Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя iptv за LG телевизори с WebOS 5 и 6?

Featured Replies

Здравейте,
Този уикенд ще пускам на нов адрес ип телевизия на 2 или 3 телевизора (все още се чудя). Единия телевизор е LG с WebOS 5 (2019г модел), втория телевизор е LG с WebOS 6 (2022г модел), а третия е стар Philips, който се ползва с AppleTV с последна версия на ОС-а. Тъй като точно за Apple TV българските оператори не предоставят никакви приложение и услуга, може би за него няма да пускам услуга или ако затрябва - ще взема на по-късен етап устройство.

Първо разгледах Булсатското ббокс решение, но ме втрещи инсталационната такса от 200лв. Каква е тази такса, след като аз сам ще си инсталирам приложенията?!? Може да се бъркам и да са я нарекли активационна, но все пак - не знам за друг доставчик, който да взима пари за вкарване на мак адрес в списък. Както и да е, явно няма да е това. Днес ще тествам един мобилен ЕОН план как върви, тъй като ползвам Старлинк сателитен нет със скорост от 200-300мбпс, но и със загуба на пакети от порядъка на 0.1%.

Какво бихте препоръчали за телевизори с WebOS операционна система?
Не искам да имам по няколко дистанционни, особено като си спомня как преди ползвах два приемника на ЕОН на същите два телевизора и дистанционните им хващаха в двете стаи. В резултат телевизори се включваха и изключваха сами, като изключвах/включвах озвучителната система - ЕОН-а реагираше (и обратно)...пълна лудница беше, а и батериите на ЕОН дистанционните свършваха за месец-два без значение колко скъпи сложа.

Зависи какъв пакет от програми търсиш. А1 имат приложение директно за  WEB OS, Също Нетера, но там няма Макс спортовете. За други доставчици, които въвят с m3u лист, OTT Player е добра програма.

преди 2 часа, angelovarna написа:

Първо разгледах Булсатското ббокс решение

Разгледай RNTV. Има го в маркета на LG.

Филипса ако ти е със Saphi - също има RNTV.

Тествай, има 15 дни безплатен автоматичен тест. Инсталираш и тръгва.

LG има ограничения, нали са фирма за семейни развлечения, така че всеки апп от маркета им няма да е 100% откъм съдържание.

• Автор

Благодаря. Ще видя как са нещата и при RNTV. Бях чел че имат някакви проблеми с плащания или лицензи, затова ги бях оставил като резервен някакъв вариант.

Филипса не е смарт, затова го ползваме с AppleTV (най-вече го ползва детето, което вече е достатъчно голямо за да ме врънка да гледа спортни канали).

Липсата на канали за възрастни (които LG филтрира) е дори бонус. 

• Автор

Относно активационната такса на ббокса на Булсата по-горе, забелязах, че имам грешка.
Като съм гледал, съм ставил опцията "Основен приемник" (и на двете опции пише едно и също с разликата в малките букви на втория ред, че едното е приемник, а другото приложение). 
От там насетне вече има различни инсталационни такси, които може да стигнат до 200лв, а може и да е безплатно.

• Автор

Засега избрах телевизия (поне пробния период) - sweet.tv.
Тествах приложението им за AppleTV - работи чудесно. Утре вечер ще тествам и на LG телевизорите. Може да се ползва на до 4 устройства едновременно. Има планове от 6, 14 и 20лв на месец. Без обвързване с договор. 

Първоначалния тестов период е 15 дни, като може да го удължите до 30 дни срещу плащане от 2 лева.

на 31.08.2023 г. в 14:57, angelovarna написа:

Засега избрах телевизия (поне пробния период) - sweet.tv.
Тествах приложението им за AppleTV - работи чудесно. Утре вечер ще тествам и на LG телевизорите. Може да се ползва на до 4 устройства едновременно. Има планове от 6, 14 и 20лв на месец. Без обвързване с договор. 

Първоначалния тестов период е 15 дни, като може да го удължите до 30 дни срещу плащане от 2 лева.

...пробвай и tPlay...

...верно теста на пълния пакет е само за ден,но на мен ми стигна за да се реша да им платя за година...

• Автор
преди 21 часа, _nib_ написа:

...пробвай и tPlay...

...верно теста на пълния пакет е само за ден,но на мен ми стигна за да се реша да им платя за година...

Някакъв начин да се подкара на AppleTV дали има? Като плейлист или нещо подобно, понеже приложение не намерих...

преди 7 часа, angelovarna написа:

Някакъв начин да се подкара на AppleTV дали има? Като плейлист или нещо подобно, понеже приложение не намерих...

щом не си намерил-значи няма...

не знам за плейлисти...

аз взех едно андроид 21' телевизорче за жената,мобилния нет ми е на макс план...

и платих макса на tplay за година за четири екрана...

тя е доволна...на зетя за спорта да си гледа и тъй...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.