Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да кача на GSM-а си мп3 плеър и откъде да го намеря?

Featured Replies

Ако можете да ми помогнете,моля ви sad.gif

edit заглавие(dragozow)

Здравей,като за начало можеш да прочетеш правилата на форума(пратил съм ти ги).Можеш също да започнеш с конкретен въпрос в който даваш възможно най-много информация(марка телефон,модел...)Всеки неправилно зададен въпрос води до излишен контра въпрос.Ние не сме гадатели така че ще трябва да споделиш тия неща с нас.Правилния раздел също е важен затова ще преместя темата там където ще получиш повече информация.

• Автор
Здравей,като за начало можеш да прочетеш правилата на форума(пратил съм ти ги).Можеш също да започнеш с конкретен въпрос в който даваш възможно най-много информация(марка телефон,модел...)Всеки неправилно зададен въпрос води до излишен контра въпрос.Ние не сме гадатели така че ще трябва да споделиш тия неща с нас.Правилния раздел също е важен затова ще преместя темата там където ще получиш повече информация.

Извинявам се за това,просто съм нов.. ;)

Я кажете това дали наистина е възможно аз знам че по принцип нестава ,но ако някои знае нека да помогне на cvench0 и на мен cool.gif .

Ако можете да ми помогнете,моля ви sad.gif

edit заглавие(dragozow)

Я кажете това дали наистина е възможно аз знам че по принцип нестава ,но ако някои знае нека да помогне на cvench0 и на мен cool.gif .

Ами не мислите ли че трябва да си гажете моделите на телефоните, за да ви кажем дали може или не! По принцип на всеки телефон с операционна система (най-често симбиян) може да се качи МР3 плейър! Други телефони като SE W800, W550 са си направо МР3-плейъри и само се качват МР3-ки и те си ги свирят. На други телефони не може да се качва плейър за МР3-ки, тъй като не се поддържат. Ако вашия телефон поддържа МР3-ки като звук, то можете само да ги слагате като тон на звънене, но не и да ги слушате! Успех!

Добре нека се уточня Alcatel ot735.

Значи тои няма операционна система което означава че немога да му кача такова нещо.

Беше глупав въпрос от мен(знаех си отговора) но знам че в този форум има много разбирачи и си помислих че може би някои може да даде някав акъл

Това значи ли че и аз немога да си сложа друг mp3 player на моят се к700 и? Искаше ми се да го сменя с някакав друг...:whist:

Значи, че ако един телефон поддържа java и mp3 едновременно няма начин да не може да се качи такова приложение. Обикновено java плеърите са с ограничена функционалност обаче и разликата няма да е много голяма отколкото ако си пускаш направо mp3-ките.

:) Казваш, че има някакав шанс..ако някой има такав гсм(се к700 и) и сее опитвал да направи такова нешто ще се радвам да го сподели...:P

Нъждая се от помощ! sad.gif

Значи имам Моторола Т720 и в настройките пише "MP3 Готов" но незнам дали наистина потдържа МР3 или трябва да слагам МР3 плеър? Можте ли да ми помогнете?! Моля ви... :ph34r:

• 1 година по-късно...

KD Player 240x320

KD Player 176x220

Това е Java плейър, на моя алкател C825 тръгва (макар 4е си има по хубав)

Дано помогне :)

П.П:Кажете дали е станало.

Редактирано от fester (преглед на промените)

Добре нека се уточня Alcatel ot735.

Значи тои няма операционна система което означава че немога да му кача такова нещо.

Беше глупав въпрос от мен(знаех си отговора) но знам че в този форум има много разбирачи и си помислих че може би някои може да даде някав акъл

При положение , че телефона има под 2мб памет , и няма слот за карта , какво ще плейваш ?

Не губете времето на хората с глупави въпроси.

При положение , че телефона има под 2мб памет , и няма слот за карта , какво ще плейваш ?

Не губете времето на хората с глупави въпроси.

аххаха на на питане да се намират cool.gif

• 1 месец по-късно...

А да знаете къде мога да намеря LiricShow, понеже дори и с гугъл нищо не намирам, а прочетох че бил добър.

SE K750i@W800i/Memory Stick PRO Duo 4 GB/Toshara Mega Acoustic v1.7 (high quality)/ W810 petkox ray Disp driver

А да знаете къде мога да намеря LiricShow, понеже дори и с гугъл нищо не намирам, а прочетох че бил добър.

SE K750i@W800i/Memory Stick PRO Duo 4 GB/Toshara Mega Acoustic v1.7 (high quality)/ W810 petkox ray Disp driver

Просто не търсиш достатъчно добре!За какъв модел става дума-java приложение или за смарт телефон!Като Java , ако е за К750 не очаквай някакви чудеса!По руските сайтове е пълно с програми и приложения!Виж има тема за сайтове за софтуер за GSM-и и там може да намериш всичко!

Много добре си търся аз, но се оказа , че бил замаскиран като winamp, чак като го инсталирах си написа, че е Liricshow. При мен обаче се бави много и не става, а иначе добре изглежда и има много екстри. Отделно в датата намерих много winamp mobile.jar, но при тях така и не успях да заредя песен. Ако някой знае как става номера нека да каже. А тел. съм го описал най-подробно какъв е и ти въпреки това ме питаш за какъв тел. ми трябва плейър :)cool.gifbiggrin.gif

Много добре си търся аз, но се оказа , че бил замаскиран като winamp, чак като го инсталирах си написа, че е Liricshow. При мен обаче се бави много и не става, а иначе добре изглежда и има много екстри. Отделно в датата намерих много winamp mobile.jar, но при тях така и не успях да заредя песен. Ако някой знае как става номера нека да каже. А тел. съм го описал най-подробно какъв е и ти въпреки това ме питаш за какъв тел. ми трябва плейър :huh:cool.gifbiggrin.gif

Е аз съм ти написал да не очакваш чудеса за К750! :rolleyes: Иначе добри плеъри за телефоните с операционна система! Отзивите за плеъра,който търсиш са,че забива при телефоните от поколението на К750!За търсенето не съм много съгласен,защото в руските мобилни сайтове е пълно с версии на плеъра и отзиви за него!За да работи принципно му трябва сертификата Halmer !

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

Как няма да ти забива като функционално единстеният плеар е KD Player които е съвместим с K750!!!

Е аз съм ти написал да не очакваш чудеса за К750! :whist: Иначе добри плеъри за телефоните с операционна система! Отзивите за плеъра,който търсиш са,че забива при телефоните от поколението на К750!За търсенето не съм много съгласен,защото в руските мобилни сайтове е пълно с версии на плеъра и отзиви за него!За да работи принципно му трябва сертификата Halmer !

Прав си! По- добрите плеари са за телефони с операционна система! laugh.gif

• 1 месец по-късно...

Изобщо не харесвам плеяра на моя телефон (Sony Ericsson K300i) , който подържа Java и MP3.Въпреки ,че има малка памет ,едва 12MB пак остава местенце за някоя MP3-ка.Между междочасията в училище е друго да разнообразиш времето с малко MP3-ки и един по-красив плеяр.Търсих тук-там ,но не намерих плеяр с размер 128x128.Много ще съм благодарен на този, който ми помогне. cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.