Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си възстановя месинджъра на телефона, а и на компютъра

Featured Replies

от 10 дни никаква сила не може да ми помогне да си пращам съобщения. Пиша ги, но отсрещният не ги отваря. Ако някой може да ми обясни стъпка по стъпка или на телефона или на компютъра как да оправя нещата. Не ми приема нито пароли, нито пинкодове, а си ги помня наизуст. Не знам какво се е случило. Блокирам всеки съмнителен, който ми прати покана, защо се получи това с мен, 90 процента от познатите ми им пише под името криптирано от край до край, ПОМОЩ!

Разрешен от цър-вул

преди 8 часа, Веси Филипова написа:

от 10 дни никаква сила не може да ми помогне да си пращам съобщения. Пиша ги, но отсрещният не ги отваря. Ако някой може да ми обясни стъпка по стъпка или на телефона или на компютъра как да оправя нещата. Не ми приема нито пароли, нито пинкодове, а си ги помня наизуст. Не знам какво се е случило. Блокирам всеки съмнителен, който ми прати покана, защо се получи това с мен, 90 процента от познатите ми им пише под името криптирано от край до край, ПОМОЩ!

Не знам за кой месинджър говориш, но ползвай функцията "забравена парола". Ако си го обвързала с телефона си, то на sms ще ти пратят нова парола и после ... променяш паролата и би следвало да стане. 

Успех!

преди 28 минути, dioib написа:

Не знам за кой месинджър говориш, но ползвай функцията "забравена парола". Ако си го обвързала с телефона си, то на sms ще ти пратят нова парола и после ... променяш паролата и би следвало да стане. 

Успех!

Не знаеш кой е месинждъра, не знаеш какъв е проблема, но смело тръгваш да даваш безполезни съвети, неясно с каква цел.

преди 1 минута, ined написа:

Не знаеш кой е месинждъра, не знаеш какъв е проблема, но смело тръгваш да даваш безполезни съвети, неясно с каква цел.

Има лаф: Не знаеш каква асоциация ще помогне на човек. 

За разлика от теб, то по-ми-е-познато незнанието, т.е. с него лесно се справям за разлика от други. :) 

преди 1 час, dioib написа:

Има лаф: Не знаеш каква асоциация ще помогне на човек. 

За разлика от теб, то по-ми-е-познато незнанието, т.е. с него лесно се справям за разлика от други. :) 

Прав е Емо Костов като казва, че вече мина по глупости и Пигито, който беше солиден авторитет. Удари една ракия от мен и почвай да приготвяш бекярската гозба! Наздраве и да ти е сладко.

• Автор
преди 8 часа, цър-вул написа:

Ще пробвам, н о най-напред трябва да си го преведа от английски. МЕРСИ МНОГО!

преди 1 час, ined написа:

понеже доста от хората ползват повече вайбър, отколкото месинджър и затова ДИОЙб казва така, че не знае кой е месинджъра, но лошото е , че дадох заявка за нова парола, която да ми изпратят на телефона, но ме разигрваха само и накрая си изгубих 2 часа да пробвам с пинкодове и така нататък. Какъв е смисълът на това криптиране пт край до край, пълна тъпотия.

преди 21 минути, Веси Филипова написа:

Какъв е смисълът на това криптиране пт край до край, пълна тъпотия.

А какъв е смисълът да се оплакваш от криптирането пред хора, които нямат нищо общо с въвеждането му?... :angry:  Просто ти се мрънка, и си търсиш публика?

преди 22 минути, Веси Филипова написа:

Какъв е смисълът на това криптиране пт край до край, пълна тъпотия.

Смисъла е че Мета иска да печелят повече и да въведат платени услуги, проблема е че въпросните услуги трябва да се тестват и изчистят от грешки преди да могат да им искат пари и ви ползват като безплатни опитни свинчета, както се казва ако не ти харесва може да си ходиш.

• Автор
преди 1 час, ined написа:

Смисъла е че Мета иска да печелят повече и да въведат платени услуги, проблема е че въпросните услуги трябва да се тестват и изчистят от грешки преди да могат да им искат пари и ви ползват като безплатни опитни свинчета, както се казва ако не ти харесва може да си ходиш.

така е, изисква от google play да се изберат разни платени глупости, а таксите за интернет и бездруго са вдигнати с 30 процента вече от миналата година.

преди 1 час, Веси Филипова написа:

така е, изисква от google play да се изберат разни платени глупости, а таксите за интернет и бездруго са вдигнати с 30 процента вече от миналата година.

Не е много ясно какво имаш предвид с написаното - какво иска месинджъра да инсталираш от гугъл плей, нито какво общо имат той със цените за достъп до интернет?! Така или иначе никой не те кара да ползваш месинджър - ползвай Facebook Lite - там са в едно (както бяха навремето).

• Автор
преди 52 минути, Петър Ангелов написа:

Не е много ясно какво имаш предвид с написаното - какво иска месинджъра да инсталираш от гугъл плей, нито какво общо имат той със цените за достъп до интернет?! Така или иначе никой не те кара да ползваш месинджър - ползвай Facebook Lite - там са в едно (както бяха навремето).

от Феисбук лайт не мога да влезна в месинджъра, а за актуализация на фейсбук лайт отново ми иска да поръчам редица услуги от Гугъл плей, което очевадно се заплаща. Така че тази МЕТА ще ми бръкне в джоба, за жалост. Аз искам безплатно да си актуализаирм и синхронизирам проклетия месинджър. 

преди 3 часа, ined написа:

Аз искам безплатно да си синхронизирам месиндъра , т. е да мога да си чатя безпроблемно. По-горе ми изпратиха нещо на английски-инсрукции и клип. Ще си ги преведа , като имам време и ще пробвам, ако не , ще платя на някой по-грамотен от мен да надхитри тази МЕТА.

• Автор
преди 7 минути, цър-вул написа:

Що ми прилича на заразен телефон...
Пробвай от тук да инсталираш:
https://apkpure.com/facebook-messenger/com.facebook.orca

Благодаря ти ЦЪР-ВУЛ, МНОГО! ПРиятен уикенд засега. Отивам на фитнес. Малко да разпусна> БАЙ-бай!

преди 7 часа, Колев 74 написа:

Удари една ракия от мен

Той и без да я удря се е омагьосал здраво, пък ако я удари ще стане страшно...:hush:

преди 4 часа, Веси Филипова написа:

от Феисбук лайт не мога да влезна в месинджъра, а за актуализация на фейсбук лайт отново ми иска да поръчам редица услуги от Гугъл плей, което очевадно се заплаща. Така че тази МЕТА ще ми бръкне в джоба, за жалост. Аз искам безплатно да си актуализаирм и синхронизирам проклетия месинджър. 

Аз искам безплатно да си синхронизирам месиндъра , т. е да мога да си чатя безпроблемно. По-горе ми изпратиха нещо на английски-инсрукции и клип. Ще си ги преведа , като имам време и ще пробвам, ако не , ще платя на някой по-грамотен от мен да надхитри тази МЕТА.

Чакай сега, какво значи не можеш да влезеш в месинджъра?! Facebook Lite и Messenger предлагат едно и също - достъп до чат услугата на Фейса. Просто през Facebook Lite достъпваш и стената и чата (както беше организирано оригиналното приложение преди години), докато при Messenger достъпваш само чата. 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 25.05.2024 г. в 21:01, Петър Ангелов написа:

Чакай сега, какво значи не можеш да влезеш в месинджъра?! Facebook Lite и Messenger предлагат едно и също - достъп до чат услугата на Фейса. Просто през Facebook Lite достъпваш и стената и чата (както беше организирано оригиналното приложение преди години), докато при Messenger достъпваш само чата. 

съобщенията си ги чета, но като им пиша отговор, той не стига до "приятеля". пише съобщенията не са синхрнизирани, като пробвам да СИНХРОНИЗИРАМ, НЕ СТАВА. хАКНАТА СЪМ НЕЩО.

• Автор
на 25.05.2024 г. в 16:52, цър-вул написа:

Що ми прилича на заразен телефон...
Пробвай от тук да инсталираш:
https://apkpure.com/facebook-messenger/com.facebook.orca

Това , което си ми изпратил има ли безплатен вариант.

• Автор

Мерси, някои от приятелите ми вече почнаха да получават съобщенията ми. ще видя и другите съфорумци какв решения са ми дали на проблема и ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ, който е дал мнения по този въпрос.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.