Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за блокиране на потребител.

Featured Replies

Аз съм За. Има си определени идивиди, които нарочно си спамят и осират всяка тема. Начини има за въвеждането на такава опция, обаче липсва желание от страна на собственика. Предполагам трафика е по-важен от колкото сайта да бъде чист и подреден с информация за да може всеки, има нужда от някакви съвети или насоки да не се налага часове наред да чете лиготиите на някакви безработни и изтрещяли хора. 

• 2 седмици по-късно...
на 27.02.2024 г. в 1:08, Blood Rose написа:

Здравейте, предлагам да въведете опция, с която при блокиране на даден потребител във форума, да се ограничи неговото право в това да коментира в теми създадени от инициатора на блокирането. Или простичко казано, ако аз блокирам някой, то той да не може да отговаря в мои теми! Причината за това, е че в последната една година забелязах, че ако задам въпрос, в която и да е тема, в който и да е раздел, едни и същи потребители се появяват и поставят изключително некомпетентно, дразнещо и неадекватно мнение, което от своя страна инициятира "скандал" между потребителите коментиращи в темата и става ужасен спам. Дори и в тази тема съм сигурен, че същите тези потребители ще се появят и ще направят абсолютно същото нещо. Забелязах, че при подаване на сигнал за спам има реакция от страна на администраторите, но докато те се намесят в темата вече е разрастнал спор/спам.

Смятам, че по този начин не се нарушава личното пространство, а и ако някой потребител реши да блокира друг потребител, то независимо от причината, между тях консенсос не може да се постигне.

И offtopic искам да вмъкна нещо! Изключително мило, че се опитвате да помагате в много теми и да взимате участие в тях! Но при зададен въпрос, отговор "напиши го в Google" или просто да линкнете Google.com e абсолютно ненужно, тъй като съм сигурен, че автора на темата го е направил доста преди да си загуби времето в това да създава тема, в който и да е форум. Отделно, след като не се чувствате и минимално компетентни в конкретния казус просто пропуснете темата на вместо това да посочвате Google или да правите догатки и заключения без опит и знания.

Твоето предложение нарушава ,, свободата на словото " . Тук е форум , а не лобистка организация .

на 24.03.2024 г. в 11:52, Коркодила написа:

Аз съм За. Има си определени идивиди, които нарочно си спамят и осират всяка тема. Начини има за въвеждането на такава опция, обаче липсва желание от страна на собственика. Предполагам трафика е по-важен от колкото сайта да бъде чист и подреден с информация за да може всеки, има нужда от някакви съвети или насоки да не се налага часове наред да чете лиготиите на някакви безработни и изтрещяли хора. 

И кого визираш ,че спамят и осират всяка тема 

? На мен лично никой не ми пречи, дори спамерите са с награди и редки значки . Примерно като видя някой да играе на асоциации , и е над 9 годишен , веднага усещам че , сложните изречения за тях представляват комбинация от две думи - Макс . 

Нема спамери , , то разбирам ,че някои са им купили мама и тате по едно устройство с интернет и живеят като бебета изпълнени с омраза към по напредналите индивиди . То не са спамери , а хора на чужада издръжка , и считат за правилно да получат , без да вложат. Ама какво да се прави , родители които възпитават децата си , с абсолютно глезене , бол - на тема за всички мързеливци , които завиждат на съседа си че е с чисти прозорци , а виждаш ли , съседа все не идва да му изчисти прозорците , ей така по съседски , за едно добър ден.

Е , все пак спамерите ги посочвам да децата още от сега , ей така да си знаят какво е млад пенсионер на да речем веднага след дипломирането си с думите , заплатата малка , не ми е по специалноста , няма да слушам мениджъра и шефа - те са тъпаци ... Но не ми пречат спамерите , дори ми се повръща от тях .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.