Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за mp3-ки

Featured Replies

Не съм сигурна дали правилно ще си задам въпроса... искам да сваля музика на телефон с малка памет, който на всичко отгоре не знам дали чете mp3-ки. Та, ако все пак чете-мога ли някое парче да го намаля като размер/време, за да се събере в паметта на телефон с по-скромни възможности?

Като начало може да посочиш марката и модела на телефона за да знаем какви са му възможностите.

Поздрави !

Знам че може, чрез компресия, но знам също така че се губи качеството. Обяснявали са ми го така:

Взимаш един лист и го смачкваш после пак го мачкаш и го мачкаш и накрая ????

Така че не е препоръчиелно. Знам че искаш мп3-ки ама като ти е малка паметта, слагай си, но няма качеството да е същото като оригинала.

Знам че може, чрез компресия, но знам също така че се губи качеството. Обяснявали са ми го така:

Взимаш един лист и го смачкваш после пак го мачкаш и го мачкаш и накрая ????

Така че не е препоръчиелно. Знам че искаш мп3-ки ама като ти е малка паметта, слагай си, но няма качеството да е същото като оригинала.

Значи нз с какъв си телефон но разликата е много малка и трудно се усеща защото телефона неможе да извади толкова добър звук. Сваляй качеството изобщо не се чуди!!!

Редактирано от co2 (преглед на промените)

• Автор

Апарата е Nokia 6220, паметта му е малка и дори да чете mp3-ки, за да се качи дори една, трябва да се изтрие всичко останало от паметта, което е тъпо :P

Апарата е Nokia 6220, паметта му е малка и дори да чете mp3-ки, за да се качи дори една, трябва да се изтрие всичко останало от паметта, което е тъпо :nono:

Този телефон не поддържа МР3-ки, описането му е тук!

Този телефон не поддържа МР3-ки, описането му е тук!

Може да прави звукозаписи, но не и да чете мп3, щом паметта му е по-малка от една мп3....

Не съм сигурна дали правилно ще си задам въпроса... искам да сваля музика на телефон с малка памет, който на всичко отгоре не знам дали чете mp3-ки. Та, ако все пак чете-мога ли някое парче да го намаля като размер/време, за да се събере в паметта на телефон с по-скромни възможности?

Все пак мисля че има и други хора, които са заинтересувани от такива програми, затова ще ви кажа кои ползвам аз. Едната от тях се казва "CDex" и има опции за преобразуване на мр3 формати в различна големина (за сметка на качеството). Другата е много популярна, казва се "Nero Burning ROM" и има вграден чудесен конвертор, които преобразува аудио формат от мр3 в мр4 (който по-новите телефони потдържат). В мр4 формат може да се намали големината на фйла без осезателна загуба на качеството (все пак зависи от плеера).

Доста е изписано по този въпрос тук.Ако все още не си намерила решение прочети тази и тази теми,мисля че ще свършат работа.Успех ти желая.

• Автор

Вероятно вече сте изгубили интерес към тази тема, но имам един въпрос за тези, на които не им е писнало sad.gif . Дръпнах я тази програма, но нещо не се оправям с нея-някой да ми помогне?

Кажи коя програма си теглила ,за ти пратя снимки и инструкции.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Автор
Кажи коя програма си теглила ,за ти пратя снимки и инструкции.

CD

CDex

Била добра?! sad.gif

MP3 To Ringtone Gold 3.32 - Тази пишеше, че по-добра, но не я намирам, не знам от къде да я дръпна.

Като казвам добра, имам предвид, че така пишеше в една друга тема! Май ти ми я препоръча....

Редактирано от magla (преглед на промените)

CD

CDex

Била добра?! sad.gif

MP3 To Ringtone Gold 3.32 - Тази пишеше, че по-добра, но не я намирам, не знам от къде да я дръпна.

Като казвам добра, имам предвид, че така пишеше в една друга тема! Май ти ми я препоръча....

MP3 To Ringtone Gold

• 1 месец по-късно...

Моля някой да ми каже каже как се смаляват мп4?

Как се бачка с тази програма ???

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни.

Моля, редактирайте си заглавието на темата

• 1 година по-късно...
Как се бачка с тази програма ???

лесно даваш big mp3 to small, add избираш музика ,set output path къде да го сейфне

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.