Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да ги убедя?

Featured Replies

преди 2 минути, GabriLita написа:

Не съм надута, просто ти казвам, като някой не те търси, защо ти да го търсиш винаги?

Това е дефиницията на това да си надута "няма да ги търся аз, я, знам си цената!". Изборът си е твой да си усложняваш живота, няма как да ти повярвам, че в цяло едно училище никой не те харесва и причната била в тях, а не в теб.

• Отговори 73
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То и в политиката много не ходи, щото и там се усира.

• Защо се занимаваш с неща които не разбираш?  

• Преди около месец се разминах с една майка, която водеше малко момиченце за ръката. Момиченцето плачеше. А майка му му каза "Не може да имаш всичко, което поискаш." Разбира се, детето не я разбра и пр

преди 2 минути, Гражданин написа:

Това е дефиницията на това да си надута "няма да ги търся аз, я, знам си цената!". Изборът си е твой да си усложняваш живота, няма как да ти повярвам, че в цяло едно училище никой не те харесва и причната била в тях, а не в теб.

Защо се занимаваш с неща които не разбираш?

преди 2 минути, Bubbles написа:

Защо се занимаваш с неща които не разбираш?

Мисля че съм достатъчно компетентен и разбирам добре обществото и динамиката на социалните отношения. Няма нужда да се заяждаш навсякъде с мен, защото те разкрих, че си копейка.

Мисля че съм достатъчно компетентен и разбирам добре обществото и динамиката на социалните отношения. Няма нужда да се заяждаш навсякъде с мен, защото те разкрих, че си копейка.

Нищо не разбираш, така че тихо, стой си в политиката.

преди 3 минути, Bubbles написа:

То и в политиката много не ходи, щото и там се усира.

преди 7 минути, Bubbles написа:

преди 3 минути, rado_svet написа:

То и в политиката много не ходи, щото и там се усира.

Егати простите копейки човече, пренесоха политиката тук, смятай колко много им преча щом чак атакуват с подкрепление в друг раздел и то в тийнеджърска тема нямаща нищо общо с политика. :giggle1: 

• Автор
преди 12 минути, Гражданин написа:

Егати простите копейки човече, пренесоха политиката тук, смятай колко много им преча щом чак атакуват с подкрепление в друг раздел и то в тийнеджърска тема нямаща нищо общо с политика. :giggle1: 

Един път да се държат с теб така, както ти се държиш с хората (и мен в това число) и ти да не спреш човек...не знам. И в друга тема ти казах, че с теб като си пиша, все едно говоря на стената, без да ми се обиждаш! Обяснявам ти как е ситуацията при мен и ти много извърташ нещата...аз не съм казала че никой не ме харесва, просто не мога да се впиша, защото не е моята среда...кратко, точно и ясно!

преди 11 минути, GabriLita написа:

Един път да се държат с теб така, както ти се държиш с хората (и мен в това число) и ти да не спреш човек...не знам. И в друга тема ти казах, че с теб като си пиша, все едно говоря на стената, без да ми се обиждаш! Обяснявам ти как е ситуацията при мен и ти много извърташ нещата...аз не съм казала че никой не ме харесва, просто не мога да се впиша, защото не е моята среда...кратко, точно и ясно!

Еми като не е твоята среда, госпожице, взимаш си чантичката, ставаш в средата на часа и се фръцваш и бегом към другото училище при приятелката да се записваш и там да те приемат с отворени обятия в твоята среда.

пп. По-груб съм вече, защото явно си на страната на тия тъпаци по-горе. С това и моето търпение се изчерпа да ти помагам. Приятен ден!

преди 12 минути, GabriLita написа:

Не се занимавай, нема смисъл, този е безнадежден случай. :)

• Автор
преди 9 минути, Гражданин написа:

Еми като не е твоята среда, госпожице, взимаш си чантичката, ставаш в средата на часа и се фръцваш и бегом към другото училище при приятелката да се записваш и там да те приемат с отворени обятия в твоята среда.

пп. По-груб съм вече, защото явно си на страната на тия тъпаци по-горе. С това и моето търпение се изчерпа да ти помагам. Приятен ден!

Аз не искам да се карам с теб, ти го правиш явно. Не знам защо се ядосваш

преди 11 минути, Bubbles написа:

Не се занимавай, нема смисъл, този е безнадежден случай. :)

Такива като това нещо ми се струва, че мозъкът им е изсъхнал с останали живи няколко електрически кръга, в които се въртят постоянно и завинаги.

преди 2 минути, GabriLita написа:

Аз не искам да се карам с теб, ти го правиш явно. Не знам защо се ядосваш

Защото не давам малоумни съвети като потребителите по-горе, но тях някак си ги уважаваш повече, а на мен ми обясняваш че съм се държал нещо зле с другите и теб. Малко ми е по-остър езикът, но това е за да предам съобщението с малко или повече вълнение, за да стигне до получателя и наистина не е нищо лично. Това ми е стилът на писане тук просто.

току-що, rado_svet написа:

Такива като това нещо ми се струва, че мозъкът им е изсъхнал с останали няколко електрически кръга, в които се въртят постоянно и завинаги.

Ето, виждаш ги как идват да се подкрепят, защото са толкова слаби и в реалния живот. Мекотели. Не могат сами да защитят гледните си точки. Тоя по-горе даже не ти е дал съвет, но се притича на другарчето си с френски секс паспорт, което се е взело нещо за голям нравоучител.

• Автор
преди 4 минути, Гражданин написа:

Защото не давам малоумни съвети като потребителите по-горе, но тях някак си ги уважаваш повече, а на мен ми обясняваш че съм се държал нещо зле с другите и теб. Малко ми е по-остър езикът, но това е за да предам съобщението с малко или повече вълнение, за да стигне до получателя и наистина не е нищо лично. Това ми е стилът на писане тук просто.

Гледай ся, оценявам, че ми отговаряш на всяка тема, ала то реално ти какво ми даде като съвет? Че грешката е само в мен? Аз до този извод стигнах от коментарите ти...

Объркана съм и не знам къде ми е грешката. Сигурно имам такава, но не мога да ти обясня аз как се държа в училище. Доста свита, да, като тръгне някой към мен веднага го заговарям ама те малко ме търсят. С едните хора с които съм скарана (прекратени отношения), те се държат ужасно с мен. Някакви коментари, за всичко което направя. Буквално дори и да ходя пак ще кажат нещо, така че да ги чуя. Ако кажа нещо тъпо в час, ми казват че съм тъпа. Не говоря много вече. Това са ми проблемите и затова не искам да съм там. Ако едната ми близка от класа се махне (тя иска също), ще правя напук най-лошото на нашите само и само да се махна, иначе нз какво ще правя без нея. Но да ме изключат (нарочно по моя вина) не е опция, ще ме пратят не по мое желание в гадно даскало, такъв е закона.

преди 3 минути, GabriLita написа:

Гледай ся, оценявам, че ми отговаряш на всяка тема, ала то реално ти какво ми даде като съвет? Че грешката е само в мен? Аз до този извод стигнах от коментарите ти...

Объркана съм и не знам къде ми е грешката. Сигурно имам такава, но не мога да ти обясня аз как се държа в училище. Доста свита, да, като тръгне някой към мен веднага го заговарям ама те малко ме търсят. С едните хора с които съм скарана (прекратени отношения), те се държат ужасно с мен. Някакви коментари, за всичко което направя. Буквално дори и да ходя пак ще кажат нещо, така че да ги чуя. Ако кажа нещо тъпо в час, ми казват че съм тъпа. Не говоря много вече. Това са ми проблемите и затова не искам да съм там. Ако едната ми близка от класа се махне (тя иска също), ще правя напук най-лошото на нашите само и само да се махна, иначе нз какво ще правя без нея. Но да ме изключат (нарочно по моя вина) не е опция, ще ме пратят не по мое желание в гадно даскало, такъв е закона.

Никога не прави напук, така само ще си навредиш.
Ако искаш уважение бъди себе си и да не ти пука кой какво мисли или казва за теб.
Хората са глупаво племе, видят някой себеподобен да демонстрира слабост го нападат, обаче когато някой различен от тях им покаже че не го инересува тяхното мнение и ги третира с безразличие резултата е поразителен.
Казах ти по-горе, постави си цел какво искаш да бъдеш, гони я и не се оглеждай какво правят тоя и оня, важна си ти.
А приятелството продължава дори и да не сте в един клас че дори и в един град. :)

Интересни родители имаш ти,ако не се лъжа ти беше с темата за “спортуването” на пилон.Ти си в училище да учиш не да се забавляваш,какво значение има,че приятелката ти щяла да се маха?!Да не може да те търпи цял клас,нещо премълчаваш.

• Автор
преди 13 минути, Тетя написа:

Интересни родители имаш ти,ако не се лъжа ти беше с темата за “спортуването” на пилон.Ти си в училище да учиш не да се забавляваш,какво значение има,че приятелката ти щяла да се маха?!Да не може да те търпи цял клас,нещо премълчаваш.

Не е целия клас, просто не ги чувствам близки, и те мене не ме, най-много тъпи, повърхностни разговори. Тва ако някой ме заговори или аз тях, както в повечето случаи. Имам си най-близка от там ама тя сигурно ще се маха, и тя не се чувства окей. Иначе тези двамата, с които най-много не се разбирам, не мога да ги понасям, а седят чин зад мен. Ще се гръмна...

А тва за родителите не знам дали беше обида...няма да коментирам ако е. Нашите са добри хора, квото искаш говори.

преди 1 час, GabriLita написа:

Не е целия клас, просто не ги чувствам близки, и те мене не ме, най-много тъпи, повърхностни разговори. Тва ако някой ме заговори или аз тях, както в повечето случаи. Имам си най-близка от там ама тя сигурно ще се маха, и тя не се чувства окей. Иначе тези двамата, с които най-много не се разбирам, не мога да ги понасям, а седят чин зад мен. Ще се гръмна...

А тва за родителите не знам дали беше обида...няма да коментирам ако е. Нашите са добри хора, квото искаш говори.

Не съм казала,че са лоши.Странни,по-скоро.Не желаят да те преместят след като знаят,че не се чувстваш добре в това училище а ти позволяват да се чекнеш на пилон… 

Както казах,не е нужно да чувстваш класа близки,там си да учиш.Да,търсят се сертитьорки и танцьорки винаги но все пак,ние родителите желаем повече за децата си.Мисля си и това,че е възможно постовете ти са “пързалки”.

преди 1 час, Bubbles написа:

Никога не прави напук, така само ще си навредиш.
Ако искаш уважение бъди себе си и да не ти пука кой какво мисли или казва за теб.
Хората са глупаво племе, видят някой себеподобен да демонстрира слабост го нападат, обаче когато някой различен от тях им покаже че не го инересува тяхното мнение и ги третира с безразличие резултата е поразителен.
Казах ти по-горе, постави си цел какво искаш да бъдеш, гони я и не се оглеждай какво правят тоя и оня, важна си ти.
А приятелството продължава дори и да не сте в един клас че дори и в един град. :)

Нищо не разбираш от ситуацията на авторката. Обама тъкмо е станал президент, когато ти си бил абитуриент. Нямаш никаква връзка с реалността да говориш на 15 годишна как важна била тя, че и по-важна от родителите си. Очевидно я дърпате в посока да си развали ученето със смяна на училище, учители и т.н.. Ти дето се правиш на учител, най-добре би следвало да знаеш, че едно дете преди да иска да напусне училище, с него трябва да работят педагози и да се поинтересуват как това дете да го задържат, за да не направи някоя глупост. В случая авторката никой не я тормози, а си е наумила по тийнейджърски, че по-добре разбира от всички какво ѝ се случва. Заради някаква тъпа "приятелка" дето я ѝ е приятелка до след две години, я не, ще напусне гимназията си, за да ходи да се меша тепърва в друго училище, с други колективи, да не говорим за приравнителни изпити, които трябва да кара и т.н.. и сумати разправии да отиде да се насади от трън та на глог.

Не е целия клас, просто не ги чувствам близки, и те мене не ме, най-много тъпи, повърхностни разговори. Тва ако някой ме заговори или аз тях, както в повечето случаи. Имам си най-близка от там ама тя сигурно ще се маха, и тя не се чувства окей.

Ейй, как всички в това училище станаха толкова самостоятелни и големи, че да си взимат партакешите самосиндикално, на 15 и да бягат от училище. Или се влияеш много по чужди бунтарски акъли, или лъжеш че си ученичка, за да изжиявяваш наново някакви тийнеджърски трепети.

Иначе тези двамата, с които най-много не се разбирам, не мога да ги понасям, а седят чин зад мен. Ще се гръмна...

То ако заради това трябваше да се гръмнеш, имай предвид какво ще бъде за напред в живота ти, когато ще имаш и такива колеги в работните кубове до теб и ще трябва да ги търпиш. Ако едно училище не може да изтраеш, или нямаш езика даже да помолиш класната да те премести, не знам за каква самостоятелност става въпрос, та чак и сама да си сменяш училището и взимаш решения вместо родителите си.

Не знам кой какво е говорил за родителите ти, но ако те ако са добри хора, дано не те пуснат да правиш глупости.

преди 2 часа, GabriLita написа:

А това вече са някакви съчинения, които ме навеждат на мисълта, че не си ученичка, а просто с тези теми искаш да изпитваш някакви ученически трепети. Не добре измислени, да правиш на пук чак нещо, за да те изключат и да нараниш родителите си е нещо, което не се връзва с добро момиче каквото демонстрираш като краснопис и реч тук. Нещо объркваш всичко. Аз затова ти пиша в темите до някаква степен, тествам те в истината.

• Автор

Това е към всички, които си мислят че темата е фейк:

Хора, толкова ли е нечувана и невиждана ситуацията ми, че да е измислица? Няма ли други такива случаи, да не съм единствената?! Това, че пиша грамотно нищо не значи..."Гражданина" сам каза в друга тема, че който пише грамотно, не е задължително историята му да е фейк! Нема да си губя времето в простотии. Винаги като споделя тема се почва с некви такива обяснения и като ми се излеете всички аз оставам на нулата, че понякога и по-зле. То не е тва идеята на форума. А относно "тия съчинения" - еми някои хора са гадни, аз тва ви обяснявам, не ги харесвам. И онова за "изключването" реално съм си го мислила ама само ще се прецакам, ако се държа ужасно по този начин.

Мисля че вече трябва да приключим, защото няма смисъл, даже става противно да се пише в този сайт!

преди 15 минути, GabriLita написа:

Това е към всички, които си мислят че темата е фейк:

Хора, толкова ли е нечувана и невиждана ситуацията ми, че да е измислица? Няма ли други такива случаи, да не съм единствената?! Това, че пиша грамотно нищо не значи..."Гражданина" сам каза в друга тема, че който пише грамотно, не е задължително историята му да е фейк! Нема да си губя времето в простотии. Винаги като споделя тема се почва с некви такива обяснения и като ми се излеете всички аз оставам на нулата, че понякога и по-зле. То не е тва идеята на форума. А относно "тия съчинения" - еми някои хора са гадни, аз тва ви обяснявам, не ги харесвам. И онова за "изключването" реално съм си го мислила ама само ще се прецакам, ако се държа ужасно по този начин.

Мисля че вече трябва да приключим, защото няма смисъл, даже става противно да се пише в този сайт!

Виж, не си права да обвиняваш адудиторията заради ефекта на темата. Тук всеки преценя сам какво да каже, дали ще го харесаш или не си е на твоя отговорност. И да тропнеш с краче и да кажеш, че си губиш времето, когато получаваш съвети означава, че не си доволна от ефекта на съветите. Явно искаш да дойдеш и да прочетеш потвърждение на това, което предварително си си мислила, а не за истински съвет. Това влиза в противоречие със "зрелостта", за която уж тук съм те "хвалил". Бъди по-отворена към критика, не само тук, а и на други места ще е така. Не ти е виновен сайтът.

• Автор
преди 1 минута, Гражданин написа:

Виж, не си права да обвиняваш адудиторията заради ефекта на темата. Тук всеки преценя сам какво да каже, дали ще го харесаш или не си е на твоя отговорност. И да тропнеш с краче и да кажеш, че си губиш времето, когато получаваш съвети означава, че не си доволна от ефекта на съветите. Явно искаш да дойдеш и да прочетеш потвърждение на това, което предварително си си мислила, а не за истински съвет. Това влиза в противоречие със "зрелостта", за която уж тук съм те "хвалил". Бъди по-отворена към критика, не само тук, а и на други места ще е така. Не ти е виновен сайтът.

Ама аз се ядосвам, че всеки път се случва едно и също нещо. Не съм казала, че съм много добра и зряла. Не, като ме предизвикат не съм.

преди 3 минути, GabriLita написа:

Ама аз се ядосвам, че всеки път се случва едно и също нещо. Не съм казала, че съм много добра и зряла. Не, като ме предизвикат не съм.

Ама никой не те е предизвикал, ти не се държиш спокойно нещо. Хората не са длъжни да дават само зелена светлина на всяка твоя идея, която решиш да споделиш тук. Неразумно е това което правиш и доста хора помислиха над проблема ти, отделиха ти време и т.н.. и ти сега се цупиш. Какво толкова не получи от този форум, че го нахока какъв е и хората в него?...

• Автор
преди 4 минути, Гражданин написа:

Бъди по-отворена към критика, не само тук, а и на други места ще е така. Не ти е виновен сайтът

Аз съм, просто ти отиваш тука и ми заявяваш че само аз имам вина, че съм била надута и такива неща. Докато одеве подкрепих другите като те нападнаха щото те поне ми дават някакви по-добри съвети и мнения...

току-що, GabriLita написа:

Аз съм, просто ти отиваш тука и ми заявяваш че само аз имам вина, че съм била надута и такива неща. Докато одеве подкрепих другите като те нападнаха щото те поне ми дават някакви по-добри съвети и мнения...

И кое е по-доброто мнение? Да напуснеш даскало и да се запишеш в другото ей така щото ти е скимнало? Ще нараниш родителите си като не ги слушаш, ще се прецакаш с някакъв нов колектив дето не познаваш, а новите учители ще те гледат като слаб ученик, който е имал някакви проблеми в миналото училище и почти винаги се подразбира, че проблемите са в ученика, а не в цяло едно училище. Ще си черната овца. Това смятам, че ще се случи и ти го казвам.

• Автор

И кое е по-доброто мнение? Да напуснеш даскало и да се запишеш в другото ей така щото ти е скимнало? Ще нараниш родителите си като не ги слушаш, ще се прецакаш с някакъв нов колектив дето не познаваш, а новите учители ще те гледат като слаб ученик, който е имал някакви проблеми в миналото училище и почти винаги се подразбира, че проблемите са в ученика, а не в цяло едно училище. Ще си черната овца. Това смятам, че ще се случи и ти го казвам.

Можеше това твое мнение да го кажеш така директно и изчерпателно, още в началото, вместо тука половин ден да се опитаме да се разберем помежду си. И пак казвам- това е ТВОЕ мнение и не значи че ще си на 100% прав. Как пък в моя клас една момче тази учебна година се премести и го приехме добре, има си приятелчета. Защо винаги ми мислиш най-лошия сценарий, не е нужно. Да, не ме лъжи че всичко ще е наред, ама поне не бъди толкова негативен. Това им е проблема на някои хора с теб във форума.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.