Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изкуствен интелект, който да борави добре с български език

Featured Replies

Търся няколко изкуствени интелекта /ИИ/, ако мога така да се изразя, които да боравят добре с български книжовен и говорим език:

1. Да прави говор от текст. /намерих, но не се справят добре с българския език/
2. Да прави текст от говор. /не успях да открия/
3. Да създава изображения от текст. /прочетох, че най-добри са Midjourney и DALL-E, но може да предложите и други подходящи/
4. Да слага субтитри. /не успях да открия/
5. Списък, ръководство, статия... не знам точно как да го назова, но попаднах на текст, генериран от ИИ, в който пишеше подобни приложения на ИИ: текст към говор, говор към текст, създава изображения, прави карикатури от снимка и други подобни. Обаче сега не мога да го намеря, а имаше някои добри предложения, че и леко странни /като създаване на комикс 18+/. Мисля, че се казваха "инструменти", но не съм сигурен.

Извън точките: С какъв ИИ е направено ТОВА "момиче"?

Моля да ми посочите както безплатни, така и платени варианти.

преди 1 час, ozic написа:

Отваряш Viber на произволен телефон и почваш да му диктуваш - създава текс които може да изпратиш.

Гугъл търсене с диктуване ...

QTranslate - дори тук би трябвало да можеш да му диктуваш ..., че и чете - не много добре, но все пак чете

Това което си чел, да не е за новата играчка на M$?

преди 14 часа, ozic написа:

Малко офтопик, не го приемай за заяждане, а просто да навлезем в хипотеза изобщо възможно ли е да изкарваш пари като с "това момиче"?

Да не си решил да изкарваш пари с ИИ фейк мацки? Има много да чакаш. За тези неща ти трябват вече да си имаш готов акаунт с достъп до много балъци, че да "взриви алгоритъма" като го пуснеш и така да влезеш в големия трафик. Иначе интернет прелива с тикток видеа с ИИ аватари дето имат нули гледания и са пълна тъпня. Еднко клипче едвам може да избухне до 1000 гледания и до там и после пак нищо. Залято е с тях в мрежата. Също така мислиш ли си, че някой действително ще ти каже колко пари прави от ИИ аватар? По-скоро лъжат колко пари правят, за да им гледаш видеата, в които твърдят, че правят пари от ИИ, за да правят пари със самото видео, в което твърдят какви луди пари правят с ИИ. Второ, на какви кръгли нули трябва да разчиташ да си плащат за фалшиви ИИ аватари с български текстчета? И за какво ти е ИИ програма да ти го прави за 30 секунди? Щом ти и този труд не си готов да вложиш в писането на субтитри от 2 - 3 изречения за какво се занимаваш изобщо? 

• Автор

Гражданино, нито искам да вадя пари от анимационни инфлуенсъри, нито ме интересува кой колко пари прави от ИИ. Зададох няколко въпроса и виждам, че си компетентен по темата, така че може да отговориш, а не само да пишеш някакви си коментари.

• 1 година по-късно...
на 9.01.2024 г. в 19:24, ozic написа:

Търся няколко изкуствени интелекта /ИИ/, ако мога така да се изразя, които да боравят добре с български книжовен и говорим език:

1. Да прави говор от текст. /намерих, но не се справят добре с българския език/
3. Да създава изображения от текст. /прочетох, че най-добри са Midjourney и DALL-E, но може да предложите и други подходящи/
4. Да слага субтитри. /не успях да открия/
5. Списък, ръководство, статия... не знам точно как да го назова, но попаднах на текст, генериран от ИИ, в който пишеше подобни приложения на ИИ: текст към говор, говор към текст, създава изображения, прави карикатури от снимка и други подобни. Обаче сега не мога да го намеря, а имаше някои добри предложения, че и леко странни /като създаване на комикс 18+/. Мисля, че се казваха "инструменти", но не съм сигурен.

Здравейте! Много ви моля да вкарате нови гласове multilingual в балаболка защото иван е много остарял. александър и гергана постоянно се повтарят в ютуб на аудио книгите и е просто ужасно. Христина е с много детски глас и не става за сериозни теми освен за приказки. Въобще гласовете са кофти. В новата версия имате два  multilingual гласове, като единият е на Браян, но той не се справя с българският език и има руски акцент. Много ще съм ви благодарна да разработите нови гласове на български език.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.