Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Време ли е за нови Парламентарни избори 2024?

Време ли е за нови Парламентарни избори 2024? 15 гласували потребители

1. 1. Време ли е за нови Парламентарни избори 2024?

• Да, ще направят нещата по-добре
      53%
    • Да, но нови избори може и да направят нещата по-зле
      13%
    • Не, нови избори ще направят нещата по-зле
      26%
    • Не мога да преценя
      6%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

?

преди 3 минути, n1its написа:

ПП-ДБ ще клекнат и ще се споразумеят с ГЕРБ. Ако не го направят са "бита карта"! 

Според мен отдавна си имат споразумение. Просто чат-пат трябва да има патаклама за по новините. Днешните бяха много интересни.

Да излязат пак под 40%, а другите 60% да мрънкат зад мониторите, че всички са маскари и техния "принц на бял кон" не се е появил... 

Мрън, мрън...

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Да излязат пак под 40%, а другите 60% да мрънкат зад мониторите, че всички са маскари и техния "принц на бял кон" не се е появил... 

Мрън, мрън...

Костадинов ли е твоят принц на бял кон?

току-що, Гражданин написа:

Костадинов ли е твоят принц на бял кон?

Не, Путин! С неговия портрет си лягам и ставам!

Дай да видим твоята гугутка коя е де. Толкова ли те е срам да я обявиш?!

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Не, Путин! С неговия портрет си лягам и ставам!

Дай да видим твоята гугутка коя е де. Толкова ли те е срам да я обявиш?!

Е, щом си лягаш с портрета на Путин, какво смяташ за Костадинов? Излъга ли те за нещо и кое?

Обичат се младите - Делян Пеевски: Христо Иванов пи мазно турско кафе и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията

преди 3 часа, n1its написа:

ПП-ДБ ще клекнат и ще се споразумеят с ГЕРБ. Ако не го направят са "бита карта"! 

Съгласен, обаче нали Ристо дори участва в протестите срещу Бойко и го плю душманската и хората затова гласуваха за него, ся ко стана че се отметна?

Тъпото е, че и ПП направиха същото(С уговорката че е са участвали в протести) а поне според т.нар. социологически проучвания имат доста стабилен процент което ако е вярно говори за доста ниско интелигентни избиратели.

В този смисъл не виждам никакъв смисъл от нови избори, защото пак ще има ала-бала и пак същите боклуци ще се намърдат в НС, ще направят цирк и т.н.

Контра въпрос: Едни избори не е ли по-добра ротация? 

Видно е, че "некоалиция" - не става! 

Някакви надежди за България: Възможно е България да възкръсне някъде през 2030 година. 

Какво толкова .... това са само шест години. 

Колкото повече политически партии влезнат в Парламента ни, то по-добре. 

Въпроса се свежда до: Да има нови БЗНС и БРП (липсващите представители на работниците и земеделците), защото без представители на трудещите се няма как да се подобри икономиката на България, и ако все синдикалистите ще манипулират "ниските" страсти, то по-добре България да се даде на Мафията която да усъвършенства хазартния бизнес в България, и те ти Монте Карло на Балканския полуостров. :)   

преди 18 часа, Гражданин написа:

какво смяташ за Костадинов? Излъга ли те за нещо и кое?

Липсва ти май комсомола и викторинките. Какво те топли тебе дали някой е излъган или не? Излъгани са всички които са гласували за партиите, които са съставяли правителства и са рушили държавата от Тошово време насам. Когато Възраждане започне да взима решенията и вземе кормилото в свои ръце, тогава ще стане ясно кой кум, кой сват, кой на булката брат. До момента не са обръщали палачинката и не са влизали в абсурдни коалиции или "сглобки".

За пореден път само питаш, но не отговаряш ти за кои си, та да може задружно да ти се посмеем. 

преди 18 часа, ined написа:

Обичат се младите - Делян Пеевски: Христо Иванов пи мазно турско кафе и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията

... и "Пеевски призова Иванов да дойде и да го погледне в очите. "Христо като го гледам, според мен, е от най-древната професия - една сладка куртизанка, която лъже, после си признава, после излиза, обиден, сърдит"...

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Липсва ти май комсомола и викторинките. Какво те топли тебе дали някой е излъган или не? Излъгани са всички които са гласували за партиите, които са съставяли правителства и са рушили държавата от Тошово време насам. Когато Възраждане започне да взима решенията и вземе кормилото в свои ръце, тогава ще стане ясно кой кум, кой сват, кой на булката брат. До момента не са обръщали палачинката и не са влизали в абсурдни коалиции или "сглобки".

За пореден път само питаш, но не отговаряш ти за кои си, та да може задружно да ти се посмеем. 

Не съм длъжен да отговарям аз, а вие партийните активисти и пропагандисти тук във форума. Защото вашите партии се излагат тотално. Още ли вярваш на твоя принц на бял кон? Не ми отговори.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Не съм длъжен да отговарям аз

И защо тогава питаш?! 

Гражданино, това, че не си ориентиран и си в повече такъв го знаем, но реално ко??? :)  

преди 2 минути, dioib написа:

И защо тогава питаш?! 

Гражданино, това, че не си ориентиран и си в повече такъв го знаем, но реално ко??? :)  

Ориентиран съм много добре, но чичото който можеше да оправи нещата е от доста време вече не между живите.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ориентиран съм много добре, но чичото който можеше да оправи нещата е от доста време вече не между живите.

Со ГЗ към ту??? Сподели ... за мнозина ще е интересно. :) 

XSKnLh.gif

преди 11 минути, dioib написа:

Со ГЗ към ту??? Сподели ... за мнозина ще е интересно. :) 

XSKnLh.gif

Не ти разбирам отговора.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Не ти разбирам отговора.

А ти питаш ли ме?! :) 

IMAGE_5297394_1226_0.jpg

преди 7 минути, dioib написа:

А ти питаш ли ме?! :) 

IMAGE_5297394_1226_0.jpg

Нямам какво да те питам, много си неадекватен, за да очаква човек отговори от теб.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Нямам какво да те питам, много си неадекватен, за да очаква човек отговори от теб.

На неадекватен въпрос какво очакваш??? :) 

преди 1 час, bioid написа:

Да. Време е за нови избори. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

И аз искам червената гад да изпаднат и Копейките да се молят да влязат 

Искай си:

Що се отнася до Възраждане, очаквам да са втора сила на едни бъдещи предсрочни избори. В темата им съм писал и прогноза. Около 430 000 гласа и около 17%. В най-лошия случай ще запазят сегашното ниво.

преди 14 минути, bioid написа:

Що се отнася до Възраждане, очаквам да са втора сила на едни бъдещи предсрочни избори. В темата им съм писал и прогноза. Около 430 000 гласа и около 17%. В най-лошия случай ще запазят сегашното ниво.

Не мисля така. Ще се появят нови "проекти", които ще раздробят опозиционните гласове и ще оберат част от протестният вот, който към днешна дата би отишъл при Възраждане. Очаквам Радев да подкрепи такива хора (примерно "3-ти март"), сега слушам че и Николай Марков си е намерил як финансов гръб и се гласи да влиза в политиката...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.