Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Той е на 24 аз на 17. Какво да правя?

Featured Replies

Преди няколко месеца се запознах с едно момче, с което така доста добре си паснахме. Започнахме да излизаме и да спортуваме. Беше много забавно и се опознахме доста добре, но от някакво време насам се чудя дали разликата в годините е проблем. Той наистина се държи добре с мен и ми е приятно да сме двамата. Много се чудя. Дали да изчакам до 18 (след 9 месеца) или сега просто да продължа и да видим докъде ще стигнем, но поне ще сме си прекарали добре. Странно ли е според вас?

Бременна ли си? :rolleyes:

:baby1:

имаш ли си гадже

ако нямаш сергеев е навит

той ще те изчака до 18

• Автор
преди 50 минути, free... написа:

Бременна ли си? :rolleyes:

:baby1:

Не, защо?

току-що, Kiеli написа:

имаш ли си гадже

ако нямаш сергеев е навит

?

преди 16 минути, Smirnoffsucks написа:

Не, защо?

Защото явно има проблем , може да пробваш и с друг и така ще разбереш къде е проблема. ;)

Разликата в годините не е причина.

преди 1 час, Smirnoffsucks написа:

Преди няколко месеца се запознах с едно момче, с което така доста добре си паснахме. Започнахме да излизаме и да спортуваме. Беше много забавно и се опознахме доста добре, но от някакво време насам се чудя дали разликата в годините е проблем. Той наистина се държи добре с мен и ми е приятно да сме двамата. Много се чудя. Дали да изчакам до 18 (след 9 месеца) или сега просто да продължа и да видим докъде ще стигнем, но поне ще сме си прекарали добре. Странно ли е според вас?

Ако и двамата харесвате това, как сте заедно, продължавайте, обичайте се, правете и секс, не си малка за това.

Живей живота, тази възраст е благословена за такива отношения. Но и не бързай, прибързвай.

Хем и ще се понаучиш за в бъдеще.

Ела в Плевен да видиш какво е разврат. Малки малолетни и непълнолетни доказани без скрупули к..ви правят секс на публично място на спирките на града, такава е модата сега. Често любовчиите преседяват в интервал над 1 час. Момичетата сядат върху момчетата и се сношават. Отстрани ги наблюдават/наслаждават се и вардят техни аверчета, момчета в 5-ти клас. Ето и малко хроника:

- 22:10ч. 5 човека на спирката. 15-годишна обкрачва седнал на пейката връстник и се целуват в поза едни срещу други. В тъмното не е известно дали не е проникнал през късите панталони. Само веднъж е забелязано за тази спирка.
- Тук е система вечер преди и след здрач. 15-16 годишна се въргаля седнала в скута на ухажор, отделно един път той я хванал за дупето изправени и се мляскат с уста, някой път момчето я ползва за възглавница. Компания отстрани прави 5 годишно момче, но се навъртат и други техни авери, момичета и момчета в пубертета.
- Една спирка по-нагоре в същия район, 12-годишно бяло момиче с черна коса на опашка, ниска и много малка, се натиска с 16 годишен. Компания отново прави момчето в 5-ти клас, но идват и други пубери. Най-вероятно момичето прави дудуци в удобно място зад спирката, където е двор от храсти и коридорчета. Силно закрит малък парк.
Тотал полови контакти, забелязани на публично място пред хората, около 9 броя. :) 

• Автор
преди 7 минути, Клонинга написа:

Ела в Плевен да видиш какво е разврат. Малки малолетни и непълнолетни доказани без скрупули к..ви правят секс на публично място на спирките на града, такава е модата сега. Често любовчиите преседяват в интервал над 1 час. Момичетата сядат върху момчетата и се сношават. Отстрани ги наблюдават/наслаждават се и вардят техни аверчета, момчета в 5-ти клас. Ето и малко хроника:

- 22:10ч. 5 човека на спирката. 15-годишна обкрачва седнал на пейката връстник и се целуват в поза едни срещу други. В тъмното не е известно дали не е проникнал през късите панталони. Само веднъж е забелязано за тази спирка.
- Тук е система вечер преди и след здрач. 15-16 годишна се въргаля седнала в скута на ухажор, отделно един път той я хванал за дупето изправени и се мляскат с уста, някой път момчето я ползва за възглавница. Компания отстрани прави 5 годишно момче, но се навъртат и други техни авери, момичета и момчета в пубертета.
- Една спирка по-нагоре в същия район, 12-годишно бяло момиче с черна коса на опашка, ниска и много малка, се натиска с 16 годишен. Компания отново прави момчето в 5-ти клас, но идват и други пубери. Най-вероятно момичето прави дудуци в удобно място зад спирката, където е двор от храсти и коридорчета. Силно закрит малък парк.
Тотал полови контакти, забелязани на публично място пред хората, около 9 броя.

Разбирам, но в отговор на поста ми...?

преди 1 час, Smirnoffsucks написа:

Разбирам, но в отговор на поста ми...?

Мацка, тук сме само втори тийн, някои и трети.

Прави каквото ти казва сърцето. Дори и да се опариш- житейски урок.

Никой не може да ти каже, още повече дядковци в технически форум, какво чувстваш.  Или какво да чувстваш.

преди 3 часа, Smirnoffsucks написа:

Преди няколко месеца се запознах с едно момче, с което така доста добре си паснахме. Започнахме да излизаме и да спортуваме. Беше много забавно и се опознахме доста добре, но от някакво време насам се чудя дали разликата в годините е проблем. Той наистина се държи добре с мен и ми е приятно да сме двамата. Много се чудя. Дали да изчакам до 18 (след 9 месеца) или сега просто да продължа и да видим докъде ще стигнем, но поне ще сме си прекарали добре. Странно ли е според вас

Ти си решаваш ако е амбициозен, сериозен и търпелив не губи време.Значи е добра партия.Разбери какво работи и  учи ли и какви са плановете му за бъдещето и живота.И как ти се вместваш и включваш в тях. Семейството му разбери има ли финансови възможности и обезпеченост, защото ако дойдат бебета те ядат през час и изискват много грижи и пари. Накрая директно го питай какво смята да прави. Иска ли да се ожените и да си имате свои деца и  съвместен живот заедно,  готов ли е да се посвети на теб.Бързо ще разбееш сама дали има сериозни намерения за теб или ще бъдеш просто сексуално завоевание.Гледай преди да разбееш тези неща да стоиш далеч извън кревата,защото освен хубавите ти очи в днешно време кажи речи това е и най серионият ти Коз, който ако профукаш още щом му омръзнеш ще  те смени като носна кърпа.

преди 2 часа, Клонинга написа:

Тотал полови контакти, забелязани на публично място пред хората, около 9 броя. :) 

Тази стара традиция от времето на началните години на Живков (60-те и 70-те) не я давате на никой друг град до сега, освен Плевен. Традиция, някаква имате ми се струва.

Да не е на 50!? Какъв е проблема?

преди 8 часа, Клонинга написа:

Ела в Плевен да видиш какво е разврат. Малки малолетни и непълнолетни доказани без скрупули к..ви правят секс на публично място на спирките на града, такава е модата сега. Често любовчиите преседяват в интервал над 1 час. Момичетата сядат върху момчетата и се сношават. Отстрани ги наблюдават/наслаждават се и вардят техни аверчета, момчета в 5-ти клас.

И ти квоооо?

преди 6 часа, Dana Scully написа:

Ти си решаваш ако е амбициозен, сериозен и търпелив не губи време.Значи е добра партия.Разбери какво работи и  учи ли и какви са плановете му за бъдещето и живота.И как ти се вместваш и включваш в тях. Семейството му разбери има ли финансови възможности и обезпеченост, защото ако дойдат бебета те ядат през час и изискват много грижи и пари. Накрая директно го питай какво смята да прави. Иска ли да се ожените и да си имате свои деца и  съвместен живот заедно,  готов ли е да се посвети на теб.Бързо ще разбееш сама дали има сериозни намерения за теб или ще бъдеш просто сексуално завоевание.Гледай преди да разбееш тези неща да стоиш далеч извън кревата,защото освен хубавите ти очи в днешно време кажи речи това е и най серионият ти Коз, който ако профукаш още щом му омръзнеш ще  те смени като носна кърпа.

:shock11:Сериозно ли? :no-no: Та тя е на почти 18?!? Какви снобски съвети и давате, на къде я тикате!?! :no-no:

преди 8 часа, Teemo написа:

Мацка, тук сме само втори тийн, някои и трети.

Прави каквото ти казва сърцето. Дори и да се опариш- житейски урок.

Никой не може да ти каже, още повече дядковци в технически форум, какво чувстваш.  Или какво да чувстваш.

+1 

преди 8 часа, Т.Христов написа:

Той е на 24 аз на 17. Какво да правя?

Секс. Навсякъде - имам в предвид - всички отверстия. Ако ти хареса - той е за тебе.

Къде ти изчезна железния цоц морал?

преди 7 часа, Dana Scully написа:

Гледай преди да разбееш тези неща да стоиш далеч извън кревата,защото освен хубавите ти очи в днешно време кажи речи това е и най серионият ти Коз, който ако профукаш още щом му омръзнеш ще  те смени като носна кърпа.

И какво му пречи да я смени даже и след като я е "изчакал" и тя му е пуснала? Това дали ще я смени не зависи от това колко време тя си държи краката затворени, а освен това ако той е играч може да ги върти колкото си иска и тя няма да не разбере веднага.

преди 10 часа, Smirnoffsucks написа:

Щом си задаваш подобни въпроси, значи нещо те е докоснало, замислило и разтърсило. Ако не си фейк профил, просто се отпусни и се наслаждавай на живота и моментите, които ти предлага. Другото ще си дойде от само себе си. Няма рецепта за замразяване на отношения и щастие, повярвай! Всичко е въпрос на взаимност, споделеност, израстване, доверие и изибори! Кой, каквото и да ти каже, фактите само ти си ги знаеш и с тях най-вече трябва да се съобразяваш, ежедневно :) Дерзай! Граби с пълни шепи от живота! Успех! 

преди 8 минути, Meri Meri написа:

:shock11:Сериозно ли? :no-no: Та тя е на почти 18?!? Какви снобски съвети и давате, на къде я тикате!?! :no-no:

А ти веднага ли ѝ препоръчваш да се вкара в леглото на фитнесджията? 

току-що, Meri Meri написа:

Граби с пълни шепи от живота! Успех! 

Явно да...

току-що, Гражданин написа:

А ти веднага ли ѝ препоръчваш да се вкара в леглото на фитнесджията? 

Явно да...

Не й знам списъка, може па да е поредния ... според споделеното толкова от мен.

току-що, Meri Meri написа:

Не й знам списъка, може па да е поредния ... според споделеното толкова от мен.

Тя ако имаш списък нямаше да ни пита. Явно е "девствена" в историята си.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Тя ако имаш списък нямаше да ни пита. Явно е "девствена" в историята си.

Ти това ли разбра? 

Ако е така, време и е, тогава. За кого/кога да се пази? Кой да и каже, мммм?

преди 10 часа, Smirnoffsucks написа:

Момичето изка някакъв съвет, а повечето с смешни коментари по темата  :D

До автора ако беше на 14-15 да му беше мислила, повече аз с мойта съпруга се запознах когато тя беше на 15 а аз бях на 20! но до 18 не правихме нищо само излизахме

а на 21 вече бяхме женени! на 22 вече с деца  така че недей събира много мнения по въпроса а мъдростите написани тук въобще не си ги слагай на акъла, достатачно голямаси да си направиш преценката! щом ти харесва момчето излизай си, и хич данети пука :) 

преди 2 минути, Meri Meri написа:

Ти това ли разбра? 

Ако е така, време и е, тогава. За кого/кога да се пази? Кой да и каже, мммм?

Първият фитнесджия, който е срещала и тя така любовно го описа със сигурност ще я наебе и ще я заебе. Тя ако е толкова влюбена в него, тоя явно е ебач с опит и вече ѝ е завъртял главата с цел. После със сигурност тя ще съжалява и ще обяснява как всички мъже са боклуци и т.н.. Поне като пита да си знае, не че ще слуша съветите тук.

Авторката да каже колко деца има?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.