Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руски или турски слуги в Народното Събрание искат да излезем от НАТО?

Руски или турски слуги в Народното Събрание искат да излезем от НАТО? 17 гласували потребители

1. 1. Какви слуги да излезем от НАТО?

• Руски слуги
      23%
    • Турски слуги
      5%
    • Руско-турски слуги
      5%
    • Други (посочете в коментарите)
      0%
      0
    • Не са слуги. И аз искам да излезем от НАТО.
      64%
    • Не са слуги, но НЕ искам да излезем от НАТО
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Днес нечии слуги ли внесоха законопроект за прекратяване на членството ни в най-мощния отбранителен съюз на земята? Съгласни ли сте да напуснем НАТО, за да може те да направят геополитически свирки на Путин и на Ердоган? Извън НАТО Путин ще каже на Еврдоган, че е време да си ни поделят.

Мнението ми е, че такова нещо могат да желаят основно малограмотните в страната ни, бедни хора, които мразят прогреса и запада и всичко модерно и искат да ни върнат всички вкупом заедно с тях пещерната ера, за да не се чувстват подтиснати и изолирани като сега знаейки си тайно колко са изостанали спрямо модерните си сънародници. За тази цел искат да излезем от западния свят и да се превърнем в някой крайно изостанал, тоталитарен и деспотичен назадничав народ. Само че не осъзнават, че този път няма и самите тях да ги подмине нещастието. Младите не са масово прости скоти да стоят затворени в резерват с бодлива тел и да служат в името на рОдината в някоя миризлива казарма само, за да ги изпарят накрая с някое модерно оръжие докато нахлуват тук от всички страни. Тия дето желаят вън от НАТО да ходят да я пазят границата от орки и турци. Другите ни съседи сигурно също точат сатърите.

Та интересно ми е какво смятате, за кого и в чий интерес работят тези, които искат да ни закопаят с такава иниациатива? Руски или турски слуги? Или просто крайно тъпи хора? 

• Отговори 63
  • Прегледи 4,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Без умствен капацитет
    Без умствен капацитет

просто искат да излезем от НАТО и Русия да ни нападне

• Мда като кажа истината и не ти изнася съм прост. 😉

• Турция има сметка да е в добри отношения с България.И това не зависи дали сме в НАТО или не.Турция и Гърция са в НАТО но се карат за Кипър.

Публикувани изображения

Според мен заплахата е от североизток, а не от юг!

България и Турция са в добри отношения!

преди 5 минути, Звяра! написа:

Според мен заплахата е от североизток, а не от юг!

България и Турция са в добри отношения!

Добри отношения за момента, но когато излезем от НАТО изгодата ще престане да е взаимна, а вечни приятелства в геополитиката особено на Балканите няма.

Турция има сметка да е в добри отношения с България.И това не зависи дали сме в НАТО или не.Турция и Гърция са в НАТО но се карат за Кипър.

преди 7 минути, ivan_pop написа:

Турция има сметка да е в добри отношения с България.И това не зависи дали сме в НАТО или не.Турция и Гърция са в НАТО но се карат за Кипър.

Именно, партньори са в НАТО и затова засега само се карат. Ако Гърция не беше в НАТО, Турция нямаше да има проблем да я нападне, за да си прибере островите. НАТО е замразило този конфликт. Дори самият Ердоган говори в минало време "Кипър можеше да е изцяло наш*", т.е. самият той признава, че е можело някога, но вече не. Според теб кой е възпиращия фактор? Турция иска да е светска държава, дори иска да стане част от ЕС, което рано или късно ще стане и след много години ела отново тук, за да си спомниш, че не си сънувал когато някой ти е обяснявал някъде за това.

* https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/turciya-mozhela-da-prevzeme-celiya-kipur Статията е съвсем прясна.

НАТО няма да ви спаси от Турция. Няколко региона и областен град са под силно турско влияние, а скоро ще направим реформа в местното самоуправление- промяна на конституцията и ще имаме практически автономии. Отделно бежанците, уж бежанци които щр се настаняват са допълнителен коз.

Извън НАТО е по-добре за България , турция практически е наполовина излезла от НАТО. ЕС , ако оцелее ще трябва да си прави Европейски отбранителен съюз. При всички случаи в дългосрочните планове не се предвижда еднонационална и консолидирана България, тук ше е Зона за <контактни> интереси, отношения.

преди 10 минути, Гражданин написа:

Добри отношения за момента, но когато излезем от НАТО изгодата ще престане да е взаимна, а вечни приятелства в геополитиката особено на Балканите няма.

Турция едва ли се интересува дали България е в НАТО или не е!

При заплаха за националната сигурност на България и териториалната цялост може би Турция биха ни помогнали. Излизането от НАТО и сега както не разполагаме със ядрено оръжие за защита най-голям интерес за територията ни имат руснаците, а не Турците.

преди 1 минута, laplandetza написа:

НАТО няма да ви спаси от Турция. Няколко региона и областен град са под силно турско влияние, а скоро ще направим реформа в местното самоуправление- промяна на конституцията и ще имаме практически автономии. Отделно бежанците, уж бежанци които щр се настаняват са допълнителен коз.

Извън НАТО е по-добре за България , турция практически е наполовина излезла от НАТО. ЕС , ако оцелее ще трябва да си прави Европейски отбранителен съюз. При всички случаи в дългосрочните планове не се предвижда еднонационална и консолидирана България, тук ше е Зона за <контактни> интереси, отношения.

Ти пак ли си пиян? :giggle1:

преди 2 минути, Гражданин написа:

Именно, партньори са в НАТО и затова засега само се карат. Ако Гърция не беше в НАТО, Турция нямаше да има проблем да я нападне, за да си прибере островите. НАТО е замразило този конфликт. Дори самият Ердоган говори в минало време "Кипър можеше да е изцяло наш*", т.е. самият той признава, че е можело някога, но вече не. Според теб кой е възпиращия фактор? Турция иска да е светска държава, дори иска да стане част от ЕС, което рано или късно ще стане и след много години ела отново тук, за да си спомниш, че не си сънувал когато някой ти е обяснявал някъде за това.

* https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/turciya-mozhela-da-prevzeme-celiya-kipur Статията е съвсем прясна.

Не познаваш турската традиция и политика. Турците много искат да са в ЕС , ма някак си все нямат желание. 

Турция Вече притежава част от България и това е необратимо. 

преди 23 минути, laplandetza написа:

турция практически е наполовина излезла от НАТО.

Обоснови се какво искаш да кажеш. Как така "практически" и как така "наполовина"?

преди 23 минути, laplandetza написа:

ЕС , ако оцелее ще трябва да си прави Европейски отбранителен съюз. При всички случаи в дългосрочните планове не се предвижда еднонационална и консолидирана България, тук ше е Зона за <контактни> интереси, отношения.

Не може да членуваш в два отбранителни съюза. Не е рационално при наличие, че си в най-силния отбранителен съюз.

преди 20 минути, laplandetza написа:

Не познаваш турската традиция и политика. Турците много искат да са в ЕС , ма някак си все нямат желание. 

Турция Вече притежава част от България и това е необратимо. 

Глупости, ЕС не пуска Турция, защото тя не е готова и има опасни граници (такива със Сирия, Ирак, Иран...), но това е дълга и отделна тема.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Обоснови се какво искаш да кажеш. Как така "практически" и как така "наполовина"?

Не може да членуваш в два отбранителни съюза. Не е рационално при наличие, че си в най-силния отбранителен съюз.

Да се отбранява от кого? от себе си, от свои членове, от <дълбоката държава > в НАТО, от интереси ползващи лицето на САЩ срещу силен ЕС и пр. 

Излизайте и замествайте нато с Европейски отбранителен съюз, само това е пътя, но с България като държава каквато е била при Борис и сетне в НРБ , няма да има такава, приключи се.

Лапландеца освен руснаците, защитава и терористите Палестинци от Хамаз и сега се обърна срещу съседите на България с които сме в добри отношения! На територията на Турция живеят много Български граждани и на територията на България живеят много Турски граждани. Дори Българите в Турция са много повече отколкото Турци в България. Най-много Българи живеят в Бурса!

Лапландец, това знаеш ли го? От днес е!

https://www.mediapool.bg/skandal-v-turtsiya-zaradi-predizborna-agitatsiya-na-balgarski-ezik-news357358.html

преди 8 минути, Гражданин написа:

...

Глупости, ЕС не пуска Турция, защото тя не е готова и има опасни граници (такива със Сирия, Ирак, Иран...) но това е дълга и отделна тема.

Хахах, Турците имат каквото им трябва за сега в отношенията с ЕС. Ще получат още и още след отслабването на германия, австрия и войнат в Украйна. Те са един от регионалните печеливши от Пресата срещу икономиката и хората на ЕС, наложена от силната част на европейскиъе елити и всъщност Колективния Запад. Да , бият собствените си <бели негри>.

Войната която турция води от години в собствената си територия- скрит геноцид срещу турските кюрди и буквално война срещу кюрдите в Сирия, Ирак, както и такава срещу Сирия и конфликтите с Иран и неспоменаваните  военни операции директно срещу САЩ, но най-често срещу техни подвластни армии и наемници-главорези. Турците имат свои наемници -представят се като <ислямисти> и са истински жестоки убийци.

преди 9 минути, Звяра! написа:

Лапландеца освен руснаците, защитава и терористите Палестинци от Хамаз и сега се обърна срещу съседите на България с които сме в добри отношения! На територията на Турция живеят много Български граждани и на територията на България живеят много Турски граждани. Дори Българите в Турция са много повече отколкото Турци в България. Най-много Българи живеят в Бурса!

Лапландец, това знаеш ли го? От днес е!

https://www.mediapool.bg/skandal-v-turtsiya-zaradi-predizborna-agitatsiya-na-balgarski-ezik-news357358.html

Хахах, децата на 2 ма братя на моя дядо и техните наследници са турски граждани🙂...............какви и колко българи живеели в Турция, дакли съм знаел!?.......хахаха🙂.......... жена ми има турско гражданство- последната 3-та жена😀

преди 3 минути, Coco1 написа:

410037900_1391640761730497_8575331551107455323_n.jpg

Май ни го тоя криптоеврей........... същия комплексар и мекчипик като оня Великия Инквизитор торкемадата...........

преди 1 минута, laplandetza написа:

Хахах, децата на 2 ма братя на моя дядо и техните наследници са турски граждани🙂...............какви и колко българи живеели в Турция, дакли съм знаел!?.......хахаха🙂.......... жена ми има турско гражданство- последната 3-та жена😀

Вярваш ли си? :lol6:

Виж, знам че си против нас Българите и България, какво очакваш да ти се радваме ли?

преди 4 минути, laplandetza написа:

Май ни го тоя криптоеврей........... същия комплексар и мекчипик като оня Великия Инквизитор торкемадата..........

274828296_1019648275330831_8404114517407809348_n.jpg.34ab38d99e07ac0336fc695be3d16078.jpg

преди 2 минути, Звяра! написа:

Вярваш ли си? :lol6:

Виж, знам че си против нас Българите и България, какво очакваш да ти се радваме ли?

Ти не си българин, а някаква тролска полюция. Ти си от онея глобалистките малосребреници.

Аз съм Българин по традиция и по Заслуги, но не съм по рождение, произход и кръв. Повтарям по Заслуги, който ме познава знае с Какво съм Заслужил и Презаслужил няколко поколения напред. Това ти казвам на теб, дребни човече !

преди 4 минути, laplandetza написа:

Ти не си българин, а някаква тролска полюция. Ти си от онея глобалистките малосребреници.

Аз съм Българин по традиция и по Заслуги, но не съм по рождение, произход и кръв. Повтарям по Заслуги, който ме познава знае с Какво съм Заслужил и Презаслужил няколко поколения напред. Това ти казвам на теб, дребни човече !

Какви заслуги? Не беше ли дьонме във Финландия?

Излизайте от НАТО, ако не става с гласуване - Референдум за свикване на Велико Народно Събрание от там промяна на конституция , нов закон за всенародното допитване и промяна на други основни констит. норми. Трябва ви Нова Държавност................ изгубихте Държавност и тя няма да се върне просто еи така. Трябва да си я спечелите с война-истински конфликт, макар и не горещ със основни крила и групировки на Колективния Запад.

Няма да има бъдеще за България , ако не се противопоставите на интересите идваши от в момента по-силната част от Колективния Запад. Това включва излизане или нелояно членство в НАТО, трябва да сте кошите момчета в организацията Нужна ви е собственна читава армия, такава да откаже някой да ви прати <прокси армия> и да може да смажете поне сръбската и румънската армия, по отделно.

Повтарям се , но в дългосрочните планове държава България , суверенна и  еднонационална Не съществува. Това е- Точката на Пречупване............ все още има някаква надежда при Обрат в близките 5-7 години.

Не България,целия ЕС и цяла Европа напуснат НАТО защото НАТО означава зависимост, всички видяхме как след думите на Тръмп всички т.нар. евролидери напълниха гащите та се омазаха чак ушите, това говори достатъчно.  

Колкото до под чие влияние, не виждам защо трябва някой да ти влияе за да видиш очевадното.

току-що, Bubbles написа:

Не България,целия ЕС и цяла напуснат НАТО защото НАТО означава зависимост, всички видяхме как след думите на Тръмп всички т.нар. евролидери напълниха гащите та се омазаха чак ушите, това говори достатъчно.

Всички едва ли, но твоите са пълни със сигурност! :D

току-що, Звяра! написа:

Всички едва ли, но твоите са пълни със сигурност! :D

Тоест ти отричаш че  ЕС напълни гащите след думите на Тръмп?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Тоест ти отричаш че  ЕС напълни гащите след думите на Тръмп?

Толкова си прост...... Не виждам смисъл да водя диалог с теб! Лека ти вечер! :getout:

преди 2 минути, Звяра! написа:

Толкова си прост...... Не виждам смисъл да водя диалог с теб! Лека ти вечер! :getout:

Мда като кажа истината и не ти изнася съм прост. 😉

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.