Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нужда от програма за конвертиране на PPT във видео формат

Featured Replies

Здравейте на всички,

Искам да споделя моята нужда от програма, която да ми помогне да конвертирам презентации от PowerPoint формат (PPT или PPTX) във видео файлов формат. В момента се занимавам с разработването на образователни видеа и искам да включа материали от мои презентации. Ако знаете за подходяща онлайн услуга, програма или мобилно приложения моля споделете ги. Освен това искам и добавя и качествено аудио към видеото.

Благодаря ви предварително за всякаква помощ и съвет!

преди 1 минута, Thores написа:

Това нещо не работи както трябва. Пък и на мен ми трябва с опции да е - добавяне на аудио, времетраене за всеки слайд...

В такъв случай не ви трябва конвертер а цял редактор.
Мисля че Office 365 предлагат нещо подобно.

https://support.microsoft.com/en-us/office/turn-your-presentation-into-a-video-c140551f-cb37-4818-b5d4-3e30815c3e83

• Автор

аз работя на Линукс и това нещо едва ли ще тръгне при мен

Аз конкретно се интересувам от онлайн приложения. Но явно такива нямат много опции.

преди 5 минути, Thores написа:

аз работя на Линукс и това нещо едва ли ще тръгне при мен

Аз конкретно се интересувам от онлайн приложения. Но явно такива нямат много опции.

Онлайн няма да намериш! Инсталирай си ShotCut (cross platform е). Експортваш презентациите от PP както решиш - като видео или фрейм по фрейм, и правиш каквото си искаш

• Автор

онлайн наистина няма голям избор

за телефона гледам че има едно, но няма опция за аудио. На телефона ще конвертирам, а аудиото ще го добавя после на компютъра. Сложна работа.

току-що, Thores написа:

онлайн наистина няма голям избор

за телефона гледам че има едно, но няма опция за аудио. На телефона ще конвертирам, а аудиото ще го добавя после на компютъра. Сложна работа.

Лоша идея!, но както решиш

• Автор
току-що, teo-glavata написа:

Лоша идея!, но както решиш

e коя е добрата идея. Нищо свястно няма в интернет. Изборът е ограничен. Има и приложения, но те слагат техния си знак отдолу а това дразни.

преди 4 минути, Thores написа:

e коя е добрата идея. Нищо свястно няма в интернет. Изборът е ограничен. Има и приложения, но те слагат техния си знак отдолу а това дразни.

Tрябват ти само PP (за експорт на слайдовете) и елементарен видеоредактор

преди 12 минути, Thores написа:

Ами сложете някъде един уиндоус, няма да ви ухапе.

• Автор

Инсталирах си Shotcut. Как се работи с този софтуер.

Значи доколкото разбирам да направя снимка на всеки слайд и да ги обработя с тази програма. Така ли

Самият PowerPoint може да запише презентацията като видео файл. Получава се прилично. Не знам под Linux с каква програма се правят презентациите, но сигурно и тя трябва да има подобна опция. Вече, когато видеото е готово, вероятно няма да е толкова трудно да се озвучи подходящо. Впрочем, ако се запише звук в самата презентация, сигурно ще влезне и във видео файла - не съм пробвал и не ми се занимава сега да пробвам.

• Автор

Всичко го направих с мобилни приложения. С едно приложения сглобих видеото от слайдовете, а с друго добавих звук. Резултата беше доста добър.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.