Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете ми камера за шпионката на вратата

Featured Replies

Здравейте, планирам да си купувам шпионка на вратата, която да бъде с камера. Предпочитам и в двете посоки да има камера, но от това, което разгледах не можах да видя такава. Някой ако ползва подобен тип шпионка нека да ми я предложи и да каже някакво мнение за нея.

преди 5 часа, hsk написа:

Здравейте, планирам да си купувам шпионка на вратата, която да бъде с камера. Предпочитам и в двете посоки да има камера, но от това, което разгледах не можах да видя такава. Някой ако ползва подобен тип шпионка нека да ми я предложи и да каже някакво мнение за нея.

Няма такива "двойни" дигитални шпионки. При конвенционалния тип /без вътрешен екран/, неудобството е осигуряване на захранване за самата шпионка/камера. По нормалните модели поддържат запис на SD карта и имат двупосочно аудио. Друг минус е липсата на звънец. Управлението е чрез мобилно приложение. Качествените модели са около 300 лв

Има модели с вътрешен сензорен дисплей и сравнително големи батерии. Тези имат звънец, двупосочно аудио и т.н...почти видеодомофон. Тук цените започват от около 600 лв

• Автор

Единственият минус е, че трябва да се осигури захранване, което не може да се случи. Тоест този вариант отпада и се насочваме към варианта с  вътрешен сензорен дисплей. Звънецът не ми е от нужда, а ми трябва да записваме постоянно или поне като усети движение, трябва да има мобилно приложение, чрез което да може да се следи какво се случва постоянно. Един модел постоянно ми се мярка из сайтовете , ще помоля ако някой го използва или има мнение към друг продукт нека да го сподели. Благодаря предварително!

https://www.robicam.bg/product/smart-door-view/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwp4m0BhBAEiwAsdc4aIe2nrmep7bYQo3sPbDkPN3hyNR5lJCBGi6BsB8zZ60DMgULL73laxoC6WwQAvD_BwE

• Автор
преди 27 минути, klass написа:

Единственият проблем е , че не прави записи и не мога да я следя през телефона си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.