Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възстановяване забравена парола за фб

Featured Replies

Имам голям проблем. Загубих си телефона , на който и фб и гмейла ми бяха закачени от години. Тъй като логването бе автоматично, не ми се налагаше да слагам паролите. В пощата особено имам важни неща, а се оказа че след толкова време не помня паролите. Има ли начин да ги възстановя, при все, че тел.ми номер обявен там отдавна не се ползва. Остава ми само или да пращам писма до фб и гмейл за помощ, освен ако няма начин да влезна по някакъв друг начин. Като хакване. Човека намерил телефона ми не отговаря, въпреки наградата обявена.. Моля хора, знам че има можещи и знаещи. Помогнете ми. Статута ми за уседналост в ук е в то,и имейл, а всичлите ми контакти за разбота пък са във фб. Готов съм да платя известна сума, стига да мога да си я позволя.. Иначе съм в безизходица.

Цитат

Правила на форума - Kaldata.com - Форуми

2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение.

преди 10 часа, Божобожилов79 написа:

Имам голям проблем. Загубих си телефона , на който и фб и гмейла ми бяха закачени от години. Тъй като логването бе автоматично, не ми се налагаше да слагам паролите. В пощата особено имам важни неща, а се оказа че след толкова време не помня паролите. Има ли начин да ги възстановя, при все, че тел.ми номер обявен там отдавна не се ползва. Остава ми само или да пращам писма до фб и гмейл за помощ, освен ако няма начин да влезна по някакъв друг начин. Като хакване. Човека намерил телефона ми не отговаря, въпреки наградата обявена.. Моля хора, знам че има можещи и знаещи. Помогнете ми. Статута ми за уседналост в ук е в то,и имейл, а всичлите ми контакти за разбота пък са във фб. Готов съм да платя известна сума, стига да мога да си я позволя.. Иначе съм в безизходица.

Ами по така дадената информация пиете една студена вода.

• 1 година по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.