Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за любовта

Featured Replies

Какво бихте ме посъветвали за любовта и как мога да изградя здрава и уважителна връзка?

Не казваш каква жена си, за да ти дадем добър съвет. Трябва да имаш реалистични очаквания. Не може ти самата да си 3/10 и да искаш някой 7+ и т.н..

Може ли да пишем за любовта, а не за мен? Нещо ако желая да споделя за себе си, ще го направя без да се налага да ме питате.

Аз бих казал - избягвай любов с хора и всичко ще е точно. Заложи на животни - козли, кучета, магарета (според предпочитанията).

преди 33 минути, orhidea написа:

Може ли да пишем за любовта, а не за мен? Нещо ако желая да споделя за себе си, ще го направя без да се налага да ме питате.

И кат' му кажеш така на един мъж дали очакваш нещо да се получи?

Дай ся първо да уточним :

. Какво означава за теб здрава връзка

. Какво означава за теб любов

. Докъде си готова да стигнеш

Изисква се прямота към обекта ти с който желаеш да изпиташ (изживееш) Любовта.

Колкото по-рано разбереш неговите отрицателни черти, но за теб не представляват потрес, то вероятността да се получи взаимна Любов е по-голяма. 

Опитваш ли се да се нагаждаш, за да му получиш Любовта, то ще претърпиш провал. 

Друг е въпроса, ако твоята Любов е неограничена. В тоя случай си трябва търпение. = Изисква се много обич и/или да си отдадеш живота си в името на тази Любов!!!

Успех!!! 

преди 12 часа, orhidea написа:

Не, не може. Ако искаш някаква тъпа тема с общи приказки няма да е интересно. Има достатъчно глупави филми и любовни романи. Тук предпочитаме да обсъждаме истински проблеми. И така. Какво точно ти куца? Не те харесват или пък си падаш по топ играчи, които те зарязват твърде бързо. Какъв ти е проблемът?

преди 14 часа, orhidea написа:

Какво бихте ме посъветвали за любовта и как мога да изградя здрава и уважителна връзка?

Любовта мило момиченце минава през нагона на момченцата. Ако няма някой полов нагон, няма никакъв начин да успееш да го дресираш да те обича и да ти угажда на капризите.
Та така, първата и най-важна потребност на момченцата е да успеят да топнат чушлено в топла и влажна среда, което да завърши за тях с мъжки оргазъм.
Най-лесно е да започваш бързо точно от това действие, пък така и си го тествала вече дали става за тъпкач или е нещо дефектен.
Ако се окаже че става и ти прави добре кеф и та тебе, тогава поизчакай няколко седмици да стане зависим от прелестите ти, да се пристрасти към получените си оргазми, абе да му хареса на момченцето много тая работа и чак тогава почвай леко по леко да го дресираш да те уважава. 
Ако някой смотаняк се окаже че не подлежи на дресиране, ами зарязваш го бързо и търсиш друг, докато намериш подходящ за дресиране.
Тъй де, като си му пуснала бързо на едно момченце, то ще си мисли че много си го харесваш и това ще му вдигне самочувствието , че го харесват мацки и го искат. И като е на кеф, щото видиш ли е бил голям красавец, тогава е 10 пъти по-лесно за тебе да искаш от него разни отстъпки и да се съобразява с твоите капризи и да ти прощава твоите недостатъци.

Ако имаш късмет, бързо ще си попаднала на подходящ и като за съпруг.
Ако нямаш късмет, ами ще трябва да им лягаш на доста на брой мераклии, докато се уцели най-накрая качествен човек. Единственият начин да го усетиш що за стока е да си лягаш с него и да го тестваш при различни житейски ситуации, като например да го заведеш на гости при баба ти, да го видиш колко му е акъла. Един ръб който не знае да си говори с баба ти го разкарвай бързо. Трябва и на плаж да го водиш, да скиваш дали знае и как плува. Във водата си личи много яко кой е голям левак.

И така ...

току-що, bioid написа:

Бих те посъветвал да игнорираш всички "съвети" дадени досега.

Защо да ги игнорира?

А Орхидеята май се отказа от любовта, нещо не ѝ харесва тая работа с момченцата.

То това любовта си е доброволно отказване от свободата си.
Еволюцията го е измислила като средство първо за правене на бебета и после още по-важното, тяхното успешно отглеждане от двама родители. Мъжкарят да ходи на лов да носи дивеч през студената зима, да има какво да яде потомството му, а жената да се грижи за децата в пещерата.
Та мъжете и на 20 и на 50 годинки все си харесват млади женички на по 20г. с още не провиснали цици и тяло с типично женски форми, можещо да износи бебе и да го роди и кърми после. 
Та трябват бебета за да се продължава човешкия род, за което пък трябва мъжки нагон с голям мерак за пръцане и трябват женски които да вярват в любовта като нещо абстрактно прочетено в романчета писани от женчовци.
Съществува голямо недоразумение между младите женички и младите момковци относно любовта.
За което спомагат яко и майките на момите, давайки им неправилните съвети. Те майчетата им викат да го тормозят някой поне 6 месеца да го били видели момиченцета дали е бил сериозен, преди да му легнат. Ама те пък нормалните не чакат 6 месеца, те така.

Аз за това си взех жена на 20г. Старите чанти хем са нагли хем обиграни, и вземи да роди някое недъгаво бебе. Те сега феминизма ги научи да раждат след 33 годишна възраста,  но срещу природата не можеш да тичаш.

на 11.10.2023 г. в 9:04, Коркодила написа:

Аз за това си взех жена на 20г.

Искаш да кажеш, че тая дето е жена на някакъв твой роднина и дето живееше в твоя апартамент по някое време, ти е пробутала една нейна позната или братовчедка  да я правиш холандка и нея ( по лесния начин за нея).
Една моя бивша съученичка така натресе на брат ми една от обява от женско списание, че си търсела мъж. Целта на съученичката беше да го задоми и брат ми, щото нейния мъж му се правеше на приятел, та да си общували като две млади семейства в квартала.
Хубаво, пообщуваха си ама докато на баща ми не му писна и забрани на брат ми да дава инструментите на оня досадник използвач. И съответно като използвачът не получаваше повече безплатно инструменти и разни други работи да ги ползва, без да плаща нищо в замяна, ами спря рязко и „приятелството“ между двамата мъже и край на общуването между млади семейни двойки.
Ама оная от обявата от вестника си остана и го погреба даже брат ми 2010г.

Айде прави ѝ бързо едно бебе на тая 20 годишната звезда, докато другата дето ти я е пробутала не си е сменила мнението нещо и не му е избягала тя на твоя роднина, щото такова действие ще повлече след себе си и бягство на 20 годишната от тебе.
Ще трябва да си много мил и добър към тая дето ти е пробутала 20 годишната, поне до раждането на второто ти дете, та да си я „вързал“ яко младата към тебе, да няма къде да ти бяга с две деца на ръцете сама. Щото като те знаем с какъв неуравновесен характер си и колко ти е лошо отношението към жените, може и да не те издържи младата и да побегне.

А и друго, той баща ти като е умрял вече няма как да види ако се държиш уважително към младата женичка и няма как да ти се присмива , че не си бил истински доминиращ мъжкар. 
И ние тука няма да ти се присмиваме , че не я третираш като сексуална робиня и така, леко по леко ще свикнеш , че било могло и да не си дивак хванат от гората.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Искаш да кажеш, че тая дето е жена на някакъв твой роднина и дето живееше в твоя апартамент по някое време, ти е пробутала една нейна позната или братовчедка  да я правиш холандка и нея ( по лесния начин за нея).
Една моя бивша съученичка така натресе на брат ми една от обява от женско списание, че си търсела мъж. Целта на съученичката беше да го задоми и брат ми, щото нейния мъж му се правеше на приятел, та да си общували като две млади семейства в квартала.
Хубаво, пообщуваха си ама докато на баща ми не му писна и забрани на брат ми да дава инструментите на оня досадник използвач. И съответно като използвачът не получаваше повече безплатно инструменти и разни други работи да ги ползва, без да плаща нищо в замяна, ами спря рязко и „приятелството“ между двамата мъже и край на общуването между млади семейни двойки.
Ама оная от обявата от вестника си остана и го погреба даже брат ми 2010г.

Айде прави ѝ бързо едно бебе на тая 20 годишната звезда, докато другата дето ти я е пробутала не си е сменила мнението нещо и не му е избягала тя на твоя роднина, щото такова действие ще повлече след себе си и бягство на 20 годишната от тебе.
Ще трябва да си много мил и добър към тая дето ти е пробутала 20 годишната, поне до раждането на второто ти дете, та да си я „вързал“ яко младата към тебе, да няма къде да ти бяга с две деца на ръцете сама. Щото като те знаем с какъв неуравновесен характер си и колко ти е лошо отношението към жените, може и да не те издържи младата и да побегне.

А и друго, той баща ти като е умрял вече няма как да види ако се държиш уважително към младата женичка и няма как да ти се присмива , че не си бил истински доминиращ мъжкар. 
И ние тука няма да ти се присмиваме , че не я третираш като сексуална робиня и така, леко по леко ще свикнеш , че било могло и да не си дивак хванат от гората.

Хахаха Белжо, аз където и да отида ме ме свалят жени бе! Първо щото съм красавец , второ стабиляга.  Всичко , което съм постигнал съм го постигано сам с двете си ръце. А жените имат повече уважение към такива мъже, от колкото към хрантутници дето чака да се закачи за някоя жена за да паразитира. Да ти кажа доста избирах до като избрах жена ми. Даже сега като бяхме на почивка в Хърватска една сервитьорка започна да ме сваля директно пред жена ми. Пак млада засукана на не повече от 20 години. И така изгледа жена ми щеше да я убие с поглед. Ей това женската злоба за качествени мъже опасна работа. Исках българка Белжо. Ако исках холандка щях да си взема холандка. Ако исках хърватка щях да си взема хърватка. Абе друго си е да си ям в нас мусака да си говоря български да не се губи българския ген. А и децата ни носят имената на баща ми и фамилията на моя род. Аз съм традиционалист.

преди 29 минути, Коркодила написа:

Първо щото съм красавец , второ стабиляга.

Красавец-стабиляга 🤣🤣🤣

image.jpeg.743c8f41ce51c218dc3457011f0e26a7.jpeg

Ти си болен мозък. Лекувай се.

преди 17 минути, suzannita написа:

Красавец-стабиляга 🤣🤣🤣

image.jpeg.743c8f41ce51c218dc3457011f0e26a7.jpeg

Ти си болен мозък. Лекувай се.

Сузане само в чепа ме гледаш бе! Марш от тука бе п*д*р@с! 

Падам си по жени!

преди 1 час, Коркодила написа:

А и децата ни носят имената на баща ми и фамилията на моя род. 

ти твои собствено направени деца май нямаш все още

преди 10 часа, Куцо Магаре Олелелее написа:

Е,и?
Важно е кой ще ги отглежда и възпитава.

Това да отглеждаш гените на някой друг пръч няма точно никакъв смисъл.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Това да отглеждаш гените на някой друг пръч няма точно никакъв смисъл.

Прав си. Обаче да продължаваш уж рода си и да носи фамилното име на друг род в случея на жена ти и да го кръщаваш с някакви белгийски имена за да се мазниш на белгийците няма още по-голям смисъл. По тоя начин ти се отричаш хем от произхода си, хем от родът си. Баща ти, ако беше жив щеше да се отрече от теб чрез държавен вестник. Иначе аз отглеждам моите си собствени деца носят прекрасни български имена в случея на баща ми и моята фамилия точка по въпроса! Само така един мъж може да продължи родът си!

Твои собствени бебета още не си си направил.

А името на синът ми го има същото и в България.
За фамилното му име е по-добре за белгийчето, което ще си прекара целия живот в Белгия, да му е белгийско , т.е. това на майка му. За да не бачка като тебе с години наред хамалска работа, щото е с чуждоземно име.

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Твои собствени бебета още не си си направил.

А името на синът ми го има същото и в България.
За фамилното му име е по-добре за белгийчето, което ще си прекара целия живот в Белгия, да му е белгийско , т.е. това на майка му. За да не бачка като тебе с години наред хамалска работа, щото е с чуждоземно име.

Хаха добре Белжо. Аз съм бачкал хамалска работа, но съм подсигурил всичко на жена ми и съм авторитет в къщи. Моята дума е конституция, а ти си господин никой у вас. Послушен и покорен роб,слуга на някаква белгийка, безгласна буква както в българската, така и в белгийската азбука.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.