Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно image на partition

Featured Replies

Добър ден,

На Laptop-а нямам floppy, а искам да си направя image на partition-а. Та...интересува ме с каква програма мога да си реша въпроса...дали през windows по някакъв начин, или чрез CD да boot-вам (записвачка имам, така че ще мога да си направя евентуално)...надявам се да ме ориентирате (и също така с какъв софтуер)...спешно ми е. Мерси предварително.

Редактирано от user157 (преглед на промените)

Съветвам те да го направиш с NortonGhost но принципно има и други еквивалентни решения ...

NortonGhost подържа директен запис на CD/DVD така че мисля че е най-доброто решение за теб!

censored

На линка има пълната версия и ако не се лъжа стратираше като lifeCD т.е позволява директно от нея да си извършиш backup на partition-ните!

УСПЕХ!!!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Добър ден,

На Laptop-а нямам floppy, а искам да си направя image на partition-а. Та...интересува ме с каква програма мога да си реша въпроса...дали през windows по някакъв начин, или чрез CD да boot-вам (записвачка имам, така че ще мога да си направя евентуално)...надявам се да ме ориентирате (и също така с какъв софтуер)...спешно ми е. Мерси предварително.

Можеш да пробваш и с Acronis True Image . Също много хубава програмка за правене на image на дяловете. Можеш също да си направиш бутващо СD.

Ето един торент на диск за буутване, от който също може да се използва Acronis TrueImage <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_angel19.gif' alt=':angel19:'> (за съжаление в момента няма сиийдъри). По-добре Acronis Boot CD SE (StAlKeR Edition) 3.0 (цъкваш на №142394 Acronis Boot CD SE (StAlKeR Edition) 3.0.exe).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.