Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забранен достъп при Windows 7

Featured Replies

Здравейте!

Имам запитване свързано със забрана на достъп до файлове,папки и дори клавишни кобинаций при W7

Става въпрос за компютър на работното ми място, ИТ специалисти вчера идвали и наложили забрани, които не мога да си обясня.

Като цяло, единственото достъпно нещо е предварително отворен софтуер за работа и никакъв достъп до нищо друго.

Преди можех да ползвам Сстарт меню, да влизам в папки,документи да ползвам търсачката (с известни администраторски ограничения разбира се).

Но сега единствената клавишна комбинация която успях да подкарам бе Ctrl+Alt+Del , пробвах от диспечер да отворя местоположение на дадена програма

с цел поне да ми се отвори прозорец с който да навигирам , но без резултат.

Дори Windows Key бутона не показва лентата на задачите.

Има ли някакъв начин да бъде заобиколена тази забрана и как е нейното наименование, понеже досега не бях виждал подобни ограничения при W7 ОС.

Благодаря предварително!

Питай IT специалистите, които са го направили. Очевидно това е възложено от ръководството на фирмата, в която работиш.
Опит за заобикалянето или премахването им ще ти навлече само неприятности.

преди 51 минути, trasha написа:

Здравейте!

Имам запитване свързано със забрана на достъп до файлове,папки и дори клавишни кобинаций при W7

Става въпрос за компютър на работното ми място, ИТ специалисти вчера идвали и наложили забрани, които не мога да си обясня.

Като цяло, единственото достъпно нещо е предварително отворен софтуер за работа и никакъв достъп до нищо друго.

Преди можех да ползвам Сстарт меню, да влизам в папки,документи да ползвам търсачката (с известни администраторски ограничения разбира се).

Но сега единствената клавишна комбинация която успях да подкарам бе Ctrl+Alt+Del , пробвах от диспечер да отворя местоположение на дадена програма

с цел поне да ми се отвори прозорец с който да навигирам , но без резултат.

Дори Windows Key бутона не показва лентата на задачите.

Има ли някакъв начин да бъде заобиколена тази забрана и как е нейното наименование, понеже досега не бях виждал подобни ограничения при W7 ОС.

Благодаря предварително!

Казват му "групова политика". А може и просто да е дошъл с една флашка с PowerShell скрипт на нея и да ви е ошамарил директно локалните политики, ако сте в равноправна мрежа без контролер. Какъвто и да е случаят, прее*ан си, няма какво да направиш. Най-много да те понакажат, ако тръгнеш да се правиш на хакер.

преди 1 час, trasha написа:

единственото достъпно нещо е предварително отворен софтуер за работа

Този софтуер има ли опция - отваряне, записване, експортване, инпортване?

А ти какво точно искаш да направиш в тази система?

• Автор
преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

Този софтуер има ли опция - отваряне, записване, експортване, инпортване?

А ти какво точно искаш да направиш в тази система?

Работният софтуер има опция само за затваряне, ако се случи да се случи стои празен десктоп без икони, без лента за задачи.

Преди забраните си имах папка в която на excel и word си складирах полезна информация и статистика свързана с работата (помагаше ми лично на мен самият).

Та основната ми цел е да успя да се добера до възможноста да ползвам и работя със същият набор от програми.

Някак да установя вида на забраната и източника, пък после ще мисля как да го заобикалям.

• Автор
преди 54 минути, plamen_petrov_80 написа:

Task Manager - може ли да се извика?

Да, може ..... даже опитах да задам с десен клик "отвори местоположение"  на някоя от работещите програми , с надежда да се отвори прозорец в локален диск и от там да навигирам ...... обаче нищо не се случва.

За достъп до тях се изискват админски права! Затова не те пуска в тези папки(%programfiles% и %programfiles(x86)%)
Пробвай Winkey+R >пишеш cmd и натискаш Ctrl+Shift+Enter. Виж дали се стартира с път c:\windows\system32
Ако да - пиши explorer и натисни Enter

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.