Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

http://89.45.13.153:25461

00:1A:79:CA:62:9A

• Отговори 9,1k
  • Прегледи 3,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 47 минути, 888red написа:
  Затвори скритото съдържание

Парола: Двете имена на американска актриса/на бг./ спечелила оскар за най-добра женска роля/ във филм с Джак Никълсън.big_86cb304680476f089c18a763a0535b47.jpg.0208a8dad7a95d28554d059ed4006f9f.jpgTravelxp 4k.rarTravelxp 4k.rar

И как я пишеш тая парола??? Не се получава

преди 1 час, Т.Христов написа:

И как я пишеш тая парола??? Не се получава

Получава се....А и добра видеотека има (VOD) - 12000 филма.

Screenshot 2024-06-08 153205.png

Screenshot 2024-06-08 154938.png

Би ли ми казал,защото аз не мога да се сетя как да стане... как става в потплеар- да се вижда едновременно образа и в случая информацията за възпроизвеждане... като скрийншот?

преди 24 минути, juli_75 написа:

Ctrl+F1 изкарвам инфото, след това с Print screen правя снимка.

Ще пробвам---дано да е така.Благодаря Ти!

Парола: Как се казва моята любимата моя актриса?

Участвала е във филми с ;де ниро/.....той беше едно време-сега не става и за чеп за зеле/мое мнение за де ниро/. Подсказвам: Тя е напусната жена и отива да живее при  де ниро. Започва с елън......тая сцена  в която тя му се предлга и го обладава с приснатати крака/море от любов/. е призната за класика. Е не може да се сравнява със сцената /преди 70 год/...с Марлон Брандо-Последно танго в Париж.

преди 8 минути, 888red написа:

Парола: Как се казва моята любимата моя актриса?

Участвала е във филми с ;де ниро/.....той беше едно време-сега не става и за чеп за зеле/мое мнение за де ниро/. Подсказвам: Тя е напусната жена и отива да живее при  де ниро. Започва с елън......тая сцена  в която тя му се предлга и го обладава с приснатати крака/море от любов/. е призната за класика. Е не може да се сравнява със сцената /преди 70 год/...с Марлон Брандо-Последно танго в Париж.

Бе тя паролата е ясна ... ма липсва къде да я сложа :D

p.s. - Старост .... нерадост

преди 12 минути, vip4o написа:

p.s. - Старост .... нерадост

Абе май е верно !

преди 51 минути, 888red написа:

частвала е във филми с ;де ниро/.....той беше едно време-сега не става и за чеп за зеле/мое мнение за де ниро/. Подсказвам: Тя е напусната жена и отива да живее при  де ниро. Започва с елън......тая сцена  в която тя му се предлга и го обладава с приснатати крака/море от любов/. е призната за класика. Е не може да се сравнява

Тука нещо обърках филмите.....не е така.  Извинявам се......в бъдеще ще гледам да съм точен.

Има проблеми,които засега не могат да ги резрешат и затова някои канали не работят в много места,. 

Гледайте филмите,които ви казвам......все, ще научите нещо и те ще ви накарат да бъдете по-добри ...

Spoiler

Велик е 888ред, добре, че е той...

Радиста здраво стреля...

Наздраве на съфорумците, а от мен...ЛЕКА, ще заспивам...хихи...

...Нощ за размисъл е

В много от порталите има тематични канали наименувание 24/7 в повечето случай.  Някой  знае ли как се прави това? 
Ясно ми е че редиш плейлист с файлове , но  какъв софуер се използва за това?  Nice re/Stream , Xstream, ffmpeg, node.js ?
image.png.6e7a9921b331ad7f20ea3a62628c9a38.png

Благодаря на всички отзoвали се....

ПП: колегата да метне една тел  на задния двор в Дома на Културата  и поздравление за конфига! 

Огромни Благодарности на колегата Тони Каров за добжре свършената работа! Вече няма да ми се налага да гледам Българския шампионат на 2160p :) и да си мерим кремришите, кой го има и на кой срийншота е по убав..

Spoiler

http://ggddnss2.com:8080/c/
 00:1A:79:44:2A:3B

преди 7 минути, moni2 написа:

///

Може да се каже ,че съм сгрешил малко в паролата😃  Тя е Баркин а в паролата съм я написал Бъркин/въпрос на произношение😃

https://dariknews.bg/v-snimki/izpepeliavashtite-strasti-na-elyn-barkin-galeriia-23213

преди 6 часа, Т.Христов написа:

пак не става

Пратих ти на лично, но няма нищо интересно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 5

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.