Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

заключен акаунт моля за помощ

Featured Replies

Здравейте опитах се няколко пъти да възстановя акаунта си в Фейсбук-изпратих им снимки на лична карта, шофьорска книжка , опитах да изпратя снимка на межународния си паспорт и пак не става и не става. Опитах през телефона, опитах през домашния компютър пиша кодове, снимам снимки на личната ми карта , снимки на шофьорската книжка опитах и със меджународния паспорт не става и не става моля ви за съдействие какво да направя когато опитам да кача снимки от телефона или от домашния компютър сайтът ми казва твърде много опити или пък че снимката нещо не е наред . И това се случи от 5-ти април незнам какво да правя моля ви за съвети-тъй като гледам мисля че проблема е че техния сайт се бъгва в момента в който ъплоудва снимката независимо дали от телефона или от домашния компютър

• Автор

Мисля че има какво да се направи не съм аз само единствения на когото са му хакнали профила има такива случай по цял свят би трябвало вече да има някакво решение или в случая ми алтернативна форма да им пиша писмо да се свържа с тях като им напиша мейл до поддръжката

АЗ бях моментално засечен ,като ползвах vpn. Не сте казали влезли ли сте в акаунта или се опитвате да влезете от 2 устройства и не става. Нито снимка сте дали нито нищо . Запознайте ни по добре със ситуацията за да се опитаме да ви помогнем качествено.

преди 3 часа, Gangosa написа:

АЗ бях моментално засечен ,като ползвах vpn. Не сте казали влезли ли сте в акаунта или се опитвате да влезете от 2 устройства и не става. Нито снимка сте дали нито нищо . Запознайте ни по добре със ситуацията за да се опитаме да ви помогнем качествено.

Какво общо има FB с VPN?! Можеш да си го ползваш както искаш стига да спазваш правилата на сайта. 

• Автор
преди 12 часа, Емил Костов написа:

Какво общо има FB с VPN?! Можеш да си го ползваш както искаш стига да спазваш правилата на сайта. 

всеки  ден едно и също след като тръгвам да качвам снимката и фейса се бъгва-направили сте твърде много опити за подаване моля опитайте по късно

или пък ми пише:

Изпратете друг документ за самоличност и се уверете, че се виждат името ви, снимката ви и датата ви на раждане.

"

пробвах с шофьорска книжка не и не....

преди 1 час, diorgiothiol написа:

всеки  ден едно и също след като тръгвам да качвам снимката и фейса се бъгва-направили сте твърде много опити за подаване моля опитайте по късно

или пък ми пише:

Изпратете друг документ за самоличност и се уверете, че се виждат името ви, снимката ви и датата ви на раждане.

"

пробвах с шофьорска книжка не и не....

Вариант 1 - продължаваш да се опитваш да си възстановиш акаунта. Имай предвид, че нещата там се случват много бавно. Когато направиш опит за възстановяване, трябва да изчакаш иначе FB бота, софтуера или каквото се сетиш го възприема като СПАМ и те блокира.

Вариант 2 - правиш си нов акаунт.

• Автор
на 11.04.2024 г. в 10:05, Емил Костов написа:

Вариант 1 - продължаваш да се опитваш да си възстановиш акаунта. Имай предвид, че нещата там се случват много бавно. Когато направиш опит за възстановяване, трябва да изчакаш иначе FB бота, софтуера или каквото се сетиш го възприема като СПАМ и те блокира.

Вариант 2 - правиш си нов акаунт.

изчаквам вече 1-2 дни поне така разбрах последния отговор мисля в понеделник да пробвам отново

изчаквам вече 1-2 дни поне така разбрах последния отговор мисля в понеделник да пробвам отново

Не, че съм хейтър или мисля лошото, но няма да го бъде. Прави нов акаунт! 

• Автор

днес сутринта успях да изпратя документа-поне механизма за качване тръгна но не съм сигурен че се е качила снимката на 100% понеже интрнета където работя е много слаб 1-2 чертички и 20-30 минути по късно получавам съобщение: "Не успяхме да потвърдим самоличноста ти" викам добре пробам 2-ри път да снимам друг документ след като цъкнах качи и ми написа твърде много опити за качване моля опитайте по късно но това по късно означава минимум 24 часа по късно т.е. утре след 9:30 и ще ми даде отново 1 опит.... Въпроса е следния-щом изкуствения интелект на фейса или бота ли там каквото е не признава личната ми карта т.е. не успявам със нея да потвърдя самоличноста си незнам какво искат и те повече? Или може би тази система там го възприема че един и същ документ вече е пращан..... как не го е запомнила......  не знам вече какво да правя ...

преди 9 часа, diorgiothiol написа:

днес сутринта успях да изпратя документа-поне механизма за качване тръгна но не съм сигурен че се е качила снимката на 100% понеже интрнета където работя е много слаб 1-2 чертички и 20-30 минути по късно получавам съобщение: "Не успяхме да потвърдим самоличноста ти" викам добре пробам 2-ри път да снимам друг документ след като цъкнах качи и ми написа твърде много опити за качване моля опитайте по късно но това по късно означава минимум 24 часа по късно т.е. утре след 9:30 и ще ми даде отново 1 опит.... Въпроса е следния-щом изкуствения интелект на фейса или бота ли там каквото е не признава личната ми карта т.е. не успявам със нея да потвърдя самоличноста си незнам какво искат и те повече? Или може би тази система там го възприема че един и същ документ вече е пращан..... как не го е запомнила......  не знам вече какво да правя ...

Абе ти наред ли си?! Това е просто FB. Там няма нищо реално. Прави си нов акаунт. И няма изкуствен интелект. Не се ли усещаш, че ти се подиграват!

• Автор
на 14.04.2024 г. в 18:26, Емил Костов написа:

Абе ти наред ли си?! Това е просто FB. Там няма нищо реално. Прави си нов акаунт. И няма изкуствен интелект. Не се ли усещаш, че ти се подиграват!

не мога да повярвам че такива хора като теб са модератори аз се чудя какво да правя в чудо съм се видял а тук хора и то Модератори да ме обиждат евала!

Никой не те обижда.

По какъв начин да ти кажем, че не можеш да направиш нищо, за да си върнеш акаунта, та белким го разбереш?... 

преди 54 минути, diorgiothiol написа:

не мога да повярвам че такива хора като теб са модератори аз се чудя какво да правя в чудо съм се видял а тук хора и то Модератори да ме обиждат евала!

Може би бях по-рязък, за което се извинявам, но не съм обидил никой. Ще го напиша пак. Това е просто един сайт нямащ нищо общо с реалността. И не само той. 

На мен ми го възстановиха след , като си початих с онлайн съпорта. А повечето хора казват , че нямало хора ами ботове. А моя чат определено беше с  човек и меудостовери човека.

Може би сте го пробвали , но пробвайте от тук моля да видим https://www.facebook.com/login/identify/?ctx=recover&ars=facebook_login&from_login_screen=0

на 14.04.2024 г. в 18:26, Емил Костов написа:

Лесно е да се каже, когато не си имал много публикации и когато не си вложил особени усилия в постването на това или онова. Друго е, ако представянето на една или друга информация е било свързано с определени време и усилия и не си си направил архив на огромната част от нещата.

преди 56 минути, Gangosa написа:

На мен ми го възстановиха след , като си початих с онлайн съпорта. А повечето хора казват , че нямало хора ами ботове. А моя чат определено беше с  човек и меудостовери човека.

Може би сте го пробвали , но пробвайте от тук моля да видим https://www.facebook.com/login/identify/?ctx=recover&ars=facebook_login&from_login_screen=0

Къде е този чат? Препраща ме към страница на която трябва да им посоча къде да се свържат с мен и след това ми иска личен документ.

Не помня точно но много лесно стана при мен. След като ми заключиха акаунта ме питаха няколко въпроса и явно ме разбраха че наистина съм собственика на профила и ми го отблокираха.

Почнах да чатя направо във фейсбука обаче от тела не ми бяше блокиран профила а само на компа. Няма 15 минути най много 20 и ми го възстановиха.

Ето повече инфо https://www.facebook.com/help/105487009541643

преди 3 минути, Въпросиньо2 написа:

Но не е бил откраднат профила със сменен имейл адрес, парола и т.н.?

Не просто влязох от непозната локация с vpn американски адрес и ме заключиха и веднага писах.

Може да се окаже, че решението на проблема ми се намира на страницата към която насочи вниманието ми, но на която преди ми беше убягнало нещо. Като че ли нараства шанса да си върна профила, макар и да трябва да предприема промяна по отношение на него, която не ми се ще по принцип.

Проблема е че вече няма съппорт всичко е чат ботове няма кой да ти помогне още повече след многото съкращения....

Кой ви излъга че няма истински хора. Не е вярно това.

преди 15 часа, diorgiothiol написа:

е как нищо не мога да направя при условие че имам 2 е-мейла и телефонен номер вкарани в акаунта 

И всичко зависи дали от ФБ ще ти отключат акаунта. 

преди 12 часа, Въпросиньо2 написа:

Лесно е да се каже, когато не си имал много публикации и когато не си вложил особени усилия в постването на това или онова. Друго е, ако представянето на една или друга информация е било свързано с определени време и усилия и не си си направил архив на огромната част от нещата.

Къде е този чат? Препраща ме към страница на която трябва да им посоча къде да се свържат с мен и след това ми иска личен документ.

Не се прави нищо в подобна платформа! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.