Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за диагностика на PC

Featured Replies

Здравейте,

Трябва ми програма за диагностициране на PC (видео, хард, рам и всичко). Може и да бъде платена програма, но да има все пак някакъв безплатен период, през който мога да тествам програмата. Теглих някакви бенчмаркет програми, но не показват нужната информация.

Благодаря.

Програмата за диагностициране на всичко в един компютър се казва "техник в сервиз". Не ми е известно да има безплатна нейна версия. 

Поздрави :cool: 

• Автор

Има тулове, които може да ти дадът някаква информация относно състоянието на компютъра ти, дефектирал диск, рам и тн, това имам предвид. Не търся да е безплатна, а да има някакъв пробен период, дори 2 дни да е. Ако ми допадне, не пречи да си я закупя.

• Автор
преди 3 минути, ined написа:

Компа ако въобще не пали знаеш ли как ще ти помогне тая програма - ами никак.

Кой е казал, че не пали?

преди 7 минути, <:IdioibI:> написа:

Благодаря, ще прегледам статията!

преди 1 час, MasterData написа:

Има тулове, които може да ти дадът някаква информация относно състоянието на компютъра ти, дефектирал диск, рам и тн, това имам предвид.

Това е ясно - че има програми за тестване и диагностика на отделни компоненти. Обаче освен тях си писал и "всичко". Какво имаш предвид под "всичко"? Ако е програма, която, като я стартираш, да ти покаже кое точно е развалено в компютъра, и как може да се оправи - ами няма такава. Даже и 1-дневен траял. Диагностиката на цял компютър е сложно нещо, и се прави от техник в сервиз. Това имам аз предвид.

преди 3 часа, MasterData написа:

Има тулове, които може да ти дадът някаква информация относно състоянието на компютъра ти, дефектирал диск, рам и тн, това имам предвид. Не търся да е безплатна, а да има някакъв пробен период, дори 2 дни да е. Ако ми допадне, не пречи да си я закупя.

Само да те информирам, че примерно заради неадекватни настройки в BIOS, може да смениш доста компоненти без да са повредени... Не е и въпрос до платен или не ще е софтуера, а до ниво на познание на хардуера.

Вметвам и това:

Всяка компютърна конфигурация произведена в "заводски" условия ("Марков" компютър) идва с възможност да се свали програма или приложение направена/но от производителя, където има опция са така наречения "стрес тест", както и допълнителен инструмент за оптимизация на определени ресурси и/или компоненти в системата. 

Да, много е важно за какво ще се ползва основно една компютърна система, за да се прави профилактична диагностика, защото една неправилна конфигурация в BIOS, може да съкрати заложеното в самия продукт време на експатация на даден ресурс или компонент в компютъра. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.