Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да привлека хора да работят в нашата фирма

Featured Replies

Добър вечер на всички другият месец ми предстой първа работна среща за привличане на нови хора в нашата фирма .Естествено ще бъда с колежка от офиса , която е минала по този път и искам да видя тя как го прави и да помогна с каквото мога .Днеска и предложих и се съгласи .Та дайте идеи как да постъпя :)

Не разбрах ... искаш да вербуваш хора да работят за теб, или ще сваляш колежката и питаш нас какво да правиш с нея?

преди 4 минути, цър-вул написа:

:offtopic_s:

Честито! Кога ще е сватбата?

:offtopic_s:

Хич не и дреме за фирмата...особено след като "е минала по този път"......и с това "как го прави.." много да  внимава.....че..разликата ...е 2 пръста....от резила....

Няма "мое", няма "твое", всичко е Берое. Само не трябва да се забравя, че в такива срещи добрата хигиена е задължителна. Няколко съвета от професионалист в сферата:

Най-лесно става привличането със безплатен секс.
За целта се наема труженичка професионалистка която си разбира от работата и ги почва един по един у кревата, докато подпишат трудовия договор на минимална работна заплата.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Най-лесно става привличането със безплатен секс.
За целта се наема труженичка професионалистка която си разбира от работата и ги почва един по един у кревата, докато подпишат трудовия договор на минимална работна заплата.

Теб така ли те привлякоха?!

За бардак ли става дума? 

+ 18!!!

Spoiler

Двама приятели се срещат. Единия: Как си?

- Добре, спретвам малък бизнес.

- Чудесно! Какъв? 

- Бардак. 

- Цени?

- А нално 10, о рално 5.

- А нормално?

- Е малък е, още не мога да назнача служителки. Сам съм.

преди 8 минути, dioib написа:

За бардак ли става дума? 

+ 18!!!

Затвори скритото съдържание

Двама приятели се срещат. Единия: Как си?

- Добре, спретвам малък бизнес.

- Чудесно! Какъв? 

- Бардак. 

- Цени?

- А нално 10, о рално 5.

- А нормално?

- Е малък е, още не мога да назнача служителки. Сам съм.

Няма любов, има само привличане!- Казват, е нищо не може да избяга от гравитационното привличане на черна дупка.
- Нищо, освен Бойко Борисов. Той яде черни дупки за закуска... казва, че имат вкус на пилешко.

преди 15 минути, Нушо написа:

... че имат вкус на пилешко.

Чувал съм, че имат вкус на риба, но откакто "откриха" кеша в чекмеджето му може и да е преминал на пернати. :) 

...

Иначе, най-вероятно става въпрос за фирма занимаваща се със застраховки, т.е. привличане на "свободни електрони", които да зарибяват масите да се застраховат в някакво дружество. 

= Ако не става въпрос за бардак, то явно става въпрос за "пирамида'. ;) 

Едва ли някой ще отваря "Ресторант на края на вселената". :) 

преди 14 часа, adersa написа:

Та дайте идеи как да постъпя

Ако това е командировка в друго селище, като начало предложи да спите в стая за двама.
Две единични, ше каеш, излиза по-скъпо и финансово ще натоварим фирмата фирмата излишно.

Фирмата, в която работи питащият е застрахователна и той самият работи в нея.

Офисът, който се ползва от фирмата е лично негов. По назад в други теми е отговорил на тези въпроси.

Независимо че темата му е във "Всичко останало" той пита сериозно за неща, които го интересуват, а не за бърдаци.

Към диода: Ти сигурно си се хванал да строиш вила за пияндета, та да ви е по лесен зборният пункт.  Предложение към теб:

Построй я на 2-3 етажа и с по вече стаи за преспиване на антуража и...шапка на тояга.

Най отгоре наместо таван, направи минаре, за да имаш винаги достъп и до...Господ!

Гледам те в темата "Дяволската музика" си нашляпал едни изпълнения, без да си се замислил какво е вложил автора и с думата "Дяволска"

На теб не ти липсват първите 7 години, а на няколко места по толкова!

на 27.02.2024 г. в 19:13, adersa написа:

Добър вечер на всички другият месец ми предстой първа работна среща...

Пише се "предстоИ".

С "и" накрая.

на 28.02.2024 г. в 10:15, Колев 74 написа:

Към диода

Извън сарказма ти (Не ме разпъвай, по-добре с камъни ме убий :) )

Навремето съдействах на една позната да се "прикачи" към подобна фирма. -> "Шефът" познат на мой познат я погледна девойката и каза: Момиче, за да се реализираш в този бранш (застрахователния), то трябва да имаш "готови" клиенти. 

И мислиш, че като е новоизлюпен застраховател някой ще му сподели как се събират списъци ли? :) 

Ако е сериозен, то да помисли към кои приятели да се обърне и какъв процент ще им даде. = Не му е нужен персонал! Явно му е малък бизнеса. 

Друг е въпроса как се развива някакъв Франчайзинг. Само с един апорт под формата на апартамент - Не става! :) 

""И мислиш, че като е новоизлюпен застраховател някой ще му сподели как се събират списъци ли? ""

Не мисля бе човече. Аз нищо не мисля, но ти упорито продължаваш да пишеш глупости из форума, без значение в кой раздел си! Дали си компетентен, е съвсем друг въпрос, но се вижда.

Знаеш ли го дали е новоизлюпен, защото  има поне минимум 5 години във фирмата. (пиша го по спомен от по назад, в друга тема) Бизнесът му, дали е малък или голям, той ще ти каже, а не  - ТИ!

Ти, какво си съдействал навремето по женския пазар, никой не го интересува.

Задал си е въпроса - ако можеш, му отговори това, което го интересува. А не да разлепяш джуки във всяка тема като професор. 

Вземи си бутилката с ракията, вземи си и кандилото и се изявявай там, където ти е мястото!

преди 4 минути, Колев 74 написа:

Задал си е въпроса - ако можеш, му отговори това, което го интересува. А не да разлепяш джуки във всяка тема като професор. 

Е, да му споделя как се става лидер ли? = Със собствен труд! 

Много младежи си мислят, че след пет години стаж и са готови за директори. Не, не става така!!! 

Основното е да умее да работи рамо, до рамо с подчинените си. Не става някои вместо него да набавя клиенти!!! 

преди 1 минута, dioib написа:

Е, да му споделя как се става лидер ли? = Със собствен труд! 

Много младежи си мислят, че след пет години стаж и са готови за директори. Не, не става така!!! 

Основното е да умее да работи рамо, до рамо с подчинените си. Не става някои вместо него да набавя клиенти!!! 

Ти, след 20 години в авиацията , явно си очаквал да те направят ГЕНЕРАЛ, но незнайно защо - ген. Михо Михов те е прескочил

Коректност, добро заплащане и отношение. Много от работодателите са забравили къде се намират за това реват, че няма кадри. А ми хората поумняха за сравнение от преди 30 години, когато знаеха само да бачкат с наведена глава за колкото им дадат. Трябва обаче да умееш и да отсяваш плявата, и то още на интервютата. Мотивацията е много по-важна от опита. Не мотивирани хора, не ти трябват. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.