Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся алтернатива на Sweet.tv

Featured Replies

Здравейте, хора.

Използвам услугите на Sweet.tv от Декември 2023 година, и съм много доволен. Но на 31.05.2024 получих това писмо(вижте прикачения файл).

Сега си търся алтернатива на Sweet.tv - онлайн телевизия с:

> приложение за Андроид

> месечената такса да може да се плаща през EasyPay

> да мога да гледам вече излъчвани предавания по телевизията (поне) 7 назад

> да има музикални и филмови канали(Star каналите, AXN каналите, Diema и т.н.)

> да не се налага да сключвам договор с доставчика на онлайн телевизия

За сега съм се спрял на 3 доставчика на онлайн телевизия - Vivacom, Yetel TV и Invivo. Много, моля, дайте си мнението за тези 3 доставчика ако ги използвате вие или ваши роднини и/или познати. Също така ако знаете и други добри доставчици на онлайн телевизия, моля споделете.

Благодаря предварително на отзовалите се.

SWEETTV.jpg

Няма как да си без договор - цитираните от теб са с двугодишен и съответно прецакване. Попитай интернет доставчика ти.

• Автор
преди 27 минути, Филипов написа:

Няма как да си без договор - цитираните от теб са с двугодишен и съответно прецакване. Попитай интернет доставчика ти.

Говорих с моя Интернет доставчик, или поне с жените, при които си плащам сметката за Интернет. В повечето пъти те ми отговаряха с "Не знам" или "Не съм наясно с това".

А между другото - аз ли се бъркам или Vivacom могат да ми пуснат онлайн телевизия без договор(демек плащам-гледам, не плащам-не гледам)?

Eто и какви въпроси зададох на Invivo във фейсбук:

1. Каква трябва да е скоростта на моя интернет, за да "вървят" телевизиите нормално?

2. Трябва ли да сключвам договор с вас ако реша да използвам вашите IPTV услуги?

3. След като се регистрирам мога ли да изпробвам вашата IPTV услуга безплатно? Ако ДА, колко време ще мога да пробвам услугата ви?

4. За "Invivo Classics" - трябва ли да платя допълнително, за да я използвам?

5. Колко устройства мога да свържа към един акаунт? Заплащали се за второ, трето, и т.н. устройство?

Ето и какви отговори ми дадоха:

1. Оптимално около 8мбпс са необходими за да е всичко наред, версиите с ниско качество ще работят и на 1.5 мбпс, но все пак ви препоръчваме да сте с добър интернет.

2. Услугата е платенам без обвързване - плащаш такса- гледаш.

3. Нямаме в момента free-preview или тестови период. В момента е валидна промоцията плати 1, гледай 2.

4. Invivo Classics е наша PPV услуга и е включена във всичките ни пакети. 5. Можете да активирате 4 устройства едновременно. Ако искате да смените устройство, просто от /бутон назад/ Профил /устройства/ изтривате

Но тъй като нямат пробен период се чудех дали са добри, и дали си струва да започна да ги използвам.

преди 2 часа, Losh_Chovek написа:

Говорих с моя Интернет доставчик, или поне с жените, при които си плащам сметката за Интернет. В повечето пъти те ми отговаряха с "Не знам" или "Не съм наясно с това".

А между другото - аз ли се бъркам или Vivacom могат да ми пуснат онлайн телевизия без договор(демек плащам-гледам, не плащам-не гледам)?

Eто и какви въпроси зададох на Invivo във фейсбук:

1. Каква трябва да е скоростта на моя интернет, за да "вървят" телевизиите нормално?

2. Трябва ли да сключвам договор с вас ако реша да използвам вашите IPTV услуги?

3. След като се регистрирам мога ли да изпробвам вашата IPTV услуга безплатно? Ако ДА, колко време ще мога да пробвам услугата ви?

4. За "Invivo Classics" - трябва ли да платя допълнително, за да я използвам?

5. Колко устройства мога да свържа към един акаунт? Заплащали се за второ, трето, и т.н. устройство?

Ето и какви отговори ми дадоха:

1. Оптимално около 8мбпс са необходими за да е всичко наред, версиите с ниско качество ще работят и на 1.5 мбпс, но все пак ви препоръчваме да сте с добър интернет.

2. Услугата е платенам без обвързване - плащаш такса- гледаш.

3. Нямаме в момента free-preview или тестови период. В момента е валидна промоцията плати 1, гледай 2.

4. Invivo Classics е наша PPV услуга и е включена във всичките ни пакети. 5. Можете да активирате 4 устройства едновременно. Ако искате да смените устройство, просто от /бутон назад/ Профил /устройства/ изтривате

Но тъй като нямат пробен период се чудех дали са добри, и дали си струва да започна да ги използвам.

...ко ще се нашиваш на viva-та...

...аз съм с интернет от gigamax-20 лева...

...и IPTV от tPlay...хванах някаква промоция и вместо 125 лв. за година ми излезе 93,75...

...4 екрана...143 телевизии от които 63HD...

...доволен съм...

...вече втора година съм техен клиент...

...ти си преценяш дали месец за месец...

...дали за 6 или 12...

...няма договор...плащам през easy pay...

...и интернета ми е без договор-плащам месец за месец...

...стига с тези обвързващи договори за години...

• Автор
преди 53 минути, Евгени Богданов написа:

пробвай rntv даже имат и 1 месечен тест период.

Видях им сайта. Цените ми се струват добри, но са за 1 приемник. Кои канали мога да гледам с абонаментните планове? Тази информация къде мога да я видя?

https://www.tivi.bg/prices/

Няма договор, четири устройства в едно домакинство, плащаш-гледаш, 7 дни тайм-шифт(не съм сигурен дали на всички канали).

Може да не гледаш с месеци, плащащ-до минути услугата е възстановена.

За момента не виждам добра алтернатива на Sweet Tv.

RN TV - горе-долу на същата цена с богата филмотека, но само за един приемник(по Мас адрес)

Тиви.бг - почти същата бира, като на мен лично са ми малко съмнителни, а и като РН ТВ не можеш да си регистрираш картата и да си плащаш, като при Sweet TV и много други платформи. Плюс това, не можах да открия къде пише, че може на са до 4 устройства.

От горе посочените, може би tplay най-много ми допада, но менюто им ми е малко объркващо. За да смениш канала не става само с едно превключване, а трябва да скролираш нагоре-надолу за да преминеш на следваш канал. Другото което е, както и като много други подобни приложения, не предлагат ръчна подредба на тв каналите.

• 9 месеца по-късно...

И от tPlay нищо не става.

Не помни до къде съм гледал предаванията, историята на гледания също не работи както трябва.

Има разминаване между звук и картина.

Както си гледам и изписва, че няма интернет, а на заден план си върви съдържанието, каквото и да избера от прозореца "повтори" или "продължи" все ме праща на май*** си.

Формата на каналите е орязан, не е на цял екран.

Редовно не може да се гледа нещо на запис поради "грешка в съдържанието".

А от "поддръжа" си поддържат......

Три питания съм писал, нито 1 отговор. SweetTV бе безупречно и интуитивно.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
на 6.04.2025 г. в 15:11, How_to написа:

Не помни до къде съм гледал предаванията, историята на гледания също не работи както трябва.

Както си гледам и изписва, че няма интернет, а на заден план си върви съдържанието, каквото и да избера от прозореца "повтори" или "продължи" все ме праща на май*** си.

За сега съм доволен от tPlay.

За мен не е проблем, че "Не помни до къде съм гледал предаванията, историята на гледания също не работи както трябва."

В началото и при мен имашеразминаване между звук и картина, но след като се свързах с поддръжката, те провериха и отстраниха проблема. и до днес васико работи нормално(поне, когато аз гледам телевизия от тях).

"Както си гледам и изписва, че няма интернет, а на заден план си върви съдържанието, каквото и да избера от прозореца "повтори" или "продължи" все ме праща на май*** си." - това не съм го правил. Аз или гледам само "на живо" или само "на запис", и нямам проблеми.

"Формата на каналите е орязан, не е на цял екран." - Не съм забелязал такова нещо във версията за компютър и Андроиид

"Редовно не може да се гледа нещо на запис поради "грешка в съдържанието"." - Не съм получавал такава грешка нито с гледането на нито един запис

"А от "поддръжа" си поддържат......" - според мен поддръжката си върши страхотно работата. Сайтът и телевизиите също си работят нормално(мое мнение)

От 1 Януари тази година си поднових абонамента(имаше промоция плати 1 гледай 2, и аз си платих за 6 месеца, около 100лв. и сега си гледам 12 мсеца). Всичко си работи нормално(излъчване на живо и записи).

• 4 седмици по-късно...
на 6.04.2025 г. в 15:11, How_to написа:

...няма такова нещо при мен...

...на двата kivi телевизора всичко е точно...

...оня ден платих пак за година 150 кинта...

на 21.04.2025 г. в 18:34, Losh_Chovek написа:

За сега съм доволен от tPlay.

За мен не е проблем, че "Не помни до къде съм гледал предаванията, историята на гледания също не работи както трябва."

В началото и при мен имашеразминаване между звук и картина, но след като се свързах с поддръжката, те провериха и отстраниха проблема. и до днес васико работи нормално(поне, когато аз гледам телевизия от тях).

"Както си гледам и изписва, че няма интернет, а на заден план си върви съдържанието, каквото и да избера от прозореца "повтори" или "продължи" все ме праща на май*** си." - това не съм го правил. Аз или гледам само "на живо" или само "на запис", и нямам проблеми.

"Формата на каналите е орязан, не е на цял екран." - Не съм забелязал такова нещо във версията за компютър и Андроиид

"Редовно не може да се гледа нещо на запис поради "грешка в съдържанието"." - Не съм получавал такава грешка нито с гледането на нито един запис

"А от "поддръжа" си поддържат......" - според мен поддръжката си върши страхотно работата. Сайтът и телевизиите също си работят нормално(мое мнение)

От 1 Януари тази година си поднових абонамента(имаше промоция плати 1 гледай 2, и аз си платих за 6 месеца, около 100лв. и сега си гледам 12 мсеца). Всичко си работи нормално(излъчване на живо и записи).

...за две години само един ден не можеше да връща от предния ден филма жената...

...ама тогава бяха получили ddos...

...всичко е точно...почнах трета година като техен клиент...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.