Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Противопоказано ли е?

Featured Replies

Скоро ми предстои пак да ходя на санаториуем във Вършец. Понеже имам сърдечен проблем, освен автоимунния, да попитам - противопоказано ли е за хора с аритмии да ходят на басейн? Последния път ми прилоша там, почувствах се много изморена, стана ми много топло и щях да заспя............Напуснахме само след ден престой. Сега ще правим холтер за сърцето.А трябва да ходя на санаториум заради автоимунното (Бехтерев). Направо не знам какво да правя.

Че и съм в депресия. Страх ме е да не умра. Такива тъжни неща прочетох за тази болест.............Че и сега разбирам, че съм имала сигнали, симптоми, че нещо не е наред още поне през 2018 - 2019 година......................

Как е възможно автоимунните да са толкова сложни и нелечими.....................Реве ми се!

Sad Cry GIF

Ами звиси от това каква е водата в басеина, като си запазвате стая или там каквото запазвате питайте с каква вода е басеина защото има басеини с води които буквално са опасни за хора със сърдечни или други проблеми с условието че говорим за минерални басеини.

• Автор

Е, вече не съм весела, от февруари не съм активна във фейсбук, страх ме е да се похваля с нещо, да не стане нещо лошо после.

Странно, предния път, като бяхме във Вършец, нямах проблем с басейна. Този път ако има, не знам какво ще правим. При мен не може без басейн и физиотерапия.Нашите пак ще откачат.

току-що, Anneliese написа:

Е, вече не съм весела, от февруари не съм активна във фейсбук, страх ме е да се похваля с нещо, да не стане нещо лошо после.

Странно, предния път, като бяхме във Вършец, нямах проблем с басейна. Този път ако има, не знам какво ще правим. При мен не може без басейн и физиотерапия.Нашите пак ще откачат.

Ами щом не може без басейн, трябва да се намери подходящ, катомима кажеш какви проблеми имаш те ще те насочат, може и при личния лекар той да препоръча кнкретно място.

Цитат

Противопоказания

• всички заболявания в остър стадий,остри фебрилни състояния,
  • злокачествени новообразувания
  • декомпенсирани сърдечно-съдови и белодробни заболявания
  • тежки психични заболявания – психопатии , неврози, тежки депресии, епилепсия.

http://nkrehabilitation.bg/filiali/varshets/

преди 2 часа, Anneliese написа:

.А трябва да ходя на санаториум заради автоимунното (Бехтерев)

Ами ще трябва да ти търсят нов санаториум явно тоя във Вършец няма да стане... Би трябвало тия дето са ти назначили лечението за Бехтерев да ти кажат :)

преди 3 часа, Anneliese написа:

Религията ли ти пречи, да си поръчаш едно джакузи, по твои изискавания?

преди 13 часа, teo-glavata написа:

Религията ли ти пречи, да си поръчаш едно джакузи, по твои изискавания?

Копейките са малко. И 24 часа да не спи пак не може да заработи за джакузи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.