Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Опасна ли е пилорната стеноза?

Featured Replies

Здравейте. Знам, че все досаждам, ама..............сякаш не ми стигат Бехтерев и тъпата и упорита кашлица (хремата поне изчезна), но имам проблем с изхождането отскоро и днес на ехографски преглед ми откриха пилорна стеноза. Заради това, че съм Бехтерев и аритмия е опасно да ме оперират. На консервативно лечение за премахването на газовете съм. Направо вече съм депресирана, все нещо ми има..............

Доколкото чета това най общо казано означава стеснение на стомаха което предизвиква проблем при преминаването на храната към тънките черва, вече зависи за кой от двата вида става дума, но и в двата случая е неприятно.

Ако имаш проблем с изхождането може и да не говорим само за такъв проблем но да не дава Господ да е по-сериозното.

преди 1 час, Bubbles написа:

Ако имаш проблем с изхождането може и да не говорим само за такъв проблем но да не дава Господ да е по-сериозното.

съдейки по основната диагноза - това е едва началото

преди 2 часа, Anneliese написа:

Здравейте. Знам, че все досаждам, ама..............сякаш не ми стигат Бехтерев и тъпата и упорита кашлица (хремата поне изчезна), но имам проблем с изхождането отскоро и днес на ехографски преглед ми откриха пилорна стеноза. Заради това, че съм Бехтерев и аритмия е опасно да ме оперират. На консервативно лечение за премахването на газовете съм. Направо вече съм депресирана, все нещо ми има..............

Само да кажа че много операции в областта на корема както при теб не са добра идея та по добре ги избягвай :(

преди 55 минути, petie1 написа:

Само да кажа че много операции в областта на корема както при теб не са добра идея та по добре ги избягвай :(

преди 3 часа, Anneliese написа:

Заради това, че съм Бехтерев и аритмия е опасно да ме оперират.

смятай колко и е зле сърцето, щом мислят че няма да издържи - а е едва на 40

преди 3 часа, Bubbles написа:

Доколкото чета това най общо казано означава стеснение на стомаха което предизвиква проблем при преминаването на храната към тънките черва, вече зависи за кой от двата вида става дума, но и в двата случая е неприятно.

Брей, с обширното си знание, което си придобил от "доколото си чел" преди да пишеш по проблема, който така насериозно си взел ти направо може да станеш доктор...

Другарката скучае и от нямане какво да прави все пуска такива теми. Трябва ѝ да си пусне интересен филм, а не да мисли за "по-сериозното", с което я "успокои".

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

смятай колко и е зле сърцето, щом мислят че няма да издържи - а е едва на 40

Не съм кардиолог за да коментирам такъв въпрос...

преди 25 минути, Гoст написа:

Брей, с обширното си знание, което си придобил от "доколото си чел" преди да пишеш по проблема, който така насериозно си взел ти направо може да станеш доктор...

Другарката скучае и от нямане какво да прави все пуска такива теми. Трябва ѝ да си пусне интересен филм, а не да мисли за "по-сериозното", с което я "успокои".

Мислиш ли че темата е подходяща да се закачате с даскала терорист? Имате си цяло отделение тежки пси диагнози(политика) да се закачате

преди 9 минути, petie1 написа:

Не съм кардиолог за да коментирам такъв въпрос...

Мислиш ли че темата е подходяща да се закачате с даскала терорист? Имате си цяло отделение тежки пси диагнози(политика) да се закачате

Не мисля, че съм казал нещо кой знае какво. Темата не е за погребение, така че повдигането на настроението със закачки е позволено. Ти от кога стана такъв докачлив, че се включваш чак в чужда защита? Успкойте се малко, петък е.

преди 16 минути, petie1 написа:

даскала терорист

тя се държи така - точно заради проблема с сърцето - сърцето не докарва нужната кръв до мозъка - и от там мисленето и

преди 3 минути, Гoст написа:

Не мисля, че съм казал нещо кой знае какво. Темата не е за погребение, така че повдигането на настроението със закачки е позволено. Ти от кога стана такъв докачлив, че се включваш чак в чужда защита? Успкойте се малко, петък е.

Знаеш много добре че аз най много я бъззикам по всякакви теми но не и на здравна тема защото сме в една лодка а и дори и да не бяхме пак щях така да реагирам защото здравето е най голямата ценост и шега не бива с него

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

тя се държи така - точно заради проблема с сърцето - сърцето не докарва нужната кръв до мозъка - и от там мисленето и

Може не знам не съм лекар а и тя не е компютър че да й помогна

преди 32 минути, petie1 написа:

Знаеш много добре че аз най много я бъззикам по всякакви теми но не и на здравна тема защото сме в една лодка а и дори и да не бяхме пак щях така да реагирам защото здравето е най голямата ценост и шега не бива с него

Да обаче според мен тя си пуска тези теми за внимание и най-добре е да отиде на лекар, а не да пише тук, където я взимат на подбив вече защото е като лъжливото овчарче станала с купищата от тях. И аз се надявам нищо да ѝ няма.

преди 7 часа, Гoст написа:

Да обаче според мен тя си пуска тези теми за внимание и най-добре е да отиде на лекар, а не да пише тук, където я взимат на подбив вече защото е като лъжливото овчарче станала с купищата от тях. И аз се надявам нищо да ѝ няма.

В първият й пост пише че е била на доктор и дори си има назначено лечение с цел да се избегне нова операция а иначе си има СуратТефтер със снимки където можеш да я видиш

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.