Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся Помощ във връзка лаптоп Acer Aspire 5750G!!!

Featured Replies

Браво на всички! :yanim: Точно така не се помага на човек, който се допитва до нас за съвет.

Собственика на форума трябва да ви издигне във модераторския екип, заради отношението и помоща, която показвате! Браво!

После се чудим защо няма хора.

• Отговори 55
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Това включване беше, да разберат незапознатите с новия ти профил, че и ти си отварял някога си лаптоп... Много полезно за автора... Тази идея е моя - изказана в писмен вид много преди твоята по

• plamen_petrov_80
    plamen_petrov_80

Никой няма да се съгласи да пипне този лаптоп ако ти наистина очакваш на 100% да работи след това. Не ми се мисли как се транспортира здрав - разглобен лаптоп. Единствено някой на добра воля

• ... и врътката със "сервиза" е част от сценария...

Публикувани изображения

преди 1 час, AAUUXX написа:

Аз също не мога да повярвам в това ,че сервиз може да се отнесе по такъв начин към клиент.

Абе кой сервиз ще ти върне лаптоп така? Глупости на търкала!

преди 39 минути, Звяра! написа:

Браво на всички! 

Що ти вярваш, че от сервиза са му го върнали така? А? Абе я слезте на земята бе хора! Кой знае кой "майстор" го е отворил, нищо не е направил и не може да го затвори! Хайде бе, да не сме деца!:angry:

Аз мисля, че той сам го е разглобил и сега не може да го събере, но това са мои разсъждения. 

току-що, Звяра! написа:

Аз мисля, че той сам го е разглобил и сега не може да го събере, но това са мои разсъждения. 

Има го и този вариант. Да го даде на Иванушка, той е специалистче ИТ!

Да гледа и да събира ако може де!

https://www.youtube.com/results?search_query=Acer+Aspire+5750G+assembly

преди 40 минути, *S197* написа:

Съвсем нормално е след разглобяване, да ти останат една шепа винчета.

Шепа винчета ми оставят само след разглобяване на лаптоп за бракуване, отделяш използваемите части и винтчетата, а другото отива за рециклиране.

В този форум има невероятни капии от питащите. Но и от отговарящите не са малко.

Към питащия:

Да беше си разказал честно болката, може би всеки трети щеше да ти предложи някаква помощ.

Но е най важното нещо друго. 

Лаптопа си е твой и ако решиш, можеш да си го направиш и за разпалки на печката.

Това не беше ли някаква тема от пролетта на 2023 година?

преди 12 часа, Звяра! написа:

И аз така мисля, то това е ясно от самото начало. Проблема е, че освен загубените винтчета, вероятно има и една купчина счупени пластмасови тикчета. Почти за всеки модел лаптоп в интернет има купчина видеа как се разглобява правилно и какви инструменти са необходими. При разглобяването винтовете се сортират и съхраняват най лесно и бързо в пластмасови капачки от какъвто и да е произход. Когато разглобката е много сложна се правят контролни снимки с телефона, после да няма чудене.

На мен са ми носили лаптоп на който липсваха четири винтчета от капака. Причината за липсващите винтчета беше, че след като са развили всички винтчета са обърнали лаптопа и те са изпаднали на тъмен килим и не са успяли да ги намерят всичките. Дори не са успяли да отворят капака, имаше следи по пластмасата защото със нож са се опитвали да го отворят. 

преди 2 минути, Звяра! написа:

На мен са ми носили лаптоп на който липсваха четири винтчета от капака. Причината за липсващите винтчета беше, че след като са развили всички винтчета са обърнали лаптопа и те са изпаднали на тъмен килим и не са успяли да ги намерят всичките. Дори не са успяли да отворят капака, имаше следи по пластмасата защото със нож са се опитвали да го отворят. 

Да това се случва често. За отварянето на лаптопа където трябва да се подпъхне между пластмасите се използва или специален инструмент наподобяваш мини пластмасова шпакличка или някаква карта тип, дебитна, от сим карта или друга подобна.

преди 1 час, Звяра! написа:

Това включване беше, да разберат незапознатите с новия ти профил, че и ти си отварял някога си лаптоп... Много полезно за автора...

преди 14 часа, Звяра! написа:

Тази идея е моя - изказана в писмен вид много преди твоята поява в темата, и ти можеш само да се присъединиш, а не да казваш, че са твои "разсъждения".

преди 15 часа, Звяра! написа:

Браво на всички! :yanim: Точно така не се помага на човек, който се допитва до нас за съвет.

Собственика на форума трябва да ви издигне във модераторския екип, заради отношението и помоща, която показвате! Браво!

А тоя лигосарказъм за какво беше нужен?! Четки на "собственика на форума" ли или модераторстване в сянка?!

Ти от собствениците ли си, че се слагаш заинтересован има ли хора или няма?! 

Твоето участие в темата с какво точно е по-различно?!

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Това включване беше, да разберат незапознатите с новия ти профил, че и ти си отварял някога си лаптоп... Много полезно за автора...

Тази идея е моя - изказана в писмен вид много преди твоята поява в темата, и ти можеш само да се присъединиш, а не да казваш, че са твои "разсъждения".

А тоя лигосарказъм за какво беше нужен?! Четки на "собственика на форума" ли или модераторстване в сянка?!

Не виждам нещо от написаното от мен да се отнася към теб. 

Целият ти коментар е заядлив, ти затова го написа.

В другите теми коментарите ти са същите заядливи и подигравателни към други потребители. Браво!

преди 27 минути, Звяра! написа:

Не виждам нещо от написаното от мен да се отнася към теб. 

Целият ти коментар е заядлив, ти затова го написа.

В другите теми коментарите ти са същите заядливи и подигравателни към други потребители. Браво!

Звероооо, Зверо!

В другата тема явно си написал че след последните ти изяви във форума ставаш "нов" човек и всичко по назад, остава в миналото.

Да, ама не! Има една поговорка: Звярът, козината си мени, но нрава - не"

Не съм адвокат на Josh, но съм чел постовете на прекалено много хора, както  неговите, така и твоите.

Точно в неговите се забелязва една въздържаност от негова страна, с която е направил добро впечатление на много хора във форума. За разлика - от ТЕБ!

Ти си човек, който ако някой ти противоречи на лозунга "Слава на Украйна" да го нападаш и обиждаш по начин, какъвто само ти умееш. И забележи - пиша ти го в прав текст: Няма по глупав човек от теб, в този форум. Колкото и да не ти се вярва. Отмъстителен към всеки (няма твои, няма мои) който ти е противоречал или има друго мнение по даден въпрос. И преди няколко дни сам написа в друг подфорум, че захвърляш всичко до сега, изтриваш си десетките акаунта, оставяш си само "Звяра" (което и е правилно, щото най ти подхожда) и продължаваш мирно и тихо  - напред. Е! Да, ама не!

Не на последно място трябва да ти напомня, че това е технически раздел в който пишеш и ще дойде време, когато ще станеш недоброжелателен посетител в тези подфоруми. За теб, администрацията е направила други за развлечение, като пример" На какво попаднахте днес" Там коментарите са изключително малко и правилно си се насочил към него.

преди 3 минути, Колев 74 написа:

Звероооо, Зверо!

Ти си човек, който ако някой ти противоречи на лозунга "Слава на Украйна" да го нападаш и обиждаш по начин, какъвто само ти умееш.

Не съм се заяждал с никой, най малкото със този Джош. Пишете каквото искате, но не пишете за мен и всичко ще е наред.

току-що, Звяра! написа:

Не съм се заяждал с никой, най малкото със този Джош. Пишете каквото искате, но не пишете за мен и всичко ще е наред.

Не можеш да пишеш и искаш точно това, след като ти самият си пишеш за когото си искаш. Ти ще се съобразяваш с хората, а не Те - с теб!

Ето какво само преди няколко минути си написал:

"Целият ти коментар е заядлив, ти затова го написа.

В другите теми коментарите ти са същите заядливи и подигравателни към други потребители. Браво!"

• Автор

друго не ми остава освен да гледам туторияли в youtube и да се мъча сам!😞

Звяра си пише в тази тема най-учтиво и любезно, никого не е обидил, засегнал. Той си пише по темата и има право да изразява своето мнение, така както го правят и другите. Нападките към него тук са неоснователни и са подбудени от омраза поради някаква стара вражда.
Държа да отбележа, че всеки коментар извън темата и с лични нападки в повечето форуми е нарушение на правилата и се санкционира.
Тук обаче администрацията си затваря очите за подобни неща, понеже за тях не е важна тематиката а генерирането на трафик.

преди 9 минути, n1its написа:

Звяра си пише в тази тема най-учтиво и любезно, никого не е обидил, засегнал. Той си пише по темата и има право да изразява своето мнение, така както го правят и другите. Нападките към него тук са неоснователни и са подбудени от омраза поради някаква стара вражда.
Държа да отбележа, че всеки коментар извън темата и с лични нападки в повечето форуми е нарушение на правилата и се санкционира.
Тук обаче администрацията си затваря очите за подобни неща, понеже за тях не е важна тематиката а генерирането на трафик.

Ти май само "държиш да отбележиш", но не виждаш цитираното в оранжев цвят от неговия пост.

преди 2 минути, Колев 74 написа:

Ти май само "държиш да отбележиш", но не виждаш цитираното в оранжев цвят от неговия пост.

Ако не е вярно докажи го!
Това е последния ми коментар извън темата.

преди 2 минути, n1its написа:

Ако не е вярно докажи го!
Това е последния ми коментар извън темата.

Аз няма какво да доказвам. Звяра сам се е доказал през последните 2 години.

преди 20 часа, Звяра! написа:

Ето поста който ме провокира, и който касае "всички" писали в темата. Хайде сега да видим какво от това което казах не е вярно:

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

Последния да затвори вратата.

преди 41 минути, gciborg2593 написа:

друго не ми остава освен да гледам туторияли в youtube и да се мъча сам!😞

А ти жертва ли ще го играеш, или ще си кажеш истината, ей така, да ти олекне?!

• Автор

Преди да го занеса във въпросния сервиз го отворих ДА!...

току-що, gciborg2593 написа:

За това пиша тук за съдействие да поправя тази глупост, която сътворих

преди 1 минута, gciborg2593 написа:

Хубаво.

Сега остава да помолиш някой БЕЗ условия, ако прояви желание да ти помогне. Ако бях от София, можеше и аз да отделя време...

• Автор
преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Хубаво.

Сега остава да помолиш някой БЕЗ условия, ако прояви желание да ти помогне. Ако бях от София, можеше и аз да отделя време...

Ако беше настолна конфигурация щях да се справя защото само със настолни съм се сблъсквал до сега, но с лаптопи не.

преди 4 минути, gciborg2593 написа:

Ако беше настолна конфигурация щях да се справя защото само със настолни съм се сблъсквал до сега, но с лаптопи не.

Сглобяваш по обратния ред на разглобяването. Щом си го разглобил, значи имаш нужните инструменти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.