Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения/Предложения за Анаболи

Featured Replies

Мараба на све, от известно време спориме, че различните видове анаболи работят по различен начин. Понеже и аз нямам времето да тренирам, а искам определени резултати, прибягвам към лесното.. Нека запознатите да изкажат мнение, отворен съм към препоръки и мнения. Та, засилил съм се към Дианабол(Метан) но се комбинира с Тамоксифен като "инхибитор", интересува ме как се подготвя цикъла, как се приема и т.н. Нека някой компетентен даде мнение, не за друго, страх ме е на собствена глава да взема мнение. 
Като цяло кои други също имат ефект, отворен съм за предложения✌🏻

преди 1 час, hjhj написа:

Не се занимавай с глупости.

Няма как да не се занимава с глупости. Той и хората около него са с къси причесчици, черни дрешки, татусчета с революционери и "свобода или смърт" и са от Възраждане. Това са им идеалите. Във фейсбук си слагат снимки на лъвчета и стикерите на ВИС и СИК, пишат колко велики са Васил и Жоро Илиеви и т.н.., събират пари за по-възрастни бмв-та от тях и т.н..

преди 4 часа, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

прибягвам към лесното

Такива самодозировки обикновено завършват трагично! После ще ринеш пари в опити да възстановяваш щетите. Ако въобще е останала такава възможност...

• Автор
преди 3 часа, Гражданин написа:

Няма как да не се занимава с глупости. Той и хората около него са с къси причесчици, черни дрешки, татусчета с революционери и "свобода или смърт" и са от Възраждане. Това са им идеалите. Във фейсбук си слагат снимки на лъвчета и стикерите на ВИС и СИК, пишат колко велики са Васил и Жоро Илиеви и т.н.., събират пари за по-възрастни бмв-та от тях и т.н..

Интересно как ме определи като такъв? Това, че търся някакъв заобиколен начин на нещата, такъв ли ме прави? Тотален тиквеник.. 

преди 2 часа, цър-вул написа:

Такива самодозировки обикновено завършват трагично! После ще ринеш пари в опити да възстановяваш щетите. Ако въобще е останала такава възможност...

Ами по тази причина се допитвам?🤦🏻‍♂️

Знаеш ли колко биохимични изследвания следва да се направят, преди да се подходи към прием на "добавки"... За целта някои хора учат по 6 години.

преди 2 минути, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

Интересно как ме определи като такъв? Това, че търся някакъв заобиколен начин на нещата, такъв ли ме прави? Тотален тиквеник.. 

Ми бмв-тата, за които говорих, дето са по-стари и от набора ти буквално се виждат на тапета на профила ти, профилната ти е с къса причесчица, черна тениска, лош поглед, среден пръст, а с такъв татус на ръката ще работиш като бачкер най-вероятно та затова си направих извод и че си от Възраждане. Просто някои неща сам си си виновен, че си ги направил така, че да се виждаш от далеч кой си.

преди 9 часа, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

Мараба на све, от известно време спориме, че различните видове анаболи работят по различен начин. Понеже и аз нямам времето да тренирам, а искам определени резултати, прибягвам към лесното.. Нека запознатите да изкажат мнение, отворен съм към препоръки и мнения. Та, засилил съм се към Дианабол(Метан) но се комбинира с Тамоксифен като "инхибитор", интересува ме как се подготвя цикъла, как се приема и т.н. Нека някой компетентен даде мнение, не за друго, страх ме е на собствена глава да взема мнение. 
Като цяло кои други също имат ефект, отворен съм за предложения✌🏻

Ти шегуваш ли се?! 

https://www.kaldata.com/it-новини/разработват-се-лекарства-които-имити-393355.html

Лапваш едно хапче и все едно си тренирал цял ден

• Автор
преди 7 часа, Гражданин написа:

Ми бмв-тата, за които говорих, дето са по-стари и от набора ти буквално се виждат на тапета на профила ти, профилната ти е с къса причесчица, черна тениска, лош поглед, среден пръст, а с такъв татус на ръката ще работиш като бачкер най-вероятно та затова си направих извод и че си от Възраждане. Просто някои неща сам си си виновен, че си ги направил така, че да се виждаш от далеч кой си.

А как трябва да изглежда един човек според стандартите ти? С прическа на сапунерка, панталонче, на баща ми ризата от бала и сакото на деда ми от преди 40 години.. Ако обичаш, след като нямаш какво да кажеш по темата, пропусни я, относно прическата - винаги съм късо подстриган, относно татуса - имам и на гърлото, виждам комплекс към хората с татуси😆Възраждане, БСП, не ме вълнуват подобни неща, не съм буден "гражданин" като теб. Корицата на профила ми е от гугъл, да ти намеря подобна, ма с Ладичка, Волга нещо?

преди 7 часа, *S197* написа:

Ползваш ли химия - пътник си. Един съученик ползва такива работи. Сега има проблеми с бъбреците. По натам с ташаците и т.н.

Чувал съм нещо подобно и аз за бъбреците и нататък с "ерекцията"

преди 10 часа, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

А как трябва да изглежда един човек според стандартите ти? С прическа на сапунерка, панталонче, на баща ми ризата от бала и сакото на деда ми от преди 40 години.. Ако обичаш, след като нямаш какво да кажеш по темата, пропусни я, относно прическата - винаги съм късо подстриган, относно татуса - имам и на гърлото, виждам комплекс към хората с татуси😆Възраждане, БСП, не ме вълнуват подобни неща, не съм буден "гражданин" като теб. Корицата на профила ми е от гугъл, да ти намеря подобна, ма с Ладичка, Волга нещо?

Така е, видя ли татуирана сган по тези места и знам, че не мога да ѝ имам вяра и за пет стотинки. Не изглеждаш нормално, приличаш си на мутричка и сега така или иначе, а с тия анаболи дето искаш да си вкараш е ясно, че съвсем ще изперкаш.

• 1 месец по-късно...
на 3.04.2024 г. в 16:38, цър-вул написа:

Знаеш ли колко биохимични изследвания следва да се направят, преди да се подходи към прием на "добавки"... За целта някои хора учат по 6 години.

Даже повече от 6

преди 9 минути, georgi6 написа:

Даже повече от 6

'ма, верно ли? Ти да видиш - новина... Тов на рамете си за украса ли го ползваш? 6 - за придобиване не само на знания, а и на документ. След това - цял живот се чете и се учи - браншът се развива, знания трябва да се трупат, ако човек иска да се развива.

преди 30 минути, цър-вул написа:

'ма, верно ли? Ти да видиш - новина... Тов на рамете си за украса ли го ползваш? 6 - за придобиване не само на знания, а и на документ. След това - цял живот се чете и се учи - браншът се развива, знания трябва да се трупат, ако човек иска да се развива.

Май ми се види че не си си пил аповете.

• Автор

Защо винаги почвате да спорите помежду си? Няма смисъл просто, ако е възможно модератор да заключи темата, тук компетентен отговор няма да получа, нищо чудно повече олигофрени като оня по-горе да ми обяснява, че щом съм имал татуси и съм късо подстриган, значи еди какъв си.. То и такива кат него редовно си ги бият из центровете, щото много им знаят устите.. Благодаря за разбирането, здраве желаем!❤️

• 6 месеца по-късно...

Брато, по-добре вземи спри с тия анаболи, най-малкото вредят страшно много на твоето тяло... Купи си анаболи за мозъка, много по-нужни ще са ти. Просто съвет... Анаболи - единствено и само ако си професионален спортист, за "фаца".... няма нужда. Брат'чед ми получи инфаркт на 25 години от тези боклуци.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.