Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за помощ при лошо ЦКР

Featured Replies

Здравейте нужда от потребителски кредит като съответно съм на трудов договор Лукойл осигуряват на трудов договор на около 2300 брутна заплата повече от година като получавам парите си през уникредит булбанк не тук Добре ще кажете всички  ще ти отпуснат но има и едно но имам един неплатен креди т от преди повече от две години който ми свети в цкр-то на стойност около 500 лв и съответно дори и бързите кредити ме режат на първа база при Булбанк Скоро не съм ходил но преди половин година ми отказах а другото ми питане към вас за което Благодаря предварително е в случай че си изплатя нужната сума След колко време бих могъл да ви кандидатства без проблем Моля за вашето професионално мнение Благодаря ви предварително  С уважение Ангел

немаа да ти дадът кредит  щото лукойл са руснаци

иначе дават на евроатланическите фирми и работници 

преди 5 минути, *S197* написа:

И каквъв е проблема да си изчистиш стария кредит от 500 лв и тогава да кандистастваш за друг?

ти сериозноли пигаш

човек дето е стигнал до кредити и не ги плаща и иска следващи

един път ми беше грешката да давам пари на заем на такъв .

преди 20 минути, *S197* написа:

И каквъв е проблема да си изчистиш стария кредит от 500 лв и тогава да кандистастваш за друг?

И да си го изчистил, информацията в досието си стои с години и в банката се мръщят.

Същия случай имах в банката, в която си получавам заплатата. Хем те ми предлагаха да взема кредит, но после, като подадох документите, изглежда са видели досието ми на банков престъпник и ми отказаха кредит без никакво обяснение. "Моята" банка...

А по кредита години преди това, може би десетина, бях закъснял с вноските три месеца (скоро след това го изплатих наведнъж), защото предприятието, голямо и известно, не ни изплащаше заплатите и цяла България го знаеше, и банките го знаеха, ма на, аз станах ненадежден банково, а не предприятието.

Плащаш си кредита подаваш си молба и чакаш отговор до 7 дни

https://financer.com/bg/wiki/centralen-krediten-registur/#Кога_кредитната_ни_история_е_лоша

преди 24 минути, Banesc написа:

един път ми беше грешката да давам пари на заем на такъв .

Zащо никога не си имал пари

преди 25 минути, Мърдокс написа:

Същия случай имах в банката, в която си получавам заплатата. Хем те ми предлагаха да взема кредит, но после, като подадох документите, изглежда са видели досието ми на банков престъпник и ми отказаха кредит без никакво обяснение. "Моята" банка...

:D

преди 3 часа, *S197* написа:

Проблемът е че не са 500 лева, а вероятно 5000!

преди 1 час, Емил Костов написа:

Проблемът е че не са 500 лева, а вероятно 5000!

Той е с второ отделение - незавършено. Кой ще му даде , 2300 лева заплата ?

forum.lex.bg • Виж темата - Запитване за изчистване на ЦКР по давност ?!

Цитат

Освен това законът изрично забранява на магистрати и адвокати да предоставят безплатни консултации. 

Заличаване на лошо ЦКР. Централен кредитен регистър (kk-law.eu)

Централен кредитен регистър – кредитна задлъжнялост и погасени по давност задължения. (law-bba.com)

и т.н, от адвокати за премахване цкр - Google Търсене

Кой е читав е друг въпрос. 

= Не очаквай някой да го направи безплатно. Друг е въпроса, че за да ползваш адвокат за тази цел ще ти трябва пари и време. 

Иначе = Попадаш на измамници и ще даваш по малко и по малко, но не ще излезеш от ЦКР. 

Успех!

преди 9 часа, adersa написа:

:D

Тиииииик'во забавляваш ли се??? 

преди 4 часа, dioib написа:

Тиииииик'во забавляваш ли се??? 

смешно ми стана , че хем  от неговата банка му предлагат кредит хем след това му отказват :giggle1:

преди 12 минути, adersa написа:

смешно ми стана , че хем  от неговата банка му предлагат кредит хем след това му отказват :giggle1:

Прост човек, и пръст да му покажеш, се хили ... :doh:

В банката има хора, чиято работа е да зарибяват клиентите да искат кредити. И те по цял ден разпращат рекламни съобщения, на когото им падне. Има и други хора, които се занимават с одобряване на заявките. Те гледат доходите, ЦКР, и други неща. И първите нямат връзка с вторите. 

Сега изясни ли ти се? Или все още си мислиш, че "банката" е един човек, който върши всичко? :D

преди 1 час, adersa написа:

Не е смешно. В ЦКР се водят и тези които имат задължения към държавата. 

П. П. Друг е въпроса за ипотечен заем. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.