Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лично към собственика на сайта

Featured Replies

преди 28 минути, Коркодила написа:

И кой си да ми държиш сметка за правописа

Възмутен гражданин, член на форума. Гадно се чете такъв бълвоч.

.Не ми се стряскай, а се замисли, ако можеш.

преди 2 часа, Коркодила написа:

По времето когато аз започнах да ползвам интернет и смартфон ти и другите претенденти за там нам си кво някакви божества единствения източник за информация са ви били книгите радиото и телевзията, а единствения начин за комуникация със света телефона със шайба.

Във времето, в което имахме телефони с шайба и четяхме книги, нямаше Интернет, но пък имаше BBS-и и user групи. Поне докъм 1995-та, де. После Compuserve, Netscape Navigator, това-онова.

Ако ти за пръв път си открил Интернет чрез смартфон, под кой камък си расъл до първата декада на 21-ви век, ве, мамин??? :D :D :D

По горе, на предната страница, Bubbles  каза много вярна приказка:  На такива хора трябва да им се забрани със закон ползването на интернет!

преди 2 часа, Звяра!!! написа:

Още един старец. :getout:

То това е лошото при него, че все още не е станал старец. Чудя му се как се е решил да се фотографира гол пред аудиторията с вълнясалия си тумбак. Ама то не е за чудене. Като те пере сачмата( при него се наблюдава по вече че клони към гюлле) човек може да очаква всякакви изненади. Дано не го е забелязала Валкирия, че ще си умре женицата от смях. Иначе, не е лошо момче.

преди 19 часа, Колев 74 написа:

Чудя му се как се е решил да се фотографира гол пред аудиторията с вълнясалия си тумбак.

Това верно ли е? 🤢

преди 47 минути, Bubbles написа:

Това верно ли е? 🤢

А ти как мислиш? Че съм се регнал ей така, да си измислям врели некипели. Който видя снимката, може и да потвърди. Аз затова му се зачудих на акъла. Иначе се усети момчето накрая и като че ли я премахна, но забравих темата, в която беше я постнал.  Има и написани коментари по нея. 

преди 1 минута, Колев 74 написа:

А ти как мислиш? Че съм се регнал ей така, да си измислям врели некипели. Който видя снимката, може и да потвърди. Аз затова му се зачудих на акъла. Иначе се усети момчето накрая и като че ли я премахна, но забравих темата, в която беше я постнал.  Има и написани коментари по нея. 

Всъщност се надявах да е ирония.
Отврат.

Много се вълнувате от автора на темата. Даже снимките му следите. 

на 4.09.2023 г. в 20:14, quarz написа:

Много се вълнувате от автора на темата. Даже снимките му следите. 

Той ми е идол. 

пп

Повярвай ми - снимката се запомня.

:offtopic_s: Ужасно е докторе!!!

Провокатори има много!!!

Успех!!!

п.п Вярвам в теб Калине!!! 

• 4 седмици по-късно...
  • Автор
на 3.09.2023 г. в 23:03, Колев 74 написа:

По горе, на предната страница, Bubbles  каза много вярна приказка:  На такива хора трябва да им се забрани със закон ползването на интернет!

То това е лошото при него, че все още не е станал старец. Чудя му се как се е решил да се фотографира гол пред аудиторията с вълнясалия си тумбак. Ама то не е за чудене. Като те пере сачмата( при него се наблюдава по вече че клони към гюлле) човек може да очаква всякакви изненади. Дано не го е забелязала Валкирия, че ще си умре женицата от смях. Иначе, не е лошо момче.

Епа аз да не съм комплексар бе дядо Стефане? Хорското мнение след мойто погребение.

• Автор
на 3.09.2023 г. в 21:12, цър-вул написа:

Възмутен гражданин, член на форума. Гадно се чете такъв бълвоч.

.Не ми се стряскай, а се замисли, ако можеш.

Лай си. Силното лаене е черта на помиярите. Мълчанието и търпимоста е черта на породистите.

Лаеш ти, ама лаеш и не знаеш на коя порта го правиш.
Хем ти липсват много неща, хем си и надут балон.
А помиярът знаем кой е - отиде до Албания - целият свят научи колко далече си отишъл и какъв лукс е било на места с нормално ниво на обществено хранене.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.