Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсещ истини

Featured Replies

Тоя @Търсещ истини си задава въпрос в нова тема в заглавието и после в коментарите си отговаря сам. А на всичкото отгоре заключва коментарите в темата за да не може да пише никой друг. И не за пръв път си отговаря сам и само той на негови теми. Е тва не мога да го разбера...

преди 25 минути, plmen88 написа:

Тоя @Търсещ истини си задава въпрос в нова тема в заглавието и после в коментарите си отговаря сам. А на всичкото отгоре заключва коментарите в темата за да не може да пише никой друг. И не за пръв път си отговаря сам и само той на негови теми. Е тва не мога да го разбера...

Сигурно не иска да чуе мнението на другите и да ги дразни, че и те не могат нищо да му кажат и да ги подкани да му пишат на лични съобщения, което навярно е някаква кофти catfishing тактика.

преди 11 минути, lupis написа:

Не са заключени, трябва да се присъединиш към групата за философстване ;)

А, това ли било? Значи не ми обръщайте внимание на мнението. Не мога да го изтрия.

Казано е: Нека търси, нека пита. -> Характерно за всеки циганин. ;) 

• 1 месец по-късно...
преди 43 минути, Колев 74 написа:

Да бе пуснал една ,две снимки че да ти повярват хората от темата. Много се излагате бе момчета!

:) Усмихва се, не се смея. - Това първо. ;) 

Второ: Добро утро!

В действителност и аз като Архимед сутрин в гримьорната разсъждавам, докато се освобождавам. 

Странното е, че асоциативно свързах "излагате" с мислите ми, които ме споходиха в по-горното ми статукво. 

Мислих си: Човек когато контактува с друг то поглъща някои неща от словото на другия, а други ги отразява. Как? -> Със свое слово към другия. В тоя случай обаче не може да се види кои неща от словото е "погълнал", т.е. другият е засегнал нещо важно за субекта. 

Каква е връзката с "излагането". => Някои излагат, за да видят реакциите на другите, други, за да се докажат и т.н. = Показват нещо, но това дали е тяхна същност?! 

Мнозина са провокатори! Те не са по-различни от един прожектор, т.е. осветляват нещо, но извън това другите не виждат друго освен обекта към който е насочена светлината. = Там няма излагане, а е друго нещо. ;) 

И ако все още не си схванал каква е връзката с мислите ми из гримьорната, то:

Понякога не трябва да филтрираш информацията, а да излъчиш информация с точни параметри, т.е. един вид да ползваш рентгеново лъчение, за да се види вътрешността на личността. ;) = Получава се нещо като негативна снимка. -> Тази снимка някои я разчита, без да се налага да се проявява. 

Всичко това е в доста суров вид е в момента, т.н. едни щрихи в една моя абстрактна моя творба, която да е в полза на другите, за по-лесно разпознаване на околните, а не първосигнално да подхождат с натрупаните се с годините предразсъдъци и навици. 

Нещо като пример: Как са направени очилата за нощно виждане??? => Имат свой генератор на светлина и т.н. ;) Той е в друг диапазон, а не в видимата част на светлината. = Прощавай за нескопосаното обяснение, но е сурово и не доволно обработено. 

...

Прочие, а иначе като оправдание: Мен не ме притеснявам, че се излагам, но след като не може да понесеш голотата ми, то безсмислено е да ме цитираш и/или ми обръщаш внимание. Отвърни главата си от монитора или друга страна, не ме чети и се занимавай с нещо приятно за теб. ;) = Безсмислено е да ми напомняш, че това е срамота  и мое безочие. 

Успех!

преди 3 минути, dioib написа:

:) Усмихва се, не се смея. - Това първо. ;) 

Второ: Добро утро!

В действителност и аз като Архимед сутрин в гримьорната разсъждавам, докато се освобождавам. 

Странното е, че асоциативно свързах "излагате" с мислите ми по по-горното ми статукво. 

Мислих си: Човек когато контактува с друг то поглъща някои неща от словото на другия, а други ги отразява. Как? -> Със свое слово към другия. В тоя случай обаче не може да се види кои неща от словото е "погълнал", т.е. другият е засегнал нещо важно за субекта. 

Каква е връзката с "излагането". => Някои излагат, за да видят реакциите на другите, други, за да се докажат и т.н. = Показват нещо, но това дали е тяхна същност?! 

Мнозина са провокатори! Те не са по-различни от един прожектор, т.е. осветляват нещо, но извън това другите не виждат друго освен обекта към който е насочена светлината. = Там няма излагане, а е друго нещо. ;) 

И ако все още не си схванал каква е връзката с мислите ми из гримьорната, то:

Понякога не трябва да филтрираш информацията, а да излъчиш информация с точни параметри, т.е. един вид да ползваш рентгеново лъчение, за да се види вътрешността на личността. ;) = Получава се нещо като негативна снимка. -> Тази снимка някои я разчита, без да се налага да се проявява. 

Всичко това е в доста суров вид е в момента, т.н. едни щрихи в една моя абстрактна моя творба, която да е в полза на другите, за по лесно разпознаване на околните, а не първосигнално да подхождат с натрупаните се с годините предразсъдъци и навици. 

Нещо като пример: Как са направени очилата за нощно виждане??? => Имат свой генератор на светлина и т.н. ;) Той е в друг диапазон, а не в видимата част на светлината. = Прощавай за нескопосаното обяснение, но е сурово и не доволно обработено. 

...

Прочие, а иначе като оправдание: Мен не ме притеснявам, че се излагам, но след като не може да понесеш голотата ми, то безсмислено е да ме цитираш и/или ми обръщаш внимание. Отвърни главата си от монитора, не ме чети и се занимавай с нещо приятно за теб. ;) = Безсмислено е да ми напомняш, че това е срамота  и мое безочие. 

Успех!

Написал си цял фейлетон! И нищо смислено не си казал. Интересно ми е как си бил толкова години летец изпитател и вярваш в Господ, още повече - партиен член.

преди 8 минути, Колев 74 написа:

Написал си цял фейлетон! И нищо смислено не си казал. Интересно ми е как си бил толкова години летец изпитател и вярваш в Господ, още повече - партиен член.

И си повярвал на това??? 

Може да не виждаш смисъл, но мога да бъда убедителен. ;) И в тоя случай грешката не е в това което аз излагам. :) 

п.п. Отмести поглед. Виж доброто и хубавото. В мен не ще съзреш нещо хубаво и добро!! 

"И си повярвал на това???"

Само две приказки от мен и не ми отговаряй повече. Форумът не е чат, за да водим кореспонденция!

Аз хич не обичам лъжците, та макар да са и от интернет. Сега, вляво от мен и сбогом! Дано знаеш истинското значение на тази дума!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.