Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми след преустановен ъпдейт на биос.

Featured Replies

Пичове, преди време реших да си ъпдейтна биоса през msi центъра. Проблемът е, че по време на ъпдейта, компютъра нещо заби и около час не помръдна и ... реших да рестартна и всичко се прецака. С windows 10 съм и първо ме накара да си напиша нова парола и тн. понеже настройките за сигурност са се променили. После се рестартираше през 10 мин. Както и да е, един приятел ми помогна, успя да сложи новият биос и преинсталирахме windows и уж всичко е наред, но уви, не е. Вентилаторите започнаха да си вият здраво на висока скорост, без да е нужно дори (кутията е голяма и се охлажда добре и никога не ми се е случвало да съм ги чувал така). Разни програми крашват и не работят както трябва. Каквото и да направя, каквито и настройки да барам този компютър не иска да заспи след дадено време и това е. Я дайте идея какво мога да направя? Прецакал съм нещо, променили са се някакви настройки, но и идея нямам какво се случва.

Дъното е MSI Pro Z790-A WiFi

Пробвай да ресетнеш БИОС-а и да нагласиш настройките пак

• Автор
преди 2 минути, petie1 написа:

Пробвай да ресетнеш БИОС-а и да нагласиш настройките пак

Значи го ресетвам, после ъпдейтвам, нали така?

преди 1 минута, bumblebee написа:

Значи го ресетвам, после ъпдейтвам, нали така?

Не бе само си гласиш настройките

преди 11 часа, bumblebee написа:

Пичове, преди време реших да си ъпдейтна биоса през msi центъра. Проблемът е, че по време на ъпдейта, компютъра нещо заби и около час не помръдна и ... реших да рестартна и всичко се прецака. С windows 10 съм и първо ме накара да си напиша нова парола и тн. понеже настройките за сигурност са се променили. После се рестартираше през 10 мин. Както и да е, един приятел ми помогна, успя да сложи новият биос и преинсталирахме windows и уж всичко е наред, но уви, не е. Вентилаторите започнаха да си вият здраво на висока скорост, без да е нужно дори (кутията е голяма и се охлажда добре и никога не ми се е случвало да съм ги чувал така). Разни програми крашват и не работят както трябва. Каквото и да направя, каквито и настройки да барам този компютър не иска да заспи след дадено време и това е. Я дайте идея какво мога да направя? Прецакал съм нещо, променили са се някакви настройки, но и идея нямам какво се случва.

Дъното е MSI Pro Z790-A WiFi

Почти си го уцелил. След рестарт, е трябвало да го оставиш пак, да се ъпдейтва.

Следващия път/може и сега - вадиш всичко от дъното, памет, процесор видео карта, изваждаш и захранващия кабел за няколко минути, включваш го отново слагаш си флашката с биос като преди това, си го преименувал на MSI.ROM и натискаш flash bios копчето. Изчакваш да спре да мига и си готов.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.