Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Facebook - ограничен акаунт

Featured Replies

Група здравейте ,  за втори път тази седмица ФесйбУко ограничава акаунт за 24 ч.  , като преди това за по 1 час и после веднага за 24 ч.

Та въпроса ми е  - може ли да се разбере къде е съгрешил или кой го е докладвал ?  От поддръжката едва ли ще се получи отговор , в самият профил не се ли отбелязва някъде ?

Благодаря Ви !

преди 2 часа, bss2222 написа:

Група здравейте ,  за втори път тази седмица ФесйбУко ограничава акаунт за 24 ч.  , като преди това за по 1 час и после веднага за 24 ч.

Та въпроса ми е  - може ли да се разбере къде е съгрешил или кой го е докладвал ?  От поддръжката едва ли ще се получи отговор , в самият профил не се ли отбелязва някъде ?

Благодаря Ви !

Такива ограничения с часове се правят в групите. Налагат се от администратор и няма предупреждение. 99% от администраторите налагат по 7 дни, но има опция и за 1 месец. Повечето предпочитат  бан за 7 дни или направо чистка да ви изхвърлят от групата, пак без да предупредят за намерението. Вие сте щастливци. Просто меката мара е намерила коментара ви за неуместен и ви заглушават за кратко, колкото да преустанови по-нататъшна разпалена дискусия. В останалите случаи директно изритват неудобните или ако сте нов налагат ограничение за минимум седмица. При системни провинения не се колебаят да утроят наказанието. Но пак казвам, че леката мара е била с балоните и се е въздържала да прави санкции. Търпите най-лекото. Кажи коя е групата, че и аз да членувам в такива разюздани мероприятия. Явно админът е със сходни разбирания за толерантност и демокрация. :)

преди 11 минути, Клонинга написа:

Такива ограничения с часове се правят в групите. 

Бързаш да отговориш, а не четеш.

Чонекът е казал

преди 2 часа, bss2222 написа:

ФесйбУко ограничава акаунт за 24 ч.  , като преди това за по 1 час и после веднага за 24 ч.

По-скоро някой го е докладвал горе и са му резнали достъпа тотално 

преди 4 часа, bss2222 написа:

Благодаря Ви !

Не си ли получил информация защо си ограничен?

преди 2 часа, jhoro написа:

По-скоро някой го е докладвал горе и са му резнали достъпа тотално 

Какво не ти е ясно? Първо е имал една санкция, след нея е получил втора санкция! Или викаш няма как да се появи втора? Да ти кажа даже, за едно нарушение Фейсбук може два пъти да те санкционира - и това ли също не го знаеш? Ограничават акаунта за 30 дни, разбира се със съобщение да си го видиш и след 23 дни получаваш още веднъж ново съобщение за нови 30 дни ограничен акаунт по същото това нарушение, което вече си стартирал да "лежиш". Това не е нищо ново по схемата на Фейсбук. Вече го бяхме дискутирали. Ако искат на всеки 20 дни ще те таксуват по още 30 дни. Така да караш 1 или 2 години ограничен. Или перманентно за вечно, не можеш нищо да им направиш. Ти си никой баце. :) Мен например са ме ограничили дори да не създавам реклама, която да прегледат, нямам право да им плащам. :wub: И нямаш връзка разбира се да се легитимираш или да контактуваш за премахване на ограничението. Това само Зукърбърг и сие го може! Прост е като Киро, добре че има кой да му движи машината, но хаоса само той го владее. Прошляк.

С трици ловят маймуни. Понеже 99% от народа е прост и ползва системата им за да копират и разпространяват чужди статуси от свое име, това се харесва и всички са там. Качеството е до толкова. Другото няма значение.

account_banned.png

limited_account.png

Да ви кажа ли и една тайна? Нещо секретно, до този момент.
Точно 1 година преди да започне войната в Украйна, бях подготвил публикация към Русия и Украйна. Тъй като видях, че посещения има само от Украйна, реших да смаля кръга и оставих Киев и Москва. Дори създадох нова публикация, за да съм сигурен, че не е глътнало кофти настройка. От Москва никаква активност, 0 посещения, посещения има само от Киев. Което ми дава повод да си мисля, че кранчето за Русия е спряно много преди да се случи инвазията. Няма как всички руснаци да ползват адблокъри. Така че войната си е САЩ срещу Русия. Нас ни подготвят предварително да сме васали на краварите.

преди 2 часа, Клонинга написа:

Да ви кажа ли и една тайна? .

image.png.43124ad6dcd5f22d536b5a8dc6e8cab3.png

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Не си ли получил информация защо си ограничен?

По-скоро да каже - ОТ КОГО е ограничен.

• Автор

Няма никаква информация защо и от кого е ограничението !

Някъде в настройки , месинджър или история да търся ? Та да разбера .

Пълна тъпня е с тез новите виждания  ФейсбУко  . А сега прочетох , че мислят да го правят и платен  😁

преди 16 часа, bss2222 написа:

Не е единичен случай явно 🤣

Screenshot_20230924-201332~2.png

Това не е отсега. Тук демокрация няма. Всичко, което е неудобно се блокира!

• 4 седмици по-късно...
на 25.09.2023 г. в 13:08, Емил Костов написа:

Това не е отсега. Тук демокрация няма. Всичко, което е неудобно се блокира!

Блокира и модерира - БОТ! Прихване ли те бот, спукана ти е работата! Защото работи единствено бот. Аз отдавна съм го казал, че нещата са на самоход. Навремето им докладвах за снимка с расова дискриминация. При отказ от взимане на мерки им докладвах с прилагане на линк със снимки и превод на английски на написаното. Понеже е бот и не анализира правилно какво пишеш, нито пък разглежда какво си пратил в превод към илюстрациите, пак връщат, че не намират нарушение. Просто това е платформа без контрол и с много грешки. Това е. Единствената цел е да взимат пари без да работят, с оскъдни разходи. Тоест, това е мярка за поголовно забогатяване, така че да може и семействата и близките им да живеят на широко като царе.

Получих доживотна забрана да рекламирам в Meta. Защото преподавам Python - kaldata.com

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.