Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои молове са достъпни за инвалиди?

Featured Replies

Здравейте. В понеделник ще ходим на София, някой знае ли кои молове са с асансьори и с достъпни за инвалиди! Че малко ни поомръзна да ходим все в "Джъмбо".

преди 1 час, Anneliese написа:

Здравейте. В понеделник ще ходим на София, някой знае ли кои молове са с асансьори и с достъпни за инвалиди! Че малко ни поомръзна да ходим все в "Джъмбо".

Ще ходите на София?! Отгоре ѝ ли? :D Обичайно се казва: Ще ходя в София.. 

• Автор

В моя край така си говорим. Чудя се как не се усещаш от кой край на България съм. В Монтанско така си говорим.

На София ходиш толкова често, че трябва да си ги научила наизуст моловете. Ко да кажем ние с гайдите дето под София не сме ходили от едни 30 години.

Май почти всички са достъпни за нас хората с увреждания поне нобите де...

преди 3 часа, Петър Ангелов написа:

Ще ходите на София?! Отгоре ѝ ли? :D Обичайно се казва: Ще ходя в София.. 

Е ти пък сега.... Може да ходят на гости на някоя София и.... Ползвай си въображението щот ще ме банят...

• Автор

Ами аз преди, като можех да ходя, сме посещавали "Mall of Sofia" и "Сердика", както и Парадайз", но асансьори, и то широки и достъпни за инвалидни колички не съм виждала. Искаме да посетим "Мега мол", че не сме били там. Лятото ходихме в Благоевград и останах много неприятно изненадана, че тамошният мол няма асансьор за инвалиди.  Иначе обожавам "Джъмбо", там съм намирала страхотни неща, а миналата година открих и "КиК" и "Пепко". Та, "Джъмбо", "КиК" и "Пепко" ми станаха любими магазини, заедно с "Лидъл". А в първите два гореизброени мола, ходихме  отдавна, когато беше кризата и бях много неприятно изненадана от цените там. "Парадайз" ми хареса, но не и пътя дотам, а сестра ми и децата живеят близо до него, и племенницата ми, като беше ученичка (вече е студентка) обичаше да кисне там с приятелки и много съм треперила за нея.

преди 27 минути, Anneliese написа:

Ами аз преди, като можех да ходя, сме посещавали "Mall of Sofia" и "Сердика", както и Парадайз", но асансьори, и то широки и достъпни за инвалидни колички не съм виждала. Искаме да посетим "Мега мол", че не сме били там. Лятото ходихме в Благоевград и останах много неприятно изненадана, че тамошният мол няма асансьор за инвалиди.  Иначе обожавам "Джъмбо", там съм намирала страхотни неща, а миналата година открих и "КиК" и "Пепко". Та, "Джъмбо", "КиК" и "Пепко" ми станаха любими магазини, заедно с "Лидъл". А в първите два гореизброени мола, ходихме  отдавна, когато беше кризата и бях много неприятно изненадана от цените там. "Парадайз" ми хареса, но не и пътя дотам, а сестра ми и децата живеят близо до него, и племенницата ми, като беше ученичка (вече е студентка) обичаше да кисне там с приятелки и много съм треперила за нея.

Е, нали имат асансьори? Иначе никъде няма специални асансьори за колички тук да не сме Германия я :)

• Автор

В това отношение би трябвало да сме.

преди 2 часа, Anneliese написа:

В това отношение би трябвало да сме.

Ама не сме в нито едно отношение

Световен търговски център МОЛ Илиенци, там всичко е на едно ниво, не ти трабват ни асансьори ни нищо, само преводач от китайски и арабски.

преди 6 часа, bulljo написа:

Световен търговски център МОЛ Илиенци, там всичко е на едно ниво, не ти трабват ни асансьори ни нищо, само преводач от китайски и арабски.

Оо верно бре МОЛ Илиенци. Аз тук си имам МОЛ Битак дет ходи на гости на дедо Стефчо всяка среда :)

По скоро, от римски [emoji28]

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.