Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как се изтрива група?

Featured Replies

преди 4 часа, ivottoshev написа:

@Кутин е профилът на едно човече тук във форума, което има ментални проблеми. Постоянно си прави нови профили щото не е добре с главата. Други негови са Дзвяра, superiority, А.Навални, Old_story и още поне двайсет профила.

Пиши ЛС на това друго твое "аз", и той ще те вкара във всичките групи които е създал или членува :topsecret2:

Някой казваше че Кутин бил Реджеп-а ама дали не знам, истината е, че много народ побърка тая война.
И Дзвер ти действително беше в оная група с кукувците та не знам ко се мръщиш.

преди 21 минути, Bubbles написа:

Някой казваше че Кутин бил Реджеп-а ама дали не знам, истината е, че много народ побърка тая война.
И Дзвер ти действително беше в оная група с кукувците та не знам ко се мръщиш.

Тц. И Кутин и А.Навални са си клонинги на дзверчето 

преди 13 часа, Звяра! написа:

И аз искам да вляза там за да снимам и да докладвам в Кремал, ма не мъ пускат, не ги е срам!:mad:

Дреме им на КремЪл, за некъв нашенски форум...с такива долни... твари не се занимават. ;)

Това "Зверче" много ви дразни май? :D

Бива ли сега такива работи, профил след профил бълва? Задръсти форума със неговите два милиарда профила! :mad: 

Следете "Звяра" да не си направи нов профил, не че ще стане нещо ако реши да си направи, но вие ще се спукате от яд, завист и злоба. Аз ако искам да напиша нещо в някоя тема, мога да го напиша и ще го напиша. Не виждам смисъл дали ще пише "Кутин", "А.Навални" или "Звяра" ? Какво значение има какво име ще пише на профила ми? Голяма злоба, голяма завист изпитвате ей! То не беше реване, оплакване и преследване за тези профили..... 

"Звяра" е един и на профила му пише "Звяра", а не "А.Навални" или "Кутин"!

Нямам друг профил, но вие си мислете каквото искате. :)

На тези които ми завиждат - :grimace:

Извинявам се, че се отклоних от темата. :offtopic_s:

преди 6 часа, Звяра! написа:

Това "Зверче" много ви дразни май? :D

Бива ли сега такива работи, профил след профил бълва? Задръсти форума със неговите два милиарда профила! :mad: 

Следете "Звяра" да не си направи нов профил, не че ще стане нещо ако реши да си направи, но вие ще се спукате от яд, завист и злоба. Аз ако искам да напиша нещо в някоя тема, мога да го напиша и ще го напиша. Не виждам смисъл дали ще пише "Кутин", "А.Навални" или "Звяра" ? Какво значение има какво име ще пише на профила ми? Голяма злоба, голяма завист изпитвате ей! То не беше реване, оплакване и преследване за тези профили..... 

"Звяра" е един и на профила му пише "Звяра", а не "А.Навални" или "Кутин"!

На тези които ми завиждат - :grimace:

Извинявам се, че се отклоних от темата. :offtopic_s:

Не е завист бе приятел, тъпо е и не знам защо сам не си даваш сметка . Значи първо храниш всичко живо, пишеш глупост след глупост от безброй профили, плачеш че се пишело в групи на които ти самия си член да не кажа и създател, после плачеш че се държали кофти с теб, триеш профили и пр.
Все ми е тая дали ще си Пешо или Гошо, бъди човек.

преди 55 минути, Bubbles написа:

Не е завист бе приятел, тъпо е и не знам защо сам не си даваш сметка . Значи първо храниш всичко живо, пишеш глупост след глупост от безброй профили, плачеш че се пишело в групи на които ти самия си член да не кажа и създател, после плачеш че се държали кофти с теб, триеш профили и пр.
Все ми е тая дали ще си Пешо или Гошо, бъди човек.

На тъп ли се правиш или си си такъв? Това прочете ли го? :angry:

преди 7 часа, Звяра! написа:

:angry:

преди 1 минута, Звяра! написа:

На тъп ли се правиш или си си такъв? Това прочете ли го? :angry:

:angry:

Не ме интересува какво имаш, казах бъди човек и няма да се налага да плачеш че се държат кофти с теб.

преди 49 минути, Bubbles написа:

Не ме интересува какво имаш, казах бъди човек и няма да се налага да плачеш че се държат кофти с теб.

Къде съм плакал? 

Коментарите ми за групите не виждаш ли, че се шегувам? Какво искаш от мен, да ме ядосаш ли? :mad: 

Заяждаш ли се с мен? Защо ме обвиняваш? :angry:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.