Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От оптика към лан кабел

Featured Replies

преди 22 минути, adersa написа:

Не ми се прави на гоуем специалист .

Ма какъв специалист?! Аз съм общ работник на строежа. Тез неща, дето ги говоря, ги знам от ЕЖК.

преди 42 минути, jkfskjfsj написа:

По темата: Има устройства които "прехвърлят" сигнала от оптичен кабел до лан кабел. Но ти трябва наистина да го включиш в ел. мрежа, и да ти го дадат. Обаче трябва след това да ползваш, А1 ТВ само по интернет.

Поздрави 

То няма все още безжични Онута :D

преди 1 час, adersa написа:

По добре бачка от бибакома скъпарският нет ....26 лв само за нет да предлагате пладнешки обир никога не бих се вързал дори и да купят булсата веднага звъня на бергон да ми пуснат оптика в офиса

26 лв си е евтино. Това е за лаици

Можеш да звъниш и на арменския поп, това няма да промени протоколите

преди 13 часа, teo-glavata написа:

Ако ми предложат тв за тези пари да но само за нет не !

А и на мен ми стигат 100 мбпс 

преди 7 часа, adersa написа:

Ако ми предложат тв за тези пари да но само за нет не !

А и на мен ми стигат 100 мбпс 

Няколко думи и от мен !
Наблюдавам  особено в теми от този род свързани с интернет, че почти във всяка има и твое присъствие и коментари, което не е лошо, но само до тук!
Когато в такава тема участват хора като Ramkopf, Емил Костов, Teo -Главата, Трите волта, Цър-вул и още няколко човека, ти да седнеш удобно на стола и да попиваш всичко, което са написали , без да го обсъждаш. Аз правя така, независимо, че имам добър опит в това. Винаги има какво да се научи от тях. А и техническите понятия, които срещаш от тяхна страна в темата,много голяма част от тях или не си ги чувал никога, или ти е за първи път. Най важното е да не разправяш как е било направено при теб. Това си го писал стотици пъти из форумна и всички го знаем наизуст. Несериозно е по твоите думи да искаш добър интернет и 200 телевизионни програми за 15 лева. И Тео ти го е написал. А какво даваш ти като цена, си е твой проблем. Доставчика, това не го интересува, нито нас. в предните години, в една такава тема беше написал Че теглиш от тракера и бягаш. А кой вместо теб трябва да сийдва това, което ти си теглил?А ако си изтеглил 5-600 торента и отново правиш същото? То като теб ги има хиляди, но понеже администрациите на тракерите са ларж момчета, са ви оставили да си теглите на воля.Но при един сериозен сайт или тракер, това никога не може да ти се случи. Още на първия месец, ще си изгонен от тракера. Да ти го обясня образно.
В момента на единият ми комп имам заредени около 625 торента от 7 до 11 месеца,непрекъснато отдавам, денем и нощем. Не че ще ми пратят медал, а за да може всеки, който желае това, което аз съм изтеглил, да си го изтегли и той.
Което пък от своя страна ме кара да търся добър интернет. Е, имам го вече около 10 години и съм абсолютно доволен, без нито един инцидент от моя или тяхна страна. Спрял съм се на симетричен, но не винаги е такъв както и сега преди половин час проверих. Ако ги сиктирдисам, какъв доставчик ще ми препоръчаш ти, със твоя опит? Цената на месец  69 лева, като не ме хвана увеличението през лятото. Това е само за интернет а и знаеш, че съм пенсионер човек а не като теб работещ в застрахователна фирма и с отдадено от теб помещение за офис. Булка ли ще си купув? Едно време бащата на момичето е плащал да го вземат. Сега да не е станало обратното. Стига толкова по въпроса. Тези хора от форума, за които споменах, пред теб представляват професори, за да им казваш че не разбират от това. Това им е работата, момче младо.  Давай съвети от това, което работиш в момента. там съм убеден, че ще си много по полезен отколкото в теми, таби за теб. Написал съм ти го нез никакви обиди, просто да си го прочиташ сегиз тогиз, когато се месиш там, дето не ти е работа.Пожелавам на теб и хората в темата весело посрещане на новата година. ето ти и снимка, за да не си помислиш, че те лъжа за интернета, който в момента не е такъв, какъвто трябва да бъде. Трябва да е средна скорост  - 650-700 мегабита.

ScreenShot005.jpg

преди 21 часа, teo-glavata написа:

За почти толкова пари (22,50) получавам 300/300Mbps и регионален, и международен и нямам забележки.
Това е безжична връзка към Vivacom Сф.
image.png.cf3a42f55dd8045759c23605c715cc81.png

Колев 74 аз казах как е при мен връзката подобно на това , което иска автора . Явно не иска оптичен кабел у дома да му дупчат и наново пак да ги скрива .Аз преди имах мерак бергон да ме метне на такъв но вече сме си скрили всички кабели и аз ще ги питам дали е възможно да ми монтират някъде в входа оптиката без да ми сменят ланката . 

преди 8 минути, adersa написа:

Колев 74 аз казах как е при мен връзката подобно на това , което иска автора . Явно не иска оптичен кабел у дома да му дупчат и наново пак да ги скрива .Аз преди имах мерак бергон да ме метне на такъв но вече сме си скрили всички кабели и аз ще ги питам дали е възможно да ми монтират някъде в входа оптиката без да ми сменят ланката . 

Идва Коледа, пиши писмо на Дядо Коледа, да ти я пусне през комина. И без това му е по път ...

преди 13 часа, Колев 74 написа:

Трябва да е средна скорост  - 650-700 мегабита.

На всички машини ли е така. Виждал съм при теб D/U ~800/~800. Да не би торент клиентът да е качвал в този момент?
Пробвай с Reset на мрежовите настройки - 95% сигурно ще се върнат нещата в канала.

Павка разбирам те и това, което ми препоръчваш съм го пробвал. То не е винаги естествено и мен не ме бърка, защото скороста и при сваляне и качване, напълно ме устройва. Почти винаги е през почивните(събота и неделя) дни. Явно мрежата  към сървъра на тракера е натоваряна по това време. И понеже сървъра им е в Америка, при мен се наблюдава нощните часове, когато при тях е все още ден. Така си го обяснявам, но не го приемам като болка за умиране. Важното за мен е това, че аз съм много доволен от фирмата. Вярно е и това, че си го виждал, но беше повече от 2 години. Тогава не ползвах този тракер, дори не знаех за него, че съществува. А не ми е идвало на ум да разгледам внимателно дали тракера в този момент качва, щото списъка е твърде голям и явно ме е домързяло. Аз всичко това го споменах като пример. Важното е, че всичко се "движи по план". Забравих да спомена , че за тракерите ползвам само 3 машини. За сега толкова съм заделил и нямам вече намерение да ги увеличавам. Всичко е пари, нали знаеш и това никога не ми е било приоритет, но събирайки дискографии и разни оп.системи ме влече все още. Поздрави в къщи и весели празници, Павка.  ❤️

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.