Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

преинсталиране на телефон Lenovo A1000 с нова версия на андройд

Featured Replies

здравейте пичаги одавна не съм писал във фоурма но онзи ден си купих едно леново А 1000 но има нужда от преинсталация понеже андройда е версия 0.5 и почти всички приложения от гугъл плей  магазин не са съвместими с версията на телефона та ви моля за маклко помощ ако някой от вас може да ми помогне да го преинсталирам благодаря предварително  

Пичага ,официално не можеш да надградиш посочената последна версия за модела ОС, може да инсталираш Custom Rom LineageOS 13.0 налична за модела.

току-що, Емил Костов написа:

Интересно какво ще правиш с тая барака и с тоя умрял вече хардуер?!

Може да го пусне на вибрация и да си го навре в задния вход.

току-що, ined написа:

Може да го пусне на вибрация и да си го навре в задния вход.

:lol6:

преди 44 минути, Емил Костов написа:

Ами ако успее да си инсталира lineage ще си сложи стари версии на програмите и ще си го ползва. Той ако можеше да си купи по-нов, нямаше да пита за този.

Данните на тая антика са: 8GB хранилище, 1GB RAM, 4-ядрен Cortex A73, 4" екран. Първо - не можеш събра нова версия Android. Второ - няма памет за никое приложение от 2023 г. да работи нормално. Трето - процесорът и екранът са просто :doh:  . Четвърто - колко ли държи батерията?... 

Имам едно LG L90 със същите показатели и lineage os. Работи си viber, WhatsApp, chrome, други програми. Да, не е пъргаво като един съвременен смартфон, но при липса на нещо по-добро може да се ползва.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Телефон с хардуерна клавиатура ще работи по-бързо от това парче старо железо.

преди 1 час, Roskata99 написа:

здравейте пичаги одавна не съм писал във фоурма но онзи ден си купих едно леново А 1000 но има нужда от преинсталация понеже андройда е версия 0.5 и почти всички приложения от гугъл плей  магазин не са съвместими с версията на телефона та ви моля за маклко помощ ако някой от вас може да ми помогне да го преинсталирам благодаря предварително  

20 лв ли даде за това нещо? И още нещо: версия 0.5- няма такова животно.

преди 25 минути, morandis написа:

Има и по нова версия за модела XEON OS - Android 7

Човека грам не разбира какво/ що, ти му предлагаш нова версия да флашне. Много умно.

преди 21 часа, baitexpo написа:

Ами ако успее да си инсталира lineage ще си сложи стари версии на програмите и ще си го ползва. Той ако можеше да си купи по-нов, нямаше да пита за този.

Хайде стига глупости. На кои програми ще сложи стари версии. Това може да се ползва единствено като телефон за разговори и за нищо повече

• Автор
на 26.08.2023 г. в 18:50, Емил Костов написа:

Хайде стига глупости. На кои програми ще сложи стари версии. Това може да се ползва единствено като телефон за разговори и за нищо повече

може има начини за всичко 

на 25.08.2023 г. в 22:55, *S197* написа:

Човека грам не разбира какво/ що, ти му предлагаш нова версия да флашне. Много умно.

да не съм силен в тея рабити затова питм вас ако мякои знае и не задължител веесията да 7 просто да над 0.5 

преди 2 минути, Roskata99 написа:

да не съм силен в тея рабити затова питам вас ако мякои знае и не задължител версията да не е 7 просто да над 0.5 

преди 3 минути, Roskata99 написа:

да не съм силен в тея рабити затова питам  вас ако мякои знае и не задължително  версията да не е 7 просто да над 0.5 

на 25.08.2023 г. в 19:37, AAUUXX написа:

Пичага ,официално не можеш да надградиш посочената последна версия за модела ОС, може да инсталираш Custom Rom LineageOS 13.0 налична за модела.

може пичага преди 3 години имах едно Sony expiria e4g с оше по стара версия на андроид мисля че беше 0.4 и един приятел ми го преинсталира на по нова версия и работеше дб тогава 

преди 4 часа, Roskata99 написа:

може пичага преди 3 години имах едно Sony expiria e4g с оше по стара версия на андроид мисля че беше 0.4 и един приятел ми го преинсталира на по нова версия и работеше дб тогава 

Може пичага ,ама не с официален ROM. Например LineageOS 13.0 е версия 6.0.1 на Андроид ,за по висока версия освен някой да я компилира е нужно и хардуера да я поддържа.

преди 6 часа, Roskata99 написа:

да не съм силен в тея рабити затова питм вас ако мякои знае и не задължител веесията да 7 просто да над 0.5 

Може на приказки във форума. И като сложиш по-стара версия на даден софтуер как ще забързаш хадуера на този телефон?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

на 25.08.2023 г. в 23:11, morandis написа:

Много тъпо! - за какво му е нещо да разбира като си има видеота из Ютуба

Човека не прави разлика между версиите на телефона. Обясних му, че няма такава версия 0.4 , той обаче това си знае. Та ти искаш той да седне и слага custom rom? Това искам да го видя как ше стане. Вероятно и руски не знае. За английски също.

на 25.08.2023 г. в 23:11, morandis написа:

Много тъпо! - за какво му е нещо да разбира като си има видеота из Ютуба

И 'що си мислиш, че като има видео и проблемът е решен? Няма да е първият тюбвюър, който да си окирпичи хаардуера по видео.

• Автор
на 28.08.2023 г. в 10:39, Емил Костов написа:

Може на приказки във форума. И като сложиш по-стара версия на даден софтуер как ще забързаш хадуера на този телефон?

не само на приказки аз знам че може видял съм от приятел ако не си обърнал внимание че съм написал 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.