Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли интернет на телефон да се свърже с лаптоп

Featured Replies

Здравейте  може ли интернет на телефон да се свърже с лаптоп и как става. Друг въпрос може ли wi-fi да има една парола която да е за всички и да ми я кажете. Благодаря за отговорите.

Може и с кабел и безжично. Кой от двата варианта ви трябва.

Друг въпрос може ли wi-fi да има една парола която да е за всички и да ми я кажете - това не го разбрах! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 30 минути, mariasimova81 написа:

Здравейте  може ли интернет на телефон да се свърже с лаптоп и как става. Друг въпрос може ли wi-fi да има една парола която да е за всички и да ми я кажете. Благодаря за отговорите.

Може- Влизаш в Настойки=>Преносима точка за достъп=>Активиране.

преди 50 минути, Емил Костов написа:

Може и с кабел и безжично. Кой от двата варианта ви трябва.

Друг въпрос може ли wi-fi да има една парола която да е за всички и да ми я кажете - това не го разбрах! 

Ами ако може безжично, но ако не може със зарядно как става? А за парола, дали за всяко wi-fi си има единствена парола, или за всеки регион, квартал са различни?

Споделяне на интернет от телефон

преди 9 минути, mariasimova81 написа:

Ами ако може безжично, но ако не може със зарядно как става? А за парола, дали за всяко wi-fi си има единствена парола, или за всеки регион, квартал са различни?

Ако става въпрос за интернета който пускате през точка за достъп от телефона, то от настройките може да се спре защитата и така всеки в обхвата на телефона ще получава интернет без парола. Може и една парола да се зададе за всички.

В помещението има ли рутер, или няма, и затова искате да осигурите интернет за лаптоп от телефона? Каква е точно ситуацията и какво точно искате да направите, не става много ясно...

преди 26 минути, mariasimova81 написа:

в апартамента няма интернет. Имам само на телефона.

Всичко, което е поста ми е как се "пуска" интернет от телефон за други безжични устройства (лаптоп(и))

преди 2 часа, mariasimova81 написа:

Ами ако може безжично, но ако не може със зарядно как става? 

Безжично е едно,  по кабел - друго. Обаче кабела на зарядното не върши работа,  защото има само захранващи проводници. Ще трябна друг вид кабел 

преди 2 часа, mariasimova81 написа:

А за парола, дали за всяко wi-fi си има единствена парола, или за всеки регион, квартал са различни?

преди 3 часа, mariasimova81 написа:

може ли wi-fi да има една парола която да е за всички и да ми я кажете.

Явно си мислите, че както Интернет (Глобалната мрежа) е един - така и WiFi е един. Всъщност, всяка локална мрежа си е отделно. И за всяка може да се зададе уникална парола.

Справих се! Благодаря!

преди 1 час, Rammkopf написа:

Това щеше да е идеална дискусия за YouTube канала ...

Какъв е този канал?

преди 44 минути, Емил Костов написа:

Какъв е този канал?

Нейният. Дето така и не даде линк за толкоз години, поне веднъж да го видим. Разбрахме, че заеква, 100 пъти пита за софтуер, който заглаждал заекването, после събеседници си търси покрай изборите за машинното гласуване ... Ето, сега щеше да запълни още ефирно време, ако беше си поканила събеседник да разнищят и тази тема на видео. Само предлагам. :) Примерно рубрика "Help меню с Мария Симова".

преди 53 минути, mariasimova81 написа:

Справих се! Благодаря!

💪🧠

преди 9 минути, Rammkopf написа:

Нейният. Дето така и не даде линк за толкоз години, поне веднъж да го видим. Разбрахме, че заеква, 100 пъти пита за софтуер, който заглаждал заекването, после събеседници си търси покрай изборите за машинното гласуване ... Ето, сега щеше да запълни още ефирно време, ако беше си поканила събеседник да разнищят и тази тема на видео. Само предлагам. :) Примерно рубрика "Help меню с Мария Симова".

💪🧠

Това не го знаех! И какво като заеква? Мерси за инфото! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 13 минути, Емил Костов написа:

И какво като заеква?

И аз това се питам. На някои хора това е част от чара им, ако питаш мен, ама всеки си търси кусурите ... :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.