Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Цифров фотоапарат до 550.00 лева

Featured Replies

Здравейте, бих искал съвет за избор на фотоапарат с добро качество на видеото със звук и добри снимки, възможност за ръчни настройки, добра скорост. Помогнете ми да избера между тези модели или дайте някои други предложания:

Pentax Optio 750Z

Canon A540

Canon A610

Olympus SP-320

Olympus SP-350

Nikon Coolpix 7900

Благодаря предварително!

Тая вечер трябва да си получа ТОВА само че не от Техномаркет,а от чужбина.ЕТО ти едно ревю да прочетеш.Има 10x оптичен зуум и пълни ръчни настройки,удобно гумирано покритие и AA батерии.В случай че искаш да се занимаваш с фотография това е добър избор.Само ще ти кажа че това не е реалната му цена,при мен идва на 300$.

Братле, взимай без да се замисляш Olympus SP-350 - няма да сгрешиш. Полу-профисионален апарат с много ръчни настройки, прави видео със звук, което е с много добро качество (30 кадъра в секунда при 640х480 е максимума), звукът е добър, понякога прекъсва. Много хубав апарат и всеки лев си заслужава. Единственият му кахър са батериите.

Снимки от апарата - да се увериш в качеството на снимките. Нарочно съм ги смалил на такава резолюция, щото не всеки има бърз нет :rolleyes:

Здравейте, бих искал съвет за избор на фотоапарат с добро качество на видеото със звук и добри снимки, възможност за ръчни настройки, добра скорост. Помогнете ми да избера между тези модели или дайте някои други предложания:

Pentax Optio 750Z

Canon A540

Canon A610

Olympus SP-320

Olympus SP-350

Nikon Coolpix 7900

Благодаря предварително!

Според мен Canon е най добър от изброените.

За кой канон става дума? Моделът 540 те уверявам, че не е по-добър от олимпуса (СП 350) :P Върху другия канон нямам наблюдения

За кой канон става дума? Моделът 540 те уверявам, че не е по-добър от олимпуса (СП 350) :P Върху другия канон нямам наблюдения

Мое мнение

• 2 седмици по-късно...

Имам Канон А540 от 2 месеца и вече е на 1300 снимки. Пробвал съм всичко... ръчнити настройки са перфектни. Аутото също добре избира блендата и скороста,клипчето....клипчето е повече от добро! Перфектна резолюция,супер звук. Липсва му само стабилизатор на картината,но мен ме устройва. Моята препоръка е Канон! Канон е най-голямото име в фотографската техника! Приятен ден.

Братле, взимай без да се замисляш Olympus SP-350 - няма да сгрешиш. Полу-профисионален апарат с много ръчни настройки, прави видео със звук, което е с много добро качество (30 кадъра в секунда при 640х480 е максимума), звукът е добър, понякога прекъсва. Много хубав апарат и всеки лев си заслужава. Единственият му кахър са батериите.

Снимки от апарата - да се увериш в качеството на снимките. Нарочно съм ги смалил на такава резолюция, щото не всеки има бърз нет :)

Не-е-е-е,в никакъв случай!OLYMPUS отдавна не е онова,което беше.Това се дължи на безумните им цени и ниската детайлност,която предлагат.Аз бих ти препоръчал този фотоапарат,който няма равен в цял свят,той струва точно 550 лв,но в БГ го предлагат за 700 лв angry.gif Издухва абсолютно всички 8-мегапикселови камери,дори DSLR-и от средния клас <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_worshippy.gif' alt=':wors:'> Не си мисли,че съществува друг фоторапарат,освен по-новия му модел,естествено-F-30.Е Т О и откъде може да се намери в БГ.Ще направиш огромна грешка,ако купиш друг апарат,аз си блъскам главата от яд,че късно разбрах,и че дадох толкова пари по CANON-и.Това е техника за цял живот-12,3 mpix матрица с downsample към 6,3 mpix.Най-спокойно можеш да си изваждаш дори и 20/30 формат-ови снимки с него.Който не вярва-добре да си прочете теста,към който съм дал връзка.Аз се опитвам да отворя очите на всички така,както и на мен ми ги отвориха,и аз лично купих такъв апарат,и видях с очите си истината.

Според мен Canon е най добър от изброените.

Всичките са ужасни.Прочети тестовете,като ги сравниш един с друг- т у к.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Canon е най-зле от изброените. Едно име, ужасно надута цена и нищо насреща. Докога ще робувате на марки?

Иначе моят фаворит в този ценови диапазон е Konica Minolta Z5.

• Автор

Много се колебая за Пентакс 750z, някой има ли такъв апарат, прави ли добри снимки?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.