Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кучето си лае кервана си върви

Featured Replies

Живота е уникално готин.

преди 11 минути, Коркодила написа:

Живота е уникално готин.

Нищо готино няма! Вчера стут, днес 22 градуса. И това ако е нормално.. #ОСТАВКА (упс, то няма на кой..)

преди 9 часа, ined написа:

Малко остана да лае, Гергьов ден наближава и кучето ще стане "агнешко"

Той го изяде на обяд, на бургери.

• Автор

Занимавам се с мойто хоби акваристика. Новата врата днес я докараха и монтираха. Това за душманметата дето лаеха, че съм търсил бои на промоция. Оказа се, че не ми се занимава да се цапам, а предпочитам да си пия Шардонето и да си платя. Постоянно ме търсят за работа, тоест да ми дават пари. Другата седмица отивам до бегето за десет дена. Взимам си голфето от охраняемия паркинг и газ за Плевенско. Там малко да се видя с тайфата да изядем някой друг глиган и газ обратно за обетованата земя. Мисля да сложа в багажника едно кашонче лютеничка двайсетина луканки и едно кашонче Траминер. Има там един земички на пра дядо ми, да ги управим, нема ги останем на родата да лапат. Те си мислят, че като съм в чужбина съм умрял. Само че Изненада…!:) Обичам тези романтични моменти.

А ми се правят на Православни Християни . Православен Християн значи да си добър човек. Нашият създател Господ Бог е заповядал Не кради! Явно те го тълкуват като дявола евангелието.

Да не забравяме, че точно Православни Християни, клаха жени и убиваха деца на Балканите между 1991г. до 2000г. Как ги мразя тези сърби……  На времето убиваха и българи. А на маса: Брате, брате, брате

Предпочитам да съм лош човек и да правя добри неща, от колкото да съм добър човек и да правя лоши неща. Амин!

IMG_0519.jpeg

IMG_0520.jpeg

Има един друг лаф: Куче което лае не хапе! :) 

Да, живота е прекрасен! :) 

Да пием, за тези които го виждаме! Наздраве! 

преди 10 часа, ined написа:

Малко остана да лае, Гергьов ден наближава и кучето ще стане "агнешко"

В Кауфланд такова ли продават? :) 

Стоичков не мое стане на "агнешко"! :) Дърт е! -> Определено не ке му уври мозгъ! :) И ке ви поръжъ пак! :) 

преди 8 часа, Коркодила написа:

Как ги мразя тези сърби ....

Гледай сега кроки .... хм ... не върви на един човек който счита, че живота е готин да мрази! Нещо си станал лицемер. ОК, сърбите ги мразиш, а сръбкините? :) Или щото не са та счели за мъж и тях ли мразиш? :) 

От говорещите български по ми харесват македонките, но и сръбкините не са за подценяване. :) - За мен няма славянски говор! :) Друг е въпроса, че старобългарски се говори в Русия. :)  

преди 10 часа, Петър Ангелов написа:

Нищо готино няма! Вчера стут, днес 22 градуса. И това ако е нормално.. #ОСТАВКА (упс, то няма на кой..)

Ако няма кой друг, дай да обвиним Путин. Това винаги минава :goahead:

Цитат

Друг е въпроса, че старобългарски се говори в Русия. :)

Не в цяла Русия, само на мястото където е била Волжка Болгария.

преди 16 часа, Петър Ангелов написа:

А аз си мислех, че съм бил хейтър :lol6:

• Автор
преди 53 минути, bioid написа:

То и ти си един пропадняк, но се правиш на успял...

Абе пияница, да не съм като теб да съм морфиран от сутрин до здрач. Когато ти успееш в Нидерландия ела да говориш на мойта маса. До тогава не си достоен дори да ми изпереш чорапите и да изпиеш водата от тях.

• Автор

Поръчах нова кухня, монтираха я. Жената се радва. Обещах и на тъста да му помогна догодина да направим парното. Абе кучето си лае кервана си върви.

IMG_0528.jpeg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.