Bulgaria On Air
udp/224.100.1.7:56000
#EXTINF:-1,Bulgaria On Air ʰᵈ
udp/224.100.1.146:56000
#EXTINF:-1,Chasse & Peche
udp/224.100.1.91:56000
#EXTINF:-1,CITY Tv
udp/224.100.1.96:56000
#EXTINF:-1,Current Time
udp/224.100.1.246:56000
#EXTINF:-1,Current Time ʰᵈ
udp/224.100.1.247:56000
#EXTINF:-1,Da Vinci Kids ʰᵈ
udp/224.100.1.214:56000
#EXTINF:-1,DARTS
udp/224.100.1.5:56000
#EXTINF:-1,Das Erste
udp/224.100.1.167:56000
#EXTINF:-1,Das Erste ʰᵈ
udp/224.100.1.170:56000
#EXTINF:-1,DaVinci Learning
udp/224.100.1.112:56000
#EXTINF:-1,Diema
udp/224.100.1.16:56000
#EXTINF:-1,Diema Family
udp/224.100.1.18:56000
#EXTINF:-1,Diema Sport
udp/224.100.1.117:56000
#EXTINF:-1,Diema Sport 2
udp/224.100.1.118:56000
#EXTINF:-1,Diema Sport 2 ʰᵈ
udp/224.100.1.218:56000
#EXTINF:-1,Diema Sport 3
udp/224.100.1.215:56000
#EXTINF:-1,Diema Sport 3 ʰᵈ
udp/224.100.1.217:56000
#EXTINF:-1,Diema Sport ʰᵈ
udp/224.100.1.216:56000
#EXTINF:-1,Discovery Channel
udp/224.100.1.105:56000
#EXTINF:-1,Discovery Channel ʰᵈ
udp/224.100.1.125:56000
#EXTINF:-1,Discovery Science
udp/224.100.1.107:56000
#EXTINF:-1,Discovery Science ʰᵈ
udp/224.100.1.163:56000
#EXTINF:-1,Disney Channel Bulgaria
udp/224.100.1.27:56000
#EXTINF:-1,Disney Junior
udp/224.100.1.26:56000
#EXTINF:-1,DM SAT
udp/224.100.1.71:56000
#EXTINF:-1,Duck Tv
udp/224.100.1.195:56000
#EXTINF:-1,Duck Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.208:56000
#EXTINF:-1,DW Europe
udp/224.100.1.169:56000
#EXTINF:-1,ECTv for Kids
udp/224.100.1.211:56000
#EXTINF:-1,ECTv for Kids ʰᵈ
udp/224.100.1.212:56000
#EXTINF:-1,EK ʰᵈ
udp/224.100.1.189:56000
#EXTINF:-1,EKids
udp/224.100.1.28:56000
#EXTINF:-1,English Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.179:56000
#EXTINF:-1,Epic Drama ʰᵈ
udp/224.100.1.187:56000
#EXTINF:-1,Eurochannel
udp/224.100.1.43:56000
#EXTINF:-1,Eurochannel ʰᵈ
udp/224.100.1.223:56000
#EXTINF:-1,Euronews
udp/224.100.1.90:56000
#EXTINF:-1,Eurosport 1
udp/224.100.1.76:56000
#EXTINF:-1,Eurosport 1 ʰᵈ
udp/224.100.1.199:56000
#EXTINF:-1,Eurosport 2
udp/224.100.1.77:56000
#EXTINF:-1,Eurosport 2 ʰᵈ
udp/224.100.1.196:56000
#EXTINF:-1,Fashion Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.166:56000
#EXTINF:-1,FEN Folk
udp/224.100.1.68:56000
#EXTINF:-1,FEN Tv
udp/224.100.1.66:56000
#EXTINF:-1,Fen Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.221:56000
#EXTINF:-1,Food Network
udp/224.100.1.29:56000
#EXTINF:-1,Food Network ʰᵈ
udp/224.100.1.123:56000
#EXTINF:-1,FOX
udp/224.100.1.13:56000
#EXTINF:-1,FOX Crime
udp/224.100.1.14:56000
#EXTINF:-1,FOX Crime ʰᵈ
udp/224.100.1.52:56000
#EXTINF:-1,FOX Life
udp/224.100.1.12:56000
#EXTINF:-1,FOX life ʰᵈ
udp/224.100.1.51:56000
#EXTINF:-1,FOX Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.50:56000
#EXTINF:-1,France 24
udp/224.100.1.180:56000
#EXTINF:-1,HGTv ʰᵈ
udp/224.100.1.206:56000
#EXTINF:-1,Hit Mix Music
udp/224.100.1.24:56000
#EXTINF:-1,Hit Mix Music ʰᵈ
udp/224.100.1.25:56000
#EXTINF:-1,ID ʰᵈ
udp/224.100.1.224:56000
#EXTINF:-1,Investigation Discovery
udp/224.100.1.70:56000
#EXTINF:-1,KHL
udp/224.100.1.241:56000
#EXTINF:-1,KHL ʰᵈ
udp/224.100.1.230:56000
#EXTINF:-1,Kino Nova
udp/224.100.1.17:56000
#EXTINF:-1,Kitchen Tv
udp/224.100.1.45:56000
#EXTINF:-1,Kitchen Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.120:56000
#EXTINF:-1,Lolly Kids ʰᵈ
udp/224.100.1.245:56000
#EXTINF:-1,Magic Tv
udp/224.100.1.72:56000
#EXTINF:-1,MEZZO
udp/224.100.1.99:56000
#EXTINF:-1,Motorvision
udp/224.100.1.242:56000
#EXTINF:-1,Motorvision ʰᵈ
udp/224.100.1.231:56000
#EXTINF:-1,Movie Star ʰᵈ
udp/224.100.1.58:56000
#EXTINF:-1,Moviestar
udp/224.100.1.23:56000
#EXTINF:-1,MTv Europe
udp/224.100.1.93:56000
#EXTINF:-1,MTv Hits
udp/224.100.1.97:56000
#EXTINF:-1,MTv Rocks
udp/224.100.1.100:56000
#EXTINF:-1,N 24
udp/224.100.1.31:56000
#EXTINF:-1,NASA Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.210:56000
#EXTINF:-1,Nasha Tv
udp/224.100.1.131:56000
#EXTINF:-1,Nasha Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.130:56000
#EXTINF:-1,Nat Geo Wild
udp/224.100.1.103:56000
#EXTINF:-1,Nat Geo Wild ʰᵈ
udp/224.100.1.172:56000
#EXTINF:-1,National Geographic
udp/224.100.1.102:56000
#EXTINF:-1,National Geographic Channel ʰᵈ
udp/224.100.1.171:56000
#EXTINF:-1,Nick Jr
udp/224.100.1.47:56000
#EXTINF:-1,Nickelodeon
udp/224.100.1.48:56000
#EXTINF:-1,NKTv Evrokom
udp/224.100.1.41:56000
#EXTINF:-1,NOSTALGIA
udp/224.100.1.134:56000
#EXTINF:-1,Nostalgia ʰᵈ
udp/224.100.1.207:56000
#EXTINF:-1,Nova News
udp/224.100.1.36:56000
#EXTINF:-1,Nova News ʰᵈ
udp/224.100.1.127:56000
#EXTINF:-1,Nova Sport
udp/224.100.1.22:56000
#EXTINF:-1,Nova Sport ʰᵈ
udp/224.100.1.201:56000
#EXTINF:-1,Nova Tv
udp/224.100.1.3:56000
#EXTINF:-1,Nova Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.62:56000
#EXTINF:-1,NTv Mir
udp/224.100.1.87:56000
#EXTINF:-1,Ohota i Ribalka
udp/224.100.1.86:56000
#EXTINF:-1,Parva Programa
udp/224.100.1.250:56000
#EXTINF:-1,Perviy Kanal
udp/224.100.1.82:56000
#EXTINF:-1,Planeta Folk Tv
udp/224.100.1.69:56000
#EXTINF:-1,Planeta ʰᵈ
udp/224.100.1.204:56000
#EXTINF:-1,Planeta Tv
udp/224.100.1.64:56000
#EXTINF:-1,PPTv
udp/224.100.1.6:56000
#EXTINF:-1,Rai 1
udp/224.100.1.160:56000
#EXTINF:-1,Rai 2
udp/224.100.1.161:56000
#EXTINF:-1,Rai News 24
udp/224.100.1.162:56000
#EXTINF:-1,RING
udp/224.100.1.75:56000
#EXTINF:-1,Ring ʰᵈ
udp/224.100.1.194:56000
#EXTINF:-1,RomanIQ
udp/224.100.1.188:56000
#EXTINF:-1,Rossija 24
udp/224.100.1.88:56000
#EXTINF:-1,RTL
udp/224.100.1.78:56000
#EXTINF:-1,RTR Planeta
udp/224.100.1.81:56000
#EXTINF:-1,RTvi
udp/224.100.1.83:56000
#EXTINF:-1,RTvi Detskiy Mir - TeleClub
udp/224.100.1.85:56000
#EXTINF:-1,RTvi Nashe Kino
udp/224.100.1.84:56000
#EXTINF:-1,SAT.1
udp/224.100.1.32:56000
#EXTINF:-1,Shanson Tv
udp/224.100.1.92:56000
#EXTINF:-1,TEST 1 ʰᵈ
udp/224.100.1.226:56000
#EXTINF:-1,TEST 2 ʰᵈ
udp/224.100.1.227:56000
#EXTINF:-1,TEST 3 ʰᵈ
udp/224.100.1.228:56000
#EXTINF:-1,TEST 4 ʰᵈ
udp/224.100.1.229:56000
#EXTINF:-1,TEST 5 ʰᵈ
udp/224.100.1.252:56000
#EXTINF:-1,TEST BNT 1
udp/224.100.1.174:56000
#EXTINF:-1,TEST BNT 1 -4
udp/224.100.1.182:56000
#EXTINF:-1,TEST bTv
udp/224.100.1.175:56000
#EXTINF:-1,TEST bTv -4
udp/224.100.1.183:56000
#EXTINF:-1,TEST Bulgaria On Air
udp/224.100.1.177:56000
#EXTINF:-1,TEST EK
udp/224.100.1.181:56000
#EXTINF:-1,TEST Nova Tv
udp/224.100.1.176:56000
#EXTINF:-1,TEST Nova Tv -4
udp/224.100.1.184:56000
#EXTINF:-1,TEST Tv Zapad
udp/224.100.1.178:56000
#EXTINF:-1,The Voice
udp/224.100.1.95:56000
#EXTINF:-1,The World
udp/224.100.1.122:56000
#EXTINF:-1,This is Bulgaria
udp/224.100.1.115:56000
#EXTINF:-1,This is Bulgaria ʰᵈ
udp/224.100.1.202:56000
#EXTINF:-1,TLC
udp/224.100.1.106:56000
#EXTINF:-1,TLC ʰᵈ
udp/224.100.1.225:56000
#EXTINF:-1,Top Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.192:56000
#EXTINF:-1,Top Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.128:56000
#EXTINF:-1,Trace Sport Channel
udp/224.100.1.119:56000
#EXTINF:-1,Trace Sport Stars ʰᵈ
udp/224.100.1.200:56000
#EXTINF:-1,Travel Channel
udp/224.100.1.111:56000
#EXTINF:-1,Travel Channel ʰᵈ
udp/224.100.1.116:56000
#EXTINF:-1,Travel Tv
udp/224.100.1.114:56000
#EXTINF:-1,Trofey ʰᵈ
udp/224.100.1.197:56000
#EXTINF:-1,Tv 1 ʰᵈ
udp/224.100.1.249:56000
#EXTINF:-1,Tv 1000
udp/224.100.1.38:56000
#EXTINF:-1,Tv 999 ʰᵈ
udp/224.100.1.147:56000
#EXTINF:-1,Tv Evropa
udp/224.100.1.35:56000
#EXTINF:-1,Tv Rodina
udp/224.100.1.67:56000
#EXTINF:-1,Tv ZAPAD
udp/224.100.1.8:56000
#EXTINF:-1,Tv Zapad ʰᵈ
udp/224.100.1.244:56000
#EXTINF:-1,Tv1
udp/224.100.1.248:56000
#EXTINF:-1,Tv5 Monde
udp/224.100.1.164:56000
#EXTINF:-1,TvE International
udp/224.100.1.165:56000
#EXTINF:-1,TvN
udp/224.100.1.89:56000
#EXTINF:-1,TvN ʰᵈ
udp/224.100.1.193:56000
#EXTINF:-1,TvT
udp/224.100.1.113:56000
#EXTINF:-1,TvT ʰᵈ
udp/224.100.1.80:56000
#EXTINF:-1,VH1
udp/224.100.1.94:56000
#EXTINF:-1,VH1 Classic
udp/224.100.1.98:56000
#EXTINF:-1,Viasat Explorer
udp/224.100.1.108:56000
#EXTINF:-1,Viasat History
udp/224.100.1.109:56000
#EXTINF:-1,Viasat Nature
udp/224.100.1.110:56000
#EXTINF:-1,Vixen Tv
udp/224.100.1.145:56000
#EXTINF:-1,VTK
udp/224.100.1.40:56000
#EXTINF:-1,Wlness Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.209:56000
#EXTINF:-1,Wness Tv
udp/224.100.1.150:56000
#EXTINF:-1,ZDF
udp/224.100.1.168:56000
#EXTINF:-1,ZDF ʰᵈ
udp/224.100.1.173:56000

#EXTINF:-1,XXX Brazzers Tv
udp/224.100.1.135:56000
#EXTINF:-1,XXX Dorcel Tv
udp/224.100.1.132:56000
#EXTINF:-1,XXX Dorcel Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.137:56000
#EXTINF:-1,XXX Dorcel XXX
udp/224.100.1.133:56000
#EXTINF:-1,XXX Dorcel XXX ʰᵈ
udp/224.100.1.139:56000
#EXTINF:-1,XXX Erox ʰᵈ
udp/224.100.1.140:56000
#EXTINF:-1,XXX Eroxxx ʰᵈ
udp/224.100.1.141:56000
#EXTINF:-1,XXX Fantazy Tv ʰᵈ
udp/224.100.1.142:56000
#EXTINF:-1,XXX Fantazzy Tv
udp/224.100.1.143:56000
#EXTINF:-1,XXX Hustler
udp/224.100.1.136:56000
#EXTINF:-1,XXX Red Light ʰᵈ
udp/224.100.1.138:56000
#EXTINF:-1,XXX SCT Pink O Tv
udp/224.100.1.152:56000
#EXTINF:-1,XXX Vixen ʰᵈ
udp/224.100.1.144:56000
#EXTINF:-1,XXX XXL
udp/224.100.1.151:56000
#EXTINF:-1,XXX XXL
udp/224.100.1.157:56000
#EXTINF:-1,XXX XXL ʰᵈ
udp/224.100.1.186:56000
#EXTINF:-1,XXX XY Plus ʰᵈ
udp/224.100.1.185:56000
#EXTINF:-1,XXX XYPlus
udp/224.100.1.159:56000

Spoiler

Работи през филтъра на 85.14.x.x 

Не е нещо невижадно и нечувано

А вие искате да ме пускат по пързалката

Ауе ко ти пука уе, чюек! Публикувай си каквото искаш - изобщо не си ти причината да спре дадено прокси или рилей. Който го твърди, няма абсолютно никаква представа за стрийминг сървърите изобщо!

Поздрави и си продължавай с чудесната работа по стабилните и безплатни музикални и филмови стриймове, които събираш!

на 3.04.2024 г. в 13:39, TheTrooper написа:

Предлагам тука 5-6 човека да си затворите само за себе си форума и да се свършва тая мъка. Навсякъде хората си помагат и благодарят, само ние не. А и най-много умеем да се правим на велики без да сме показали или помогнали. Тая тема за какво е? Да се хвалим че правим големи работи, ама няма да ги показваме и да се оплюят другите.  И тук и в Телеграм едно и също. Не е лошо да си пазиш нещата, но е и хубаво да научиш друг как да си намери нещо. Иначе е безмислено да има такива форуми.

Подкрепям колега!  Гледам  чета и се смея с глас. То циврене, то рев, то чудесии за едно умряло прокси.  Предлагам  да му се честват 9 дни,  после 40 ,после годишнина. Президентът Радев да издаде указ на днешният ден всяка година знамената да са наполовина смъкнати.  Излезте от тази матрица Калдата. Времето е прекрасно нека да ви одуха малко вятъра, че мухлясахте едни и същи хора тук. Пийте по едно кафе или бира, вижте се с приятели ако имате такива елате в реалния живот.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.