Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Втвърден волан

Featured Replies

Здравейте, преди месец писах пост тук, че воланът ми се е втърдил след смяна на ремък. Ето го все пак първият пост:

"Здравейте, наскоро закупих Mitsubishi Lancer 2009 1.8 143 коня автоматик на 112 000 км, единственото нещо, което се откри беше, че пистовият ремък е за смяна в скоро време и при първа възможност го смених с чисто нов (на Bosch) и нови ролки. Преди 3 дни обаче пътувах Бургас - София и 20 км преди да вляза в София, воланът ми започна да се втърдява и да става неуправляем до такава степен, че като влязох в центъра на София се чу удар в предната част на колата, светна чека за акумулатора и волана почти беше като заключен. Оказа се,че пистовият ми ремък е излязъл от релси и затова са се случили нещата. Карах я на майстор, там се установи, че няма нищо счупено. Казанчето на хидравличната течност също е здраво и няма течове. По някаква причина обаче, нещо е накарало ремъка да излезе от мястото си. Някой да е имал подобен проблем и да знае как се разрешава?

Благодаря предварително!"

Мина време и закупих отново чисто нов ремък, като вече го тествах 700 км и колата си върви и не го изхвърля, но за жалост воланът все още стои втърден или поне не толкова хидравличен, колкото преди. Смених и хидравличната течност с чисто нова. Няма шумове от страна на волана или от страна на хидравличната помпа, но все пак воланът се усеща различно. Всички шайби се въртят, ремъкът и той е добре, няма звуци, скърцания, ръмженета и т.н. Според вас каква може да е причината за оставането на този проблем. Има ли вероятност от смяната на течността, новата нещо да прави проблеми на волана, въпреки че ми звучи нелогично. Мислех да ходя да измерват налягането в хидравличната система, но се опасявам от майсторите тъй като едно барат и още 100 развалят по време на диагностики и т.н. Дайте някакви съвети.

От описанието ми се струва проблем с хдравличната помпа....След, като е изхвърлило ремъка и така нареченият майстор не е установил причината....Намерете човек, който знае какво прави. Успех!

• 2 седмици по-късно...

Проблемът е в рейката вследствие на това, че сте карали автомобила без да има циркулация на хидравлична течност (заради ремъка). Дано да не съм прав, но практиката това показва.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.