Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на OBD скенер.

Featured Replies

Здравейте, колеги!

Имате ли информация за някой читав OBD скенер който да работи с android до 300 лв , имам Delphi, но не ми е много удобен защото лаптопа не винаги е с мен.Ще го използвам любителски, да си човъркам по автомобила.

Благодаря!

Аз ползвах Torque навремето, доволно си работеше. Следях си параметрите на двигателя на ход - налягане в дросела, температура на антифриза, натоварване на мотора на различните предавки, предварения, закъснения, търсех и чистех грешки с него. Доста е подробен, зависи какво тече по CANBUS-a ти.

• Автор
преди 16 минути, lupis написа:

Torque, DashCommand, EOBD Facile, Motor Data OBD- пробвай и си избери това, което ти хареса. Може и няколко да ползваш.

Това не са ли софтуери?С какъв хардуер работят?

преди 24 минути, Станислав Кьоров написа:

Това не са ли софтуери?С какъв хардуер работят?

Да, с ELM327 адаптер за OBDII през Bluetooth работи идеално. За Torque говоря, конкретно, вероятно и другите ще са така.

• Автор
преди 2 минути, цър-вул написа:

Но е желателно да е v1.5 и с 2 платки

Поръчал съм този

Screenshot_2023-11-05-21-45-22-142_com.zzkko.thumb.jpg.7c493d362765b76670ddd12743cb691a.jpg Мислех да си взема launch x431  но ми струва доста пари.

Да дам и аз моите 5ст. Поръчах си ELM-327, 1.5. Получих точно, каквото очаквах. Като собственик и експлоататор на Нисан Кашкай J11, CVT инсталирах на телефона CVT z50. Доволен съм от информацията, която ми показва. От време на време гледам някой и друг клип в тубата, за да освежа познанията и евентуално науча нещо ново. Виждам, че устройството може много повече, но за сега се задоволявам с информацията, която ми подава.  

преди 6 минути, 5kof написа:

Виждам, че устройството може много повече

Нещата опират и до това какво може и какво е отключено в софтуера.

преди 5 часа, цър-вул написа:

Нещата опират и до това какво може и какво е отключено в софтуера.

Безплатният софтуер показва едни данни, а срещу съответната сума показва и други параметри. Тъй че зависи кой какво очаква, каво е готов да даде ( плати) и в крайна сметка какво получава. Лично на мен безплатният софтуер ми осигурява информацията, която най-много ме касае. За нещо повече - сервизи бол. Фирмени, гаражни, всякакви категории.  

• 3 месеца по-късно...
Здравейте, колеги!
Имате ли информация за някой читав OBD скенер който да работи с android до 300 лв , имам Delphi, но не ми е много удобен защото лаптопа не винаги е с мен.Ще го използвам любителски, да си човъркам по автомобила.
Благодаря!
Icar 2 и icar pro не са лоши, както и vgate vlinker. Можеш ли да ми кажеш с делфито можеш ли да видиш fuel injection time? За бензиновите коли
  • Автор
преди 2 часа, locke написа:
на 5.11.2023 г. в 19:47, Станислав Кьоров написа:
Здравейте, колеги!
Благодаря!

Icar 2 и icar pro не са лоши, както и vgate vlinker. Можеш ли да ми кажеш с делфито можеш ли да видиш fuel injection time? За бензиновите коли

Може и да може , зависи коя година е колата, най добре показва около 2006-2007 година, случвало ли се е с Мерцедес ц класа 2010 да не мога да се свържа!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.