Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въвеждане на бутона ,,редактирай постовете,, за автора на темата

Featured Replies

преди 20 минути, jhoro написа:

С една дума - цензура в темите.

А модераторството какво е ?

В АВ форум как е ?

Какъв е проблема, ако някой се'е пред вратата ти, да го изринеш да не ти мирише ?!

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Май и двамата не схващате идеята на автора на темата...

Къде ти. Не знам за jhoro, но за мен е вярно... защото "мнозина са призваните, а малцина – избраните"...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

...

Аз лично споделям такава идея...

Аз също. Нещо повече, с огромен интерес бих проследил участието ти в тема на юзер... да го наречем условно с измисленото име Сидов, при тези условия (осъществена идея на Корки).

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Май и двамата не схващате идеята на автора на темата, а тя е - автора да има възможност сам да премахва спама и троленето в неговата си тема.

Идеята е реализирана във Фейсбук.
За всеки коментар - авторът на публикацията (темата) има 3 опции

image.png.6918d7b30b9ed0dd717e3eaddbe34aec.png

Отделно - и там, и тук има вариант „Блокиране на потребител. И накрая ... си говориш сам.

Вярно не правите разлика между трол - спамери - лигавета и сериозни коментари от хора със знания и опит или пък просто имащи сериозно мнение по въпроса.

Относно Сидов... ако лично аз имам опит с даден проблем - пускам отговор при условие, че виждам някакви шансове Сидов да се възползва и ще разберер за какво иде реч. Ако пък той няма желание да чете моето мнение, нека си го трие и да ползва мненията на хора на които има доверие... стига пък те да имат желание да му помагат.

При липса на сериозна модерация, това е решение.

на 18.11.2023 г. в 8:29, Joss Bomon написа:

При липса на сериозна модерация, това е решение.

В свободен форум?! При положение, че към платформата има и:

Блогове - Kaldata.com - Форуми

Тая идея, потребителят сам да 'режисира" тема ми прилича на следното:

В една платформа, която предлагаха някакъв продукт, който аз взех и не бях доволен, то публикувах недоволството си и то аргументирано при наличие на обратна връзка, но бе изтрито. = Който и да влезе, то виждаше само и единствено добри отзиви. 

Отделно, в тази платформа няма "обърнат палец" като реакция, т.е. 

image.png.abf933abd3eec04a66ceab2496809e16.png

= Защото не може даден потребител да се демотивира, тактично ми намекнаха.

Е, как в тоя случай да изразим недоволството си към дадена тема и/или мнение??? 

И в тоя случай:

на 17.11.2023 г. в 9:49, lebel написа:

В тоя форум най-много "лайкове" съм раздал заради чувството за хумор.

е много прав, че тук не "лайкваме", а толерираме следното: Начина по който изразяваме несъгласието си. ;) 

Т.е. който е решил да се изявява като "гуру" в дадена област, то трябва да има честа да се защити сам, а не да изтрива мнението на друг, който не е съгласен с темата и/или коментара към темата му. 

Доволно са 30 минути са редактиране. После .... късно е .... изложил си се. Какво толкова??? = Следващият път трябва да внимаваш!!! ;) 

= Някои са по-добри в "игрите на акъл". :) Колкото повече влизаш в спор с друг и т.н. толкова повече е вероятността да се изложиш, но по този начин се научаваш, че друг път като тръгваш да спориш с някой, то трябва да си по-умен от него, а не да изпадаш в истерия и хленчене, че модераторите имали предпочитания. = Почва се някаква излишна конспирация. 

Тук всеки е с добра воля нали??? Тук не сме, за да се покажем кой е по-по-най-по, а да чуем и други мнения. Това, че някои няма да ни харесат е друг въпрос, защото в тоя случай за какво изобщо  продължаваш да спориш с човек който не харесва твоята тема и/или мнение, коментар, реплика или прочие?! 

Някои тук предпочитат да се само-разправят пред публика. 

Затова: Който е създал тема и вижда, че в нея някой е тика на/към някъде, то защо не "докладва", ако счита, че темата му е сериозна?!

Последно: Макар и по-горе да ми е разпокъсана мисълта, то: До колкото аз схванах, всяко нещо публикувано тук, без да е обявено, че е авторско, се тиражира вече като собственост на платформата. = Това дали е полезно или вредно за собственика, то няма как да знаем, но ако собственикът на платформата по някакъв начин ще понесе вид глоба от някой от неговите "инвеститори" и/или друг вид договорености, то той има право да трие, а не клиента който безплатно ползва тази платформа за негови си користни цели. 

= Недоволните да се отнасят по-сериозно, а не да изискват другите да ги възприемат на сериозно! ;) 

Лично за мен: Какъв имидж правя тук не ме касае. = Доволен съм, че свободно мога да изкажа мнението си. Дали е важно в сериозна тема, то = има кой да прецени това. 

Аз казах!!! А, кой разбрал, разбрал, а кой не е доволен, да се замисли за негова платформа, където да привлече своя клиентела. 

Успех!!!

преди 3 часа, dioib написа:

Затова: Който е създал тема и вижда, че в нея някой е тика на/към някъде, то защо не "докладва", ако счита, че темата му е сериозна?!

Ти от вчера ли пишеш, че харесваш бутона "докладвай"?! Абсолютно безсмислен и НЕвършещ никаква работа в този форум. Има си теми за лигавене и празни приказки, но има и чакащи сериозно отношение към проблем.

Ти всеки срещнат ли качваш на колата си? Апартамента ти за "обща" употреба ли е? Така е и за автора на тема. Темата си е негова и е нормално да преценява кой за какво е цъфнал в нея и да има право на лично одобрение.

Аз казах!!! Любителите на спама и троленето да си мрънкат където им е позволено.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Ти от вчера ли пишеш, че харесваш бутона "докладвай"?! Абсолютно безсмислен и НЕвършещ никаква работа в този форум. Има си теми за лигавене и празни приказки, но има и чакащи сериозно отношение към проблем.

Ти всеки срещнат ли качваш на колата си? Апартамента ти за "обща" употреба ли е? Така е и за автора на тема. Темата си е негова и е нормално да преценява кой за какво е цъфнал в нея.

Аз казах!!! Любителите на спама и троленето да си мрънкат където им е позволено.

Хо-рано се каза

на 16.11.2023 г. в 7:08, dioib написа:

Кроки, създай си група. Там има тази възможност. ;) 

преди 25 минути, jhoro написа:

Хо-рано се каза

Човек се регистрирал да пита и може с години да не се появи повече, а ще има хабер какви са възможностите някой да не се иза*а в темата му... Мисия невъзможна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.