Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не зарежда ОС след ъпгрейд на RAM

Featured Replies

преди 1 час, Колев 74 написа:

За всеки случай, ето ти линк за абсолютно същата памет - 8 гигабайта.

Много по добре е паметта да работи в двуканален режим . Имай предвид, че до месец два, цените им също ще се повишат.

https://www.vali.bg/bg/product/20594/Памет-Silicon-Power-8GB-SODIMM-DDR3L-PC3-12800-1600MHz-CL11-SP008GLSTU160N02

И к'вай разликата с тази:

преди 23 часа, цър-вул написа:

Освен цената

Никъде не съм посочил, че има разлика в параметрите. Има малка разлика в цената. А тя е такава, която съм написал, а не тази, която си посочил. Ама нали си търсиш човек да се драчиш, простено ти е. Искаш ли, да те оставим на спокойствие, така че само Ти да даваш съвети във форума? И така се имаш като най компетентния във всяка тема! Мразя смотаняците!

преди 1 минута, цър-вул написа:

Смотаняко, това, че ти не можеш да кажеш "Не видях, не прочетох", си е изцяло твой проблем! За това се иска дупце и достойнство!

Павка!

Какво аз мога, не си ти човека да казваш. Какво има да ти чета, когато през ден съм във Вали? Ако има нещо друго да казваш, давай и изчезвай по бързо. Ама ти наистина си цървул, без терето!

Какво аз мога, не си ти човека да казваш.

Доказваш, че не можеш. Не си мъжкар да си признаеш. Това виждам. Другото - все някак си идва на мястото.

давай и изчезвай по-бързо.

Та, от къде ме гониш? Нещо собственост? Или се опитваш да се правиш на регулировчик?

на 27.04.2024 г. в 19:28, драган написа:

Лаптопът ще работи с 8 гб паметта

По-добре е да е с двата модула, за да може паметта да работи в двуканален режим.

преди 5 часа, цър-вул написа:

По-добре е да е с двата модула, за да може паметта да работи в двуканален режим.

Така е, да си го остави както си е бил със двете плочки по 4GB . Тази новата дето я е купил е излишна.

Трябваше да попита преди да купи.

преди 1 час, драган написа:

Тръгна Уиндоуса, но ползва само 8 гб.Screenshot_2024-05-02-11-03-41-252_com_miui.gallery-edit.thumb.jpg.592174ea77bb2d46e1e07e4856b1a252.jpgScreenshot_2024-05-02-11-04-41-760_com_miui.gallery-edit.thumb.jpg.06061e36a329a8ce406c3609ab4be721.jpgScreenshot_2024-05-02-11-04-59-291_com_miui.gallery-edit.jpg.141539d03e3cafae57f4a90d1d66d1e0.jpg

Така се получава понякога когато се ползва едностранна с двустранна плочка памет!

Slot 1 - почти неразпозната памет.
Пробвай с RAMExpert
Или го свали готов за ползване:
тук

Какво показва msconfig >Boot >[Advanced options...] - маркирай Maximum memory - визуализира ли се целият обем RAM(12288)?
Махни отметката на Maximum memory

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.