Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

A1, TP-Link Archer A6 и дали мога да му бръкна в мозъка за да си настроя Mesh мрежата?

Featured Replies

Здравейте!

Пуснах си интернет в ново жилище но комуникационната кутия, където се събират всички кабели и идва входния проводник от сервизното помещение на сградата, е в неоптимална локация. В следствие на това сигнала в две от стаите е посредствен.
Плана на който съм се вързал е 300mbps, като оптиката стига до сервизното помещение на сградата (кооперация), а от там до нас идва по меден проводник. Вкъщи ми донесоха и пуснаха TP-Link Archer A6
За да мога да си направя още 1 AP си поръчах TP-Link HC220-G5, който искам да си сложа в хола и да конфигурирам в Mesh setup заедно с предоставения от ментел рутер. На теория трябва да е много лесно. 
На практика нямам достъп до настройките на рутера от ментел. Ако му набия factory reset ще си отрежа ли клона или това е начина да си направя начален сетъп с приложението на TP-Link?

Ако мога да предоставя някаква друга релевантна информация, питайте.
PS. На всичкото отгоре паролата която са сложили е 8 цифри и никакви специални символи и/или букви, което съвсем ме tilt-ва.

Звъниш им да дойдат и да го настроят или си връзваш твой рутер след техния и с него правиш каквото си искаш.

• Автор
току-що, Raze написа:

Звъниш им да дойдат и да го настроят или си връзваш твой рутер след техния и с него правиш каквото си искаш.

T.e. да разбирам, че ако набия фактори ресет на рутера ще последва интернетено затъмнение и мрънкане от страна на ментел, защото съм пипал? :D

преди 8 минути, nunjacko написа:

T.e. да разбирам, че ако набия фактори ресет на рутера ще последва интернетено затъмнение и мрънкане от страна на ментел, защото съм пипал? :D

Звънни на А1 и ги питай все пак но мисля че рутера можеш сам да си го бърникаш

преди 17 минути, nunjacko написа:

На всичкото отгоре паролата която са сложили е 8 цифри

преди 18 минути, nunjacko написа:

На практика нямам достъп до настройките на рутера от ментел

Oттук влизаш ли

http://192.168.0.1/webpages/login.html?t=1596185370610

преди 46 минути, nunjacko написа:

Няма да ти мрънкат и няма да има затъмнение. Просто трябва да знаеш какви настройки получава рутерът, а ти не знаеш!

• Автор
преди 43 минути, Coco1 написа:

http://192.168.0.1/webpages/login.html?t=1596185370610

Тва го знам, ама не знам паролата :)

преди 45 минути, nunjacko написа:

Тва го знам, ама не знам паролата :)

Паролата на моя TP-Link е осем цифрена и влизам с нея. На твоя нали също имаш осем цифрена

• Автор
преди 21 минути, Coco1 написа:

Паролата на моя TP-Link е осем цифрена и влизам с нея. На твоя нали също имаш осем цифрена

Ъм.... това е за Wi-Fi мрежата. А за администраторския панел същата ли е?

преди 13 часа, nunjacko написа:

Ъм.... това е за Wi-Fi мрежата. А за администраторския панел същата ли е?

Рисетни рутера и си сложи твоя парола, още в мачалото ще те попита за нея да я сетнеш

• Автор

Само да кажа какво стана:

Днес някак си успях да се свържа с по-голям левел техник/админ. Фактори ресет на рутера и ми каза какво да си настроя за да потече интернета. Вече имам контрол над рутера си ❤️ 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.